- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #124.601
Tatlim tabiki hoşgeldin demek isterdim ama takımlarda 12 kişi olabiliyor ve biz 12 kişiyizBen de katılmaya karar verdim hadi bakalım hayırlısı
Gunaydin canim.12 gun kaldi yilbasina benimde 3 kilo kaldi bu hafta 2 kiloya yakin vermeliyim valla.sabah gittim araogun ceviz ve kayisi aldim bu hafta sikicam biraz.Herkese günaydinlar .herkes icin saglikli ve huzurlu bir hafta sonu olur insaallah kizlar.kendime hedef koydum yeni yila 65olarak gi rmek istiyorum.az kaldi ama bakalim
artik
Gunaydin selincigim,aynen hepimize iyi hafta sonlari arayi sogutmayalim sohbetimiz bol olsun ki kacamak yapmaktan utaniriz belki :)Günaydın canlariimmkahvaltı hazirlarken sizlere bi bakayim dedim iyi haftasonlarii sakin kaçamak yapmayın yıl başına ne kaldi hedefleri unutmayiiin
Evet canim yarışalim iyi olur 3 buçuk kilo var yıl başı hedefime benimGunaydin canim.12 gun kaldi yilbasina benimde 3 kilo kaldi bu hafta 2 kiloya yakin vermeliyim valla.sabah gittim araogun ceviz ve kayisi aldim bu hafta sikicam biraz.
Sen kac kiloydun yani kac kilo vermen gerek yeni yila kadar
Gunaydin selincigim,aynen hepimize iyi hafta sonlari arayi sogutmayalim sohbetimiz bol olsun ki kacamak yapmaktan utaniriz belki :)
Bu haftada eslesip yarisalim olur mu 2 kilo verecegim cunku bu hafta :)
Olur olur.1.7 kg kalmis.asena87 su an 66.7 kiloyum.yeni yila 65olarak girmek istiyorum olur insallah
Bişey kalmamış canim yaparsın senasena87 su an 66.7 kiloyum.yeni yila 65olarak girmek istiyorum olur insallah
Insallah bende umutluyum.herkes hedefine ulassin kizlar azimle yola devamBişey kalmamış canim yaparsın sen
O nasıl bişeymiş canım kilo verip aldın diyolar..hakikaten anlam veremiyorum insanlara..bilinçli yapanlar çok var.eminimki çok bellidir kilo verdiğin..Evdeyken sehpamin ustune surekli bir bardak su koyuyorum hatirladikca icmek icin tabi yudum yudum iciyorum...ayyy bi likir likir su icemedim yav...
Buarada ben 70 tim buraya geldgimde simdi 65.2 yim ama beni gorenler kilomu aldin diyorlar bu ne simdi
Birde bugun kati zencefil aldim.bugune kadar kullanmadim hic nasil degerlendireyim sizce ???
Aslinda cok belli degil cunku buraya basladgimda son 1 ayda 5 kilo vermistim..burada o 5 kiloyu verdim yani ayni gibiyim.galiba bu yuzden olabilir.O nasıl bişeymiş canım kilo verip aldın diyolar..hakikaten anlam veremiyorum insanlara..bilinçli yapanlar çok var.eminimki çok bellidir kilo verdiğin..
Can'ım evde yapamıyor musunAslinda cok belli degil cunku buraya basladgimda son 1 ayda 5 kilo vermistim..burada o 5 kiloyu verdim yani ayni gibiyim.galiba bu yuzden olabilir.
Birde hic spor yapmiyorum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?