- 15 Mart 2010
- 3.699
- 6.605
- 683
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #124.581
Kaptan nolur beni affedin bu hafta zaten ozellikle bugun tartilmak istemedigim icin izne ayrilmak istedimBu durumdaSudbanazenin tatlim sende bugün gruba yazdığın için bildirim yapmalisin canim hadi çabuk sekiz olmadan yetiştireyim listeyi
Kural böyleymiş canim bende bilmiyordumKaptan nolur beni affedin bu hafta zaten ozellikle bugun tartilmak istemedigim icin izne ayrilmak istedim
Sweetciimm canimmm yardimin için ćookkk saol tatlim bitanem yine yetiştin yardımımaSanırım listeyi düzeltmek istiyorsun bitanemm tamam sabitt yazıp düzelteyim listeyi
Evet Can'ım kimse eskisi kadar sohbet etmiyor pişmaniye abarttın Can'ım dediğin gibi ara öğün yaparsan Abur Cabur yemezsin bol bol su iç Can'ım tarçınlı olsunIyi geceler kizlar saat 2 uyumussunuzdur.buaralar fazla sohbet etmiyormuyuz benmi azalttim hepimizmi bilemiyorum,eger bensem hemen eski halime donuyirum:)
Gecen haftaki azmimden istiyorum kizlar yilbasi hedefime 3 kilo var daha.
Bu hafta araogunlerime devam edecegim boylelikle hem aburcubura gozum ac kalmiyo hemde metabolizmam daha iyi calisiyor sanki.bu hafta ara ogun ve oglen yemedgim icin pismaniye tatli falan abarttim valla.
Hepinize iyi uykular:)
Sabah okuyacaklar icin gunaydinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?