Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün annemlerde kalcaz yihhhuu ben başka yerde olunca hep az yiyoruumm kilo alma korkusundan:KK53:

Sudbanazenin Sudbanazenin bende şimdi ayaklarıma bakım yapıyorum of :KK23:çok mu süslendim ya:KK22:çok heyecanlıyım kız sanki ilk kez birisi ile buluşuyorum :oops:1 kutu aspirini dövdüm vazelinin içine kattım gece yatarken sürücem çorap giyip yatıcam ilk kez deniyecem bakalım Nasıl olucak :KK22:

Sudbanazenin Sudbanazenin bende şimdi ayaklarıma bakım yapıyorum of :KK23:çok mu süslendim ya:KK22:çok heyecanlıyım kız sanki ilk kez birisi ile buluşuyorum :oops:1 kutu aspirini dövdüm vazelinin içine kattım gece yatarken sürücem çorap giyip yatıcam ilk kez deniyecem bakalım Nasıl olucak :KK22:
Canim çorap giyme strecle sar hemsire bi arkadas vardi eline vazelin surdukten sonra eline vazelin surdukten sonra ßeffaf eldiven giyiniyordu cok iyi geldigini soyluyodu

Zaten corap emer

:KK60:
Ay hafi inşallah canım hep birlikte olucak bu zayıflıcaz yaz geliyor etekler elbiseler eşim hep der etek elbise cıvıl cıvıl giyinmeni istiyorum diye sende öyle yapıcan arkadaşlarına giderken süslenerek gidersin :KK60::KK60:
Yok canim benimki guzel giyinmekten degil sana demistim ya stajin bittigi gun bisey olmustu kilolarimla ilgili espiri yapmisti biri bende 65 kg oluncaya kadar gelmiycem demistim

Cok ozledim herkesi ama niyetliyim 65 oluncaya kadar gitmiycem insallah zaten bu hevesle daha bi azimleniyorum

Canim çorap giyme strecle sar hemsire bi arkadas vardi eline vazelin surdukten sonra eline vazelin surdukten sonra ßeffaf eldiven giyiniyordu cok iyi geldigini soyluyodu

Zaten corap emer
Canım benim avondan özel çorap aldım gece çorabı kremi sürüyorum yatıyorum ellerimide watsondan aldım eldiven beyaz dediğin gibi ellerimide sürücem yumuşacık olsun :KK60:sende yap bak kendine :KK55:

Yok canim benimki guzel giyinmekten degil sana demistim ya stajin bittigi gun bisey olmustu kilolarimla ilgili espiri yapmisti biri bende 65 kg oluncaya kadar gelmiycem demistim

Cok ozledim herkesi ama niyetliyim 65 oluncaya kadar gitmiycem insallah zaten bu hevesle daha bi azimleniyorum
Biliyorum hatırlıyorum sma çirkin mi giyineceksin :KK67:döverim seni:KK62:o güne özel manikür pedikür saçlar yapılı olucak ayrıca:KK62:

Canım benim avondan özel çorap aldım gece çorabı kremi sürüyorum yatıyorum ellerimide watsondan aldım eldiven beyaz dediğin gibi ellerimide sürücem yumuşacık olsun :KK60:sende yap bak kendine :KK55:
Kiz bende is yok ben bi tek yaz gelince gunes kremi suruyorum oda ortulu oldugum icin esarpin kapattigi taraflar gunes gormuyo diger taraflar guneste yaninca besiktas bayragi gibi oluyorum yoksa onuda surmem herhalde:-)

Kiz bende is yok ben bi tek yaz gelince gunes kremi suruyorum oda ortulu oldugum icin esarpin kapattigi taraflar gunes gormuyo diger taraflar guneste yaninca besiktas bayragi gibi oluyorum yoksa onuda surmem herhalde:-)
Ay ben çok bakımlıymındır piknik yaptık gecen sene ablamla ile hemen bir koşu kuaföre gittim saçlarımı ördürdüm ablamlar dalga gectiler piknik için ne bu süs diye:KK51:

Hah ha :KK70: bayildim ya cok tatlisin hep oyle ol
Sagol canım otelde çalışırken kıyafetime göre saatim takım kolyem ayrı olurdu o kadar süslüydüm çocukluğumu sorma kahvaltıda ayrı sokakta ayrı öğle yemeğinde ayrı sokağa giderken ayrı akşam yemeğinde yine ayrı şimdi kız yeğenim var benim gibi yemek yaparım hemen banyo ve üstümü değiştiririm bir yanda da korkuyorum okb olucam diye bazen

Canim tabiki herkesi sorunu bir olmazda benim baska bi sorunum vardi surekli uyuyasim vardi psikiyatriye gitmistim depresyon demisti ama onun verdigi ilavlari kullanmak istemedigim icin iki ay sonra psikologa gittim oda depresyon demisti ama sabah uyandiginda yorgunluk varmi tarzi seyler sormustu evet demistim
Bana 1 ay her gun bir avuc findik yada fistik birde çikolata yememi soylemisti

Ben ayni gun baska birsey ici test vermistim ordaki testtede b vitamini eksikligi vardi vitamin vermisti ben vitamini kullanmayi ihmal etmistim ama kuruyemid ve çikolata dan sonra alakasi var mi yok mu bilmiyorum ama baya bi etkisini gormustum

Bence bi dahiliye uzmanina gorun

Ay aman oyle dinlemeden etmeden ilac yazan doktorlara bakma hic canim. Ben de bas agirisi icin gittigimde dayamisti antidepresani. Kullanmadim tabi ki.
2 ay once baktirdigimda troidlerde ufak bi sorunla kan degerimde ufak bi dusukluk vardi. Bakalim hala gidicem tekrar kontrole ne zaman usenmezsem artik:KK48:

Ben geldim :) herkese merhaba.kac kisiyiz bu grupta :KK3:

Hosgeldin canim. Cok kisiyiz bosver sayma bereketi kacar:KK48:

Bugunku menum

Sabah
2 dilim kasar
Zeytin
Domates
Azicik ekmek ve uzerine recel.

Aksam
Yarim kase mercimek corbasi
Yarim tabak sebzeli makarna
AyranAyran