- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #126.721
Bugün annemlerde kalcaz yihhhuu ben başka yerde olunca hep az yiyoruumm kilo alma korkusundan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anamBugün annemlerde kalcaz yihhhuu ben başka yerde olunca hep az yiyoruumm kilo alma korkusundan![]()
Sohbet arasında çok yemekdense sohbete dalıp yemeyi unutmayi öğrettim kendime
İyi fikir canım neden olmasınSohbet arasında çok yemekdense sohbete dalıp yemeyi unutmayi öğrettim kendimeguzel taktik uygulayinnn
gitsin kilocuklar sohbet arasi
![]()
Canim çorap giyme strecle sar hemsire bi arkadas vardi eline vazelin surdukten sonra eline vazelin surdukten sonra ßeffaf eldiven giyiniyordu cok iyi geldigini soyluyoduSudbanazenin bende şimdi ayaklarıma bakım yapıyorum of
çok mu süslendim ya
çok heyecanlıyım kız sanki ilk kez birisi ile buluşuyorum
1 kutu aspirini dövdüm vazelinin içine kattım gece yatarken sürücem çorap giyip yatıcam ilk kez deniyecem bakalım Nasıl olucak
![]()
Yok canim benimki guzel giyinmekten degil sana demistim ya stajin bittigi gun bisey olmustu kilolarimla ilgili espiri yapmisti biri bende 65 kg oluncaya kadar gelmiycem demistim
Ay hafi inşallah canım hep birlikte olucak bu zayıflıcaz yaz geliyor etekler elbiseler eşim hep der etek elbise cıvıl cıvıl giyinmeni istiyorum diye sende öyle yapıcan arkadaşlarına giderken süslenerek gidersin![]()
Canım benim avondan özel çorap aldım gece çorabı kremi sürüyorum yatıyorum ellerimide watsondan aldım eldiven beyaz dediğin gibi ellerimide sürücem yumuşacık olsunCanim çorap giyme strecle sar hemsire bi arkadas vardi eline vazelin surdukten sonra eline vazelin surdukten sonra ßeffaf eldiven giyiniyordu cok iyi geldigini soyluyodu
Zaten corap emer
Biliyorum hatırlıyorum sma çirkin mi giyineceksinYok canim benimki guzel giyinmekten degil sana demistim ya stajin bittigi gun bisey olmustu kilolarimla ilgili espiri yapmisti biri bende 65 kg oluncaya kadar gelmiycem demistim
Cok ozledim herkesi ama niyetliyim 65 oluncaya kadar gitmiycem insallah zaten bu hevesle daha bi azimleniyorum
Ayy ben size yaparim manikür saç makyaj profesyonel gibi yaparim gelir elimdenBiliyorum hatırlıyorum sma çirkin mi giyineceksindöverim seni
o güne özel manikür pedikür saçlar yapılı olucak ayrıca
![]()
Canim kapaliyim benBiliyorum hatırlıyorum sma çirkin mi giyineceksindöverim seni
o güne özel manikür pedikür saçlar yapılı olucak ayrıca
![]()
Kiz bende is yok ben bi tek yaz gelince gunes kremi suruyorum oda ortulu oldugum icin esarpin kapattigi taraflar gunes gormuyo diger taraflar guneste yaninca besiktas bayragi gibi oluyorum yoksa onuda surmem herhaldeCanım benim avondan özel çorap aldım gece çorabı kremi sürüyorum yatıyorum ellerimide watsondan aldım eldiven beyaz dediğin gibi ellerimide sürücem yumuşacık olsunsende yap bak kendine
![]()
Şık giyinirsin tatlımCanim kapaliyim ben![]()
Ay ben çok bakımlıymındır piknik yaptık gecen sene ablamla ile hemen bir koşu kuaföre gittim saçlarımı ördürdüm ablamlar dalga gectiler piknik için ne bu süs diyeKiz bende is yok ben bi tek yaz gelince gunes kremi suruyorum oda ortulu oldugum icin esarpin kapattigi taraflar gunes gormuyo diger taraflar guneste yaninca besiktas bayragi gibi oluyorum yoksa onuda surmem herhalde![]()
Hah haAy ben çok bakımlıymındır piknik yaptık gecen sene ablamla ile hemen bir koşu kuaföre gittim saçlarımı ördürdüm ablamlar dalga gectiler piknik için ne bu süs diye![]()
Ama kaptan sen çok uzaksınAyy ben size yaparim manikür saç makyaj profesyonel gibi yaparim gelir elimden![]()
Sagol canım otelde çalışırken kıyafetime göre saatim takım kolyem ayrı olurdu o kadar süslüydüm çocukluğumu sorma kahvaltıda ayrı sokakta ayrı öğle yemeğinde ayrı sokağa giderken ayrı akşam yemeğinde yine ayrı şimdi kız yeğenim var benim gibi yemek yaparım hemen banyo ve üstümü değiştiririm bir yanda da korkuyorum okb olucam diye bazenHah habayildim ya cok tatlisin hep oyle ol
Canim tabiki herkesi sorunu bir olmazda benim baska bi sorunum vardi surekli uyuyasim vardi psikiyatriye gitmistim depresyon demisti ama onun verdigi ilavlari kullanmak istemedigim icin iki ay sonra psikologa gittim oda depresyon demisti ama sabah uyandiginda yorgunluk varmi tarzi seyler sormustu evet demistim
Bana 1 ay her gun bir avuc findik yada fistik birde çikolata yememi soylemisti
Ben ayni gun baska birsey ici test vermistim ordaki testtede b vitamini eksikligi vardi vitamin vermisti ben vitamini kullanmayi ihmal etmistim ama kuruyemid ve çikolata dan sonra alakasi var mi yok mu bilmiyorum ama baya bi etkisini gormustum
Bence bi dahiliye uzmanina gorun
Ben geldim :) herkese merhaba.kac kisiyiz bu grupta![]()