Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sayende kaptanım benim ki Sudbanazenin ve diğer kızların ki kadar iyi olmasa da ki suç benim sen bana hiç yorum yazmıyorsun kızdın mı bana
Kizarmiyim miyaviim kilonun azina çokuna bakmam ben 100 gr bile versek ne güzel eminim sen bu hafta çok daha güzel kilo vereceksin

Canım 500 gr çok iyi regl olmana rağmen bozma moralini bak ona rağmen kaçamak yapmadın sadece bir kurabiye yedin
Sağol canım..buraya gelmeden önce 92 idim..başladığımda 90.5 oldum..buna da şükür iyorum..
Seninle inşallah şubatta 70 li rakamlardan kurtulmak için uğraşırız..

Evet koçiş geldi yüzme işini halledicek canım 2 hafta spor yapamadım senin ve kızların sayesinde 2 hafta kilo almadım alsam bile fazla olmadıiyi ki varsınız sizleri seviyorum
Ooohhh yüzmeyle çok daha iyi gidecek kilocuklarrrr sende iyki varsin caniiimmm

Hb
Listedeydim canım. Kuralları biliyorum ve okeyliyorum istediğim diyeti yapayım da
Şimdi yeniden mi deneme sürecim başlıyor. Yeni yarışmacı mı oluyorum nolcak?
Tam bilmiyorum onu canim belki direk bizim listeye transfer olabilirsin bi sorayimm

Kizlarrr hastayim ya ders calosayim diyorum calisamiyirum uyuyayim diyirum uyuyamiyorum cok degisik ruh hali icindeyim

Sabahta ekmek almaya giderken bi an firinda bayilip kalicam zannettim
Tansiyonun mu düştü ki canim dikkat et kendine

Kizlarrrr menumu yaziyorum..Son yemegimide yedim bu saatten sonra sadece 1 bardak sut hakkim var onuda be zamn kullansam bikemiorum en gec 7 e kadar olmali:)
Sabah:cherry domatesli yesillikli salata+kucuk 1 avuc ceviz ici sekersiz cay+3 dilim kasar p.+5 zeytin
ogle:1 bardak ayran+1 salatalik+1 cherry
Aksama dogru:):1 tabak az kiymali az yagli turlu
gun boyu 3 lt su icilecekk

Eşimede söyledim bi sure akşam yemek yapmicam bana destek olsun dimi dikkat et aşkimmmm demek kolay

Çok güzel menün canim afiyet olsun

***14. TAKIM 448. ETAP***
Şekerpancarı71(55.3 /54.7/ 0.6/% 1.08)
Sevtal87( 65.6 /64.6 / 1/%1.52)
Sarraf(84.4/ 83.9/0.5 /%0.59)
Asena87( 66.0 /65,5 /0,5 /%0,76 )
Miyav_su(81.0 / 80,7/0.3 /%0,37)
Marlin18( 65.0 /64.5 /0.5/%0.77)
Sudbanazenin ( 88.8/85.8 / 3.0/%3.38)

14.TAKIM ORTALAMASI: % 1.210

Kizlar belki bugun artik giremem babam telefonu elimde gorunce ara ara ters bakislar atiyorda

Bende menumu ilan edeyim simdiden

Sabah:1 haslanmis yumurta 5 zeytin 2-3 dilim peynir

Ögle:1 tabak şalgam yemegi 1 parca wt

Kizlar birde bugun tuhaf bisey oldu hani ben derdim ya migdem sanki dipsiz kuyu gibi ne atsan aliyo diye bugu tabagi fazla doldurmadim sevfigim yemek olmasina ragmen yarisini yer yemez doydum ama aksam acıkırım diye tabagimi bitireyim dedim onuda zar zor yedim ayyy bi tuhaf oldum hayret ettim sizlerlede paylasayim dedim

Kızlarrrr hadi hepimiz bu hafta ipleri sıkı tutalim 1.cilik bizim takimimizin olsun kacamak falanda yapmayalim olur mu ki acep

Kızlar çok kötüyüm ya çeyrek çokonat ve çeyrek eti canga yedim.akşamada hindi pilav var çorba salata peşinede çay gelir ama dikkat edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…