Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese gunaydiin bugun bende sizin gibi sonn derece dsiplinli bi sekilde basliyorum ama suan tartilip moralimi bozmak istemiyorum aksam 5 gibi spora gidip spordan sonra tartilcam.ha bu arada kizlar turk kahvesinin icine birazcik toz zencefil atip kaynatin hem metabolizmaniz hizlanir hem acayip tok tutuyor :KK66:
Tatlim tartilma bugün yarin sabah tartilma günümüz zaten aç karnina tartılirsin :KK19:

Ay kıyamam ben sana evet seni özledim grip mi oldun :KK61:
Bende seni özledim minnak kedim:KK19:

Evet canim ya üşütmüsüm burnumu silmekten burnum asindi bide gizkerim agriyo
Basimida kanepenin koluna koyup uyumusum basimda catliyo:KK53: oyle iste yinede iyiyim cok sukur:KK61:

Bende seni özledim minnak kedim:KK19:

Evet canim ya üşütmüsüm burnumu silmekten burnum asindi bide gizkerim agriyo
Basimida kanepenin koluna koyup uyumusum basimda catliyo:KK53: oyle iste yinede iyiyim cok sukur:KK61:
Dün yürüyüşte üşüttün galiba o kanepenin kolları çok tehlikeli çünkü boyun ve belimize zararlı benim doktor söyledi evde kanepenin kollarını sök dedi bol bol sıcak birşeyler iç :KK50:ve ağrı kesici al :KK19:yarın büyük gün:KK17:

Dün yürüyüşte üşüttün galiba o kanepenin kolları çok tehlikeli çünkü boyun ve belimize zararlı benim doktor söyledi evde kanepenin kollarını sök dedi bol bol sıcak birşeyler iç :KK50:ve ağrı kesici al :KK19:yarın büyük gün:KK17:

Evet yarin buyuk gun ben com havalara girdimmm cok korkuyorum:KK17:

Çok havalandık birden kendimizi Victorya Beckman gibi gördük Ben sana dedim ama:mad:yarın sabah ne yapsak Nasıl :KK55:kaptandan :KK57:
Tartimizin pili bitti falan mi desrk nasil fikir:KK58:

Ya ama ben hic kacamak yapmadim ki banane ya havalanmak benim hakkim

Kaptan mantilari tursulari cangalari gotururken ben karnimi corbayla semizotuyla nohutla doyurdum soguk gunlerde karli yollarda yurudum:mad:

Tartimizin pili bitti falan mi desrk nasil fikir:KK58:

Ya ama ben hic kacamak yapmadim ki banane ya havalanmak benim hakkim

Kaptan mantilari tursulari cangalari gotururken ben karnimi corbayla semizotuyla nohutla doyurdum soguk gunlerde karli yollarda yurudum:mad:
:KK70::KK70:Sen kaçamak yapmadın ama ben yaptım:mad:kaçışımız yok yarın boyumuzun ölçüsünü alıyoruz :KK69:o kaçamak yapsa bile çocuğu var onunla yakıyordur kaçamakları:KK59:

Back
X