Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın canlariimm kahvaltı hazirlarken sizlere bi bakayim dedim iyi haftasonlarii sakin kaçamak yapmayın yıl başına ne kaldi hedefleri unutmayiiin

♥♡♥14. TAKIM YILBAŞI HEDEFLERİİ♥♡♥
Rengarenknesli------71,5
Bengiisuu----67.0
Şekerpancarı71-----53.0
Sevtal87------65.0
Afrayab-----53.0
Asena87-----62.0
Miyav_su-----75.0
Sudbanazenin-----79.0
Sarraf------ 86.0
Denizmrv------
İrem-----77.0
Nice15------
Moon8187----- 67.0
Oynakbaşi34-----

Hedeflerimizi unutmayalim

Ben de katılmaya karar verdim hadi bakalım hayırlısı
Tatlim tabiki hoşgeldin demek isterdim ama takımlarda 12 kişi olabiliyor ve biz 12 kişiyiz yerimiz kalmadi malesef ama cuma zayıflama yarışmasina katılmak isteyenler topigine yazarsan grubunda yer olan takımlar hemen seni alacaktir canim iyi kilo vermeler tatlim

Herkese günaydinlar .herkes icin saglikli ve huzurlu bir hafta sonu olur insaallah kizlar.kendime hedef koydum yeni yila 65olarak gi rmek istiyorum.az kaldi ama bakalim
artik
Gunaydin canim.12 gun kaldi yilbasina benimde 3 kilo kaldi bu hafta 2 kiloya yakin vermeliyim valla.sabah gittim araogun ceviz ve kayisi aldim bu hafta sikicam biraz.
Sen kac kiloydun yani kac kilo vermen gerek yeni yila kadar

Günaydın canlariimm kahvaltı hazirlarken sizlere bi bakayim dedim iyi haftasonlarii sakin kaçamak yapmayın yıl başına ne kaldi hedefleri unutmayiiin
Gunaydin selincigim,aynen hepimize iyi hafta sonlari arayi sogutmayalim sohbetimiz bol olsun ki kacamak yapmaktan utaniriz belki :)
Bu haftada eslesip yarisalim olur mu 2 kilo verecegim cunku bu hafta :)

Evet canim yarışalim iyi olur 3 buçuk kilo var yıl başı hedefime benim

Evdeyken sehpamin ustune surekli bir bardak su koyuyorum hatirladikca icmek icin tabi yudum yudum iciyorum...ayyy bi likir likir su icemedim yav...

Buarada ben 70 tim buraya geldgimde simdi 65.2 yim ama beni gorenler kilomu aldin diyorlar bu ne simdi

Birde bugun kati zencefil aldim.bugune kadar kullanmadim hic nasil degerlendireyim sizce ???

İyi akşamlar kızlar bugün kahvaltıda sucuklu yumurta ve domates yedim öğlen ise arkadasım geldi 1 tabak patates salatası yedim akşam ise yogurt çorbası ve turşu suyu tükettim

Yine cok durgun buralarrrr :)

Bugun ;
12.00 2etimekform,1 hasl yumurta,2 zeytin,domates,peynir,dereotu
17.00 haslnmis patates 1 tane
18.00 1 haslanmis patates dereotu yogurt

Selam kızlar..
Misafirlerim gitti ancak gelebildim..çok yoğun geçti bugün..
Sabah: bir tane muz..
Saat 15 de: üç kaşık şehriye salatası, bir dilim yufka böreği..
Bugün böyle oldu kızlar yarın kaldığım yerden devam..

O nasıl bişeymiş canım kilo verip aldın diyolar..hakikaten anlam veremiyorum insanlara..bilinçli yapanlar çok var.eminimki çok bellidir kilo verdiğin..

O nasıl bişeymiş canım kilo verip aldın diyolar..hakikaten anlam veremiyorum insanlara..bilinçli yapanlar çok var.eminimki çok bellidir kilo verdiğin..
Aslinda cok belli degil cunku buraya basladgimda son 1 ayda 5 kilo vermistim..burada o 5 kiloyu verdim yani ayni gibiyim.galiba bu yuzden olabilir.

Birde hic spor yapmiyorum ben ya

Kizlar bugün biraz fazla yedim.
kahvaltim; 2haslanmis yumurta, 13 zeytin ,1 dilim ekmek, bir avuc findik ceviz, salatalik, biber
ögle,1dilim ekmege tereyag sürüp yedim ve 2kare cikolata
aksam; yarim kepce corba,1tabak nohutlu tavuklu bulgur pilavi , salata ve yine bir kare cikolata .ah ahh be yaptim ben.
2saat yürüdüm,2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…