Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:KK70::KK70:Sen kaçamak yapmadın ama ben yaptım:mad:kaçışımız yok yarın boyumuzun ölçüsünü alıyoruz :KK69:o kaçamak yapsa bile çocuğu var onunla yakıyordur kaçamakları:KK59:
Yok kuzum benim kiz pek bi sakin yani hareketli ama kendi kendine oynamaya alistirdim beni yormadan oynuyo kendi ben kendi çabalarımla yakiyorum :D

E="sansa_stark, post: 44637328, member: 729750"]herkese merhaba , buraya çağrıldım az önce :KK24:[/QUOTE]
Hosgeldin canim

kızlar kendimi tanıtayım..
3-4 sene önce bu platformda 70ler grubunde 8 kilo verdim daha önce de vermiştim ama şu an 88lere çıktım..
100 ü bile gördüm,, çok şükür 88 i gördüm, bu kilo mevzusunu bitirmek istiyorum artık, takıma gireyim dedim..
eski nickimi hatırlasaydım onunla giricektm ama unuttum

3-4 sene önce bu platformda 70ler grubunde 8 kilo verdim daha önce de vermiştim ama şu an 88lere çıktım..
100 ü bile gördüm,, çok şükür 88 i gördüm, bu kilo mevzusunu bitirmek istiyorum artık, takıma gireyim dedim..
Çok iyi vermişsin canım maşallah gerisini artık hep birlikte burada veririz İnşallah :KK37:

Canim hos geldin aramiza insallah hep beraber veririz kilolarimizi

Bu arada senin kilona en yakin yarismaci benim istersen haftaya beraber yarisalim yarin tarti gunu yarin baslayabiliriz

Ayyy gerci unutmusum eslestieleri kaptan yapiyor bende kendime denk birini gorunce heyecan yaptim sanirin

Canim hos geldin aramiza insallah hep beraber veririz kilolarimizi

Bu arada senin kilona en yakin yarismaci benim istersen haftaya beraber yarisalim yarin tarti gunu yarin baslayabiliriz

Ayyy gerci unutmusum eslestieleri kaptan yapiyor bende kendime denk birini gorunce heyecan yaptim sanirin
Kız sende hemen yarışmaya hazırsın:KK53::KK70::KK70:

Back
X