- Konu Sahibi Pinarbartu
- #120.481
Iyiyim canım benim sağolsun sen nasılsınIyi akşamlar kizlaarr nasılsınız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyim canım benim sağolsun sen nasılsınIyi akşamlar kizlaarr nasılsınız![]()
Canim bendede var o sezeryan göbeği başa bela ya arkadaş dediki hergün sandalyeye oturup ayak parmak uçlarına dokunmsk icin eğilip kalkmak en az 100 defa işe yariyormus dene derim ben deneyeceğimYa kızlar kilo vermem iyi gidiyo önceki elbiselerime girmeme 3-4 kg kaldı ama göbek bela oldu sezeryan göbeği napsam mekik dışında daha etkili acaba.
Ayy canım istedi Neslihan valla bu yaz doğum yaptığım için tatile gidemedik hasret kaldım benim yerimede yüz tatlımSelam kizlar, sabah cocuklati okula biraktim misafirleri gormeye anma gittim kahvalti yaptik denize kactik, anasini satayim koca yaz gecti millet giri cikti banada ekim ayi sefasu kaldu ama cokkkk guzeldi çarşaf gibi ve su ilik usumuyosun kum sicak hala belendim kuma . Kumla kese yaptim pambik oldum
Canim başın sağolsun allah rahmet eylesinHerkese selamlar.bu sabah dedem vefat etti oyuzden bugun birdaha giremiycem.sahurumu yaziyim iftari bilmiyorum
Sahur bir tabak tarhana corbasi + bir tost
Hosbuldum canım benim hastalık yakami bırakmadı doğumdan sonra işe de başladım ağır geldidemirden mi b12denmi kansızlık canım. demirden zengin beslen, eger b12 eksikliğin varsa iğne olup depolarını doldurman en kestirme ve ucuz çözüm.
zamanla tatlım
hoşgeldin bitanem bizde merak ettikti seni. acil şifalar dilerim
selincim. bazen kahvaltımı meyveyle yapıyorum, öğlen branç takılıyorum bana iyi geliyor. zaten 2 çocuk okula hazırlıyorum onların servisini yapmak zamanla yarışmak zor. meyve öğünü tokta tutuyor kolayda oluyor banahem öğünde azalıyor
2,5 öğün olmuş oluyor
![]()
İnş.işe yarar yarından itibaren denicem çoook tşk.ederim canım gitsin şu göbekte zaten bişeye benzemiyodaCanim bendede var o sezeryan göbeği başa bela ya arkadaş dediki hergün sandalyeye oturup ayak parmak uçlarına dokunmsk icin eğilip kalkmak en az 100 defa işe yariyormus dene derim ben deneyeceğim
aaaa banum çok geçmiş olsun, sen reflünün çaresiz olmadığını tamamen beslenme sorunu kaynaklı olduğunu biliyorsun eminim düzelir kuzun tatlımm. bu arada kızıznada tembihle su içme saatlerine çok dikakket etsin bu konuyuda bildiğini sanıyorum![]()
Teşekkürler canım ama bu hafta sadece 300 gr vermişim. Emzirmek beni çok zorluyo bebeğim ek gıdaya geçse biraz daha az emziririm o zaman iyi diyet yapabilirim. Daha 3.5 aylık yeterince dikkat edecek ne enerjim oluyo ne de az kalori bana yetiyo. Neyse böyle az az versem kardır.Misafir vardı ama sen yine bozmamissin hiç Tebrikler
Ben de 300 gr vermişim***14.TAKIM 435. ETAP***
Rengarenknesli ( 75,8 / / / % )
denizmrv(80 / / / % )
bengiisuu ( 72.8 / / / %)
nice15 (61.8 / / /% )
Moon8187 (76,8 / /% )
ikbal_sevde ( 65,2/ 63.5/ /% ) yeni uye, 1 ekm. baş. tarh. baş. Kilosu 65.2, Hedef kilom:58
14.TAKIM ORTALAMASI:
Ben de deneyim ama benim zorlanınca tüm gün dikiş yerlerim ağrıyoİnş.işe yarar yarından itibaren denicem çoook tşk.ederim canım gitsin şu göbekte zaten bişeye benzemiyoda