- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #126.961
Kg almaya hic niyetimmm yok kizlarr. Buldirimm yapayimmi sizedeSekerPancarii gitmeyeydim kesin simdi ideal kiloma cok yakinlarda biyerlerde bayram edio olurdum simdi ( RengarenkNesli de izinde dimi umarim oda bnm gibi kilo alip dönmez
@marlin18 aaa oylemiii ee hayirlisi olsun ozamannn:)
Hoşgeldin NeslimmGunaydinn guzeller nasilsiniz. Harika bildir imkeriniz olsun. Hayirli cumalariniz olsun
Hayırlı olsun kuzum amacimiz kilo vermek zaten kardeş takimda başarılar mezun olduğunu görücez inşallahKg almaya hic niyetimmm yok kizlarr. Buldirimm yapayimmi sizede
6.takima transfer oldumm canlarimm. Yogunluktan ugrayamiyorumda
Ben kg vermeye basladim. Bugun 72.1 m sukur
Sagolasinn selinimm normalde 71 le mezundum ama gecen hfta hedefi 65 e cektimm. Sanirim en gec 2 aya mezunumm.Hoşgeldin Neslimm
Hayırlı olsun kuzum amacimiz kilo vermek zaten kardeş takimda başarılar mezun olduğunu görücez inşallah
Tartil canim adaylar listesinde adin var
***Adaylar Listesi 448. Etap***
dr_meltmm( 64.0/ / /%) yeni üye başlangıç tarihi 6 ocak 2016, başlangıç kilo 64.0, 22 ocak 2016 listede, hedef kilo:??
Masalperisi_( 81.5 / / / %) yeni üye başlangıç tarihi 11 ocak 2016, başlangıç kilo 81.5, 29 ocak 2016 listede, hedef kilo:65
Norwegian( 56.2 / / /%) yeni üye başlangıç tarihi 9 ocak 2016, başlangıç kilo 56.2, 29 ocak 2016 listede, hedef kilo:53
Edylan(61.0/ / /%) yeni üye başlangıç tarihi 13 ocak 2016, başlangıç kilo 61.0 , 29 ocak 2016 listede, hedef kilo:52
Sansa_stark( 85.? / / /%) yeni üye başlangıç tarihi 14 ocak 2016, başlangıç kilo 85, 29 ocak 2016 listede, hedef kilo:??
Evetttt yaklasik 1 sene takildim o kg da artik yetti canima sorma az kaldi bakalimm. Yoga ya basladimm hem bedenime hem ruhuma iyi geldi.RengarenkNesli canim olsun hangi takimda olursan ol onemli olan kg vermen harikasin hic birakmaaa cok iyi vermişsin seni en son 75 lerde hatirliyorm ben.Cok sevindim canimmmmmm
Olsun canim daha kaç gün oldu 300 gr ćok iyi300 gram gitmisama haftaya cuma bomba gibi burdayim kaptanim
Basarilar selinimmHayydiii bakaliimm eksilerleee dolsun listelerimiz
Olsun canim daha kaç gün oldu 300 gr ćok iyihadi adaylar listesine gir kilonu
Adaylar listesini alıntıla canim baştaki ve sondaki qoute yazilarini sil, kendi adin yazan bölümde kaç kilo olduğun yaziyor yan paranteze şuan kaç kilo olduğunu yaz, diğer paranteze kaç gr gittiğini sonrada yüzdeni yaz tatlim4 gun oldu kaptanimnasil giriliyor 7.takimda yoktu bu sistem
Bana istediğini sorabilir arkadaşlarla da istediğin gibi sohbet edebilirsin canim bizler de zamanla taniştik yabamcilik çekmeBurda kimseyi taniyamiyorum buda iletisim skntisi yapiyor
Geçmiş olsun canimm yürüyüş süperBu hafta boynum tutuldugu icin sporda yapamadim bugun basliyorum yuruyuslerime
Saol tatlimmmBasarilar selinimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?