- 16 Şubat 2009
- 34.834
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #126.901
Menün çok güzel Can'ım birde avakodoyu 1 gece öncesinden su beklettiğini ceviz ike yap çok güzel oluyor tok tutuyor ve şekeri dengeliyorPerşembe menusu:
sabah:5 adet cherry domates 2 zeytin 2 dilim kasar peyniri
ögle:kizin mamalarini tatmaktan sanirim baska bisey yemedim..
akşam:5 cherry domates 1 salatalik 1 biber yarim avokadolu ve 1 kasik misirlo salata harikaydiiive birazda ceviz ici 4-5 adet
Afiyet olsun öğlen yediğin salata insanın gözünü doyuruyor maşallah ne kadar güzel özenmişsinMenulerimle karsinizdayim canlar
KAHVALTIM
Eki Görüntüle 1744857
mis gibi kahvaltiydiicinde zeytin lor peynirli omlet ekmek yemedim
yaninda süt ictim
ÖGLEN
Eki Görüntüle 1744860
patetesi hasladim ustune bi tatli kasigi yagla havucu kavurdum ustune koydum yogurt maydonoz mis gibi oldu 3 yemek kasigi tabagima koyup yedim yanindada sekersiz cay canlar ekmek yine yok
AKSAM
yaninda buyuk kase salata yedim
Eki Görüntüle 1744862
Afiyet olsun öğlen yediğin salata insanın gözünü doyuruyor maşallah ne kadar güzel özenmişsin
Geldin deee hani menülerrrGeldim geldim kaptanim
Aa burdaymiş menüMenulerimle karsinizdayim canlar
KAHVALTIM
Eki Görüntüle 1744888
mis gibi kahvaltiydiicinde zeytin lor peynirli omlet ekmek yemedim
yaninda süt ictim
ÖGLEN
Eki Görüntüle 1744889
patetesi hasladim ustune bi tatli kasigi yagla havucu kavurdum ustune koydum yogurt maydonoz mis gibi oldu 3 yemek kasigi tabagima koyup yedim yanindada sekersiz cay canlar ekmek yine yok
AKSAM
Eki Görüntüle 1744890
yaninda buyuk kase salata yedim
Canim aclik var ama oyle aman amam degil birseyler yemehi dusundum ama prensiplerimden sasmayayim dedim sonra tartiguerimden once yine yerim diye dusundumDoydun mu Can'ım keşke yAnında zeytin yada yeşillik yeseydin
Bende heveslendim bundan sonra böyle yapıcam çok begendim maşallah sanaTesekur ederim canim ben salatalari suslemeden duramiyorum
Sen mi hele ben neler konuştum ah ah yarın ne olucak bakalım ama senden umutluyumCanim aclik var ama oyle aman amam degil birseyler yemehi dusundum ama prensiplerimden sasmayayim dedim sonra tartiguerimden once yine yerim diye dusundum
Malum ben cok konustum hakkini vereyim demi
Hadi insallah bende senden umutluyumSen mi hele ben neler konuştum ah ah yarın ne olucak bakalım ama senden umutluyum
Canim boyle olmaz ki neredeyse hicbirsey yememissin diycemde kendine bak demenden korkuyorumBugunki menum :
Sabah : zencefilli turk kahvesi
Ara: 1 yesil elma, limonlu yesil cay
Oglen : 1 salatalik
Aksam : 1 salatalik, baharatli yogurt kuru
Spor :
600 kcal. Eliptik
70 kcal bisiklet
Bikac saat sonra evde pilates yapicam
Ya ben kahvalti edince tum gunum yemek yiyerek geciyor o yuzden kahve iciyorum sadece yoksa ipin ucu kaciyor tatlmCanim boyle olmaz ki neredeyse hicbirsey yememissin diycemde kendine bak demenden korkuyorum
Ama benim vucut direncim biraz farkli gerci sende vucudunu daha iyi bilirsin
Ayyy bende cok iradesizim o yuzden cok cesit kullanmamaya calisiyorum mesala corba ve yemek varsa ya corbayi yiyorum yada yemegiYa ben kahvalti edince tum gunum yemek yiyerek geciyor o yuzden kahve iciyorum sadece yoksa ipin ucu kaciyor tatlm
Aynenn ben de oyle ipin ucu kacti diyip iyice bosveriyorumAyyy bende cok iradesizim o yuzden cok cesit kullanmamaya calisiyorum mesala corba ve yemek varsa ya corbayi yiyorum yada yemegi
Hele birde bi iki bisey atistirayim zaten giden gitti diye ne bulursam yiyorum
Menün güzelmis canim.kiz miyavcim bugün persembe gelen varmiİyi akşamlar kızlar bugün ki menüm kahvaltıyı geç kaldığım için öğleye doğru yedim zeytinyağlı barbunya ,yogurt akşam ise zeytinyağlı kabuska ve yogurt 3 lt yakın su ,sade Türk kahvesi
Zayiflicam diye sagligindan olma canim keske salata yiyeydin.tabi sen daha iyi bilirsin bünyeniCanim aclik var ama oyle aman amam degil birseyler yemehi dusundum ama prensiplerimden sasmayayim dedim sonra tartiguerimden once yine yerim diye dusundum
Malum ben cok konustum hakkini vereyim demi
Bencede cok az yemissin canim ya.az kalorili ama doyurucu seyler yiyebilirsinBugunki menum :
Sabah : zencefilli turk kahvesi
Ara: 1 yesil elma, limonlu yesil cay
Oglen : 1 salatalik
Aksam : 1 salatalik, baharatli yogurt kuru
Spor :
600 kcal. Eliptik
70 kcal bisiklet
Bikac saat sonra evde pilates yapicam
Sagolasin dusundugun icin canimZayiflicam diye sagligindan olma canim keske salata yiyeydin.tabi sen daha iyi bilirsin bünyeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?