- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #127.081
Kizarmiyim miyaviim kilonun azina çokuna bakmam ben 100 gr bile versek ne güzel eminim sen bu hafta çok daha güzel kilo vereceksinSayende kaptanım benim kiSudbanazenin ve diğer kızların ki kadar iyi olmasa da ki suç benim sen bana hiç yorum yazmıyorsun kızdın mı bana
Sağol canım..buraya gelmeden önce 92 idim..başladığımda 90.5 oldum..buna da şükür iyorum..Canım 500 gr çok iyi regl olmana rağmen bozma moralini bak ona rağmen kaçamak yapmadın sadece bir kurabiye yedin
Canım dikkat et kendine vücudun düşmesin bianda..Olabilir canim normalde sik hastalanmam ya herhalde naz yapiyir vucudum
Ooohhh yüzmeyle çok daha iyi gidecek kilocuklarrrrEvet koçiş geldi yüzme işini halledicek canım 2 hafta spor yapamadım senin ve kızların sayesinde 2 hafta kilo almadım alsam bile fazla olmadı iyi ki varsınız sizleri seviyorum
Tam bilmiyorum onu canim belki direk bizim listeye transfer olabilirsin bi sorayimmHb
Listedeydim canım. Kuralları biliyorum ve okeyliyorum istediğim diyeti yapayım da
Şimdi yeniden mi deneme sürecim başlıyor. Yeni yarışmacı mı oluyorum nolcak?
Yok kuzum annemlere gelecegim için evi topla hazırlan giremedim yeni geldim annemlere@SekerPancari71brnim kiloma birşey demiyorsun yorum yapmıyorsun kızdın mı bana
Tansiyonun mu düştü ki canimKizlarrr hastayim ya ders calosayim diyorum calisamiyirum uyuyayim diyirum uyuyamiyorum cok degisik ruh hali icindeyim
Sabahta ekmek almaya giderken bi an firinda bayilip kalicam zannettim
Çok güzel menün canim afiyet olsunKizlarrrr menumu yaziyorum..Son yemegimide yedim bu saatten sonra sadece 1 bardak sut hakkim var onuda be zamn kullansam bikemiorum en gec 7 e kadar olmali:)
Sabah:cherry domatesli yesillikli salata+kucuk 1 avuc ceviz ici sekersiz cay+3 dilim kasar p.+5 zeytin
ogle:1 bardak ayran+1 salatalik+1 cherry
Aksama dogru:):1 tabak az kiymali az yagli turlu
gun boyu 3 lt su icilecekk
Evet çok iyi oluyordu valla şimdi yokkizlar kadinlar kulubunun mobil uygulamasi vardi onceden yokmu artikkk
Yok canim cok havalandim ya laflarimi yutmayayim dkye sogukta yuruyuse ciktim usuttumTansiyonun mu düştü ki canimdikkat et kendine
Ayy maşallah nazar değmesinYüzdemiiiizz çoookk guzelll ćoookkk inşallah hep böyle devam eder çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?