Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Slm kizlar.bugun;
08.30 1etimekform,az kasar,2 zeytin,domates
Gun icinde;tarcinli yogurt ve mandalina
18.30 1 haslanmis yumurta 1 etimekform

bengiisuu canim senin adina cok sevindim,rahatlamissin cok iyi olmus...

Bu durumda Sudbanazenin tatlim sende bugün gruba yazdığın için bildirim yapmalisin canim hadi çabuk sekiz olmadan yetiştireyim listeyi

Bugün karmasik bir gün oldu.menümü yazayim yinede
sabah kalkar kalkmaz iki kuru incir ve iki ceviz yedim.kahvalti yapmaya vaktim yoktu doktora erken gittik.bir muz ve bir avuc badem yedim
öglen; bir tabak corba, bir tabak yogurt lu karnabahar ve yarim dilum ekmek
aksam ; bir büyük tabak corba,2cok ince dilim pizza.
bugün 2saat yürüdüm. Doktordan sonra eve gelirken bebis arabasinda uyudu.hem o uyumus oldu hemde ben sporumu yapmis oldum

Selam kızlar..menüm..
Sabah: menemen, kk peynir, üç ceviz..

Akşam: ıspanak(dünden kalan), yoğurt..
Yarına çok yoğunum 15 kişilik misafirim var..akşama ancak gelebilirim kızlar öpüldünüz..

Kızlar kv'demler bende kalcak çok yoruldum başım çatliyooooorr sabah gelemezsem merak etmeyin tatlişlar öğlene uğrarim

İyi geceler kızlar sabah 1 haşlanmış yumurta bol yeşillik 15 adet zeytin biraz domates ve zeytinyağlı kuru peynir 1 çay bardağı badem akşam kurubörülce salatası ve yogurt yedim iyi geceler

İyi geceler hatunlar menümü yazayım.
12.00... 2 haş.yumurta beyazı
14.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
15.00.. Tek şek.tarçınlı süt biraz kuruyemiş 1 gün kurusu
17.30.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
19.00.. 1 kase süzme mercimek çor.6 yane sarma
20.00.. 3 bardak çay 1 şekerli yanında 1 tane pişmaniye 6-7 dilim küçük cevizli sucuk
Aralarda form çaylarım.

Iyi geceler kizlar saat 2 uyumussunuzdur.buaralar fazla sohbet etmiyormuyuz benmi azalttim hepimizmi bilemiyorum,eger bensem hemen eski halime donuyirum:)

Gecen haftaki azmimden istiyorum kizlar yilbasi hedefime 3 kilo var daha.

Bu hafta araogunlerime devam edecegim boylelikle hem aburcubura gozum ac kalmiyo hemde metabolizmam daha iyi calisiyor sanki.bu hafta ara ogun ve oglen yemedgim icin pismaniye tatli falan abarttim valla.

Hepinize iyi uykular:)
Sabah okuyacaklar icin gunaydinnnn

Evet Can'ım kimse eskisi kadar sohbet etmiyor pişmaniye abarttın Can'ım dediğin gibi ara öğün yaparsan Abur Cabur yemezsin bol bol su iç Can'ım tarçınlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…