- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #126.841
Yok ya evde lahana yok olsa yapacak halimde kalmadi zaten miyavımCan'ım bende yemiyorum şeker orucunda 1 gün fire verdim ben akşama kapuska yapıcam evinde varsa lahana akşama yap
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya evde lahana yok olsa yapacak halimde kalmadi zaten miyavımCan'ım bende yemiyorum şeker orucunda 1 gün fire verdim ben akşama kapuska yapıcam evinde varsa lahana akşama yap
Sarimsak yutmak iyi geliyor baş ağrısına bi dene istersen canimYok canin ya resmen zonkluyo bende pek ilac kullanmayan biri oldugum icin biraz daha sabredeyim belki gecer diye bekliyorum
Yok kuzum benim kiz pek bi sakin yani hareketli ama kendi kendine oynamaya alistirdim beni yormadan oynuyo kendi ben kendi çabalarımla yakiyorumSen kaçamak yapmadın ama ben yaptım
kaçışımız yok yarın boyumuzun ölçüsünü alıyoruz
o kaçamak yapsa bile çocuğu var onunla yakıyordur kaçamakları
![]()
Hadi ya maşallah kuzuyaYok kuzum benim kiz pek bi sakin yani hareketli ama kendi kendine oynamaya alistirdim beni yormadan oynuyo kendi ben kendi çabalarımla yakiyorum![]()
Anladım canım akşama çorba iç hiç olmazsa hafif olurYok ya evde lahana yok olsa yapacak halimde kalmadi zaten miyavım
Merhaba canım hoşgeldin Nick çok güzel game of thrones hayranımısın bende çok seviyorumherkese merhaba , buraya çağrıldım az önce![]()
Su da etkili olur canım.devam et bırakma senCanin ya ben neredeyse 2-3 kg kayisi yedim takima geldugimin ilk haftalari niyeyse bana etki yapmadi
Simdi seker orucundan dolayi meyve yiyemiyirum bagirsak sorunu yasamayayim diye baya su iciyorum bide ust uste iciyorum ki etkisini gorebileyim
Kiz bugun ayran gunu o kadar konusmusun havalara girmisim hic corba falan icermiyim o tartida eksileri gormem lazimAnladım canım akşama çorba iç hiç olmazsa hafif olur![]()
Sagolsim dusunceli kaptanSarimsak yutmak iyi geliyor baş ağrısına bi dene istersen canim
Merhaba canım hoşgeldin Nick çok güzel game of thrones hayranımısın bende çok seviyorum![]()
Kiz bugun ayran gunu o kadar konusmusun havalara girmisim hic corba falan icermiyim o tartida eksileri gormem lazim![]()
Bende çok seviyorum ama malesef yeni bölümleri izlemiyorum cnbc-E kapanınca bittievet canım büyük hayranıyım .. hoşbulduk ^^
Çok iyi vermişsin canım maşallah gerisini artık hep birlikte burada veririz İnşallahkızlar kendimi tanıtayım..
3-4 sene önce bu platformda 70ler grubunde 8 kilo verdim daha önce de vermiştim ama şu an 88lere çıktım..
100 ü bile gördüm,, çok şükür 88 i gördüm, bu kilo mevzusunu bitirmek istiyorum artık, takıma gireyim dedim..
eski nickimi hatırlasaydım onunla giricektm ama unuttum
Canim hos geldin aramiza insallah hep beraber veririz kilolarimizikızlar kendimi tanıtayım..
3-4 sene önce bu platformda 70ler grubunde 8 kilo verdim daha önce de vermiştim ama şu an 88lere çıktım..
100 ü bile gördüm,, çok şükür 88 i gördüm, bu kilo mevzusunu bitirmek istiyorum artık, takıma gireyim dedim..
eski nickimi hatırlasaydım onunla giricektm ama unuttum
Kız sende hemen yarışmaya hazırsınCanim hos geldin aramiza insallah hep beraber veririz kilolarimizi
Bu arada senin kilona en yakin yarismaci benim istersen haftaya beraber yarisalim yarin tarti gunu yarin baslayabiliriz
Ayyy gerci unutmusum eslestieleri kaptan yapiyor bende kendime denk birini gorunce heyecan yaptim sanirin
Fit olacaz fittÇok iyi vermişsin canım maşallah gerisini artık hep birlikte burada veririz İnşallah![]()
Ayyyy nedim kız motive olmam lazim guclu rakipler bulmam lazim cokkk zayiflamam lazim cokkkKız sende hemen yarışmaya hazırsın![]()