Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Persembe menum Sabah peynir zeytin
Öğlen yoğurtlu makarna
Akşam az bir çorba ve bulgur pilavı
Herkese iyi gecelerrr :)

Aa burdaymiş menü afiyet olsun canim cok güzel menün

Cok tesekur ederim kaptanim benim bi gunlugum var burayla gunlugumu idare edemen sandim ama ederim evelALLAH oyuzden bi sure yazmadim kusuruma bakmayin ama yeniden burdayim menulerimi resime paylasmamda bi sknti varmi kaptanim

Bende heveslendim bundan sonra böyle yapıcam çok begendim maşallah sana

AMIN canim hepimize bu yolda MASALLAH hep irademizi koruyup zayflayalim INSALLAH

İyi geceler kızlar.belim hala aynı resmen yamuğum ve spor yapamadım şuan annemlerdeyim oyüzden sabah tartılamam ama bu sabah 2 büyük bardak su içtikten sonra 64.6 gelmiştim .bugünki menümüde yazayım.
13.00... Omlet 1 dil.kep.ekm.2 bardak 3 şek.çay
Arada 2 şek.türk kahvesi
18.00.. 4 köfte salata 4 yudum kola
19.00.. 3 bar.3 şek.çay 4 tane minik küp gofret
22.00.. 3 köfte ... Bu eşim yüzünden oldu.

Gecmis olsun canim

beni pek uyku tutmadı , herkese tatlı rüyalar, saat 7 de 3 mile lesli için kalkıcam.
oradan işe... bu arada komuşumun spor eğitmeni sabah kahvaltısını kalktıktan 2 saat sonra yapıcaksın demiş yağ yakımı için, bunu duyunca çok şaşırdım

Benide uyku tutmadi ya

Bende hic leslie yapmadim burda kaptan onerdide netten baktim cok eglenceli birsey gibi duruyor bende yapmayi dusunuyorum normalde spor yapmayi seviyorum ama hosuma gitti gibi

Günaydın kızlar gecen hafta ki kilomu hatırlayamadım şuan ki kilom 80 ,700 gr

Eklentiler

• image.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 38
***14. TAKIM 448. ETAP***
Şekerpancarı71(55.3 / / /% )
Sevtal87( 65.6 / / /%)
Sarraf(84.4/ / /%)
Asena87( 66.0 / / /% )
Miyav_su(81.0 / / /% )
Marlin18( 65.0 / /%)
Sudbanazenin ( 88.8/ / /%)

14.TAKIM ORTALAMASI: %

Günaydın canlaaaarimmm hayırlı cumalarr booll eksiler birazdan adaylar listesini de paylasicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…