- 16 Şubat 2009
- 34.834
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #127.061
Bende kuruyemiş tüketirim hem faydalı hem tok tutuyor dediğin gibiKizlar sabah salatama ceviz ekliyorum cok tok tutuo beni tavsiyeeee..Bide kizin mamalarinin ucundan tadina bakinca hayli doyuyorummm
Canım ne Zaman kadar misafir ağırlamıcaz ki yanlış düşünüyorsun az yap hadi fazla oldu diyelim eşine ver komşulara ver gelen insanlara ver ben öyle yapıyorumBu arada misafirlige gitmeme misafir agirlamama karari aldim..Gervi kisafirlige gidince pek yemem ben ama misafir gekince yaparken hemde ertesi gune kalanlar beni takimdan etti
Dün gece kocası geldi yaaaa
Senin kadar degil Can'ım en güzelini sen verdin pes etmek yok durmak yok yola devam kaptanımız ve kızlar ileTesekkur ederim minnak kedim benim
Bende seni tebrik ederim bak fire vermene ragmen kilo vermissincok mutluyuz
HbTakim kurallarini biliyorsun o zaman hatirlatma yapmicam canim ama sormak istediğin varsa sorabilirsin4. Takımda deneme sürecinde miydin yoksa listede yariş halinde miydin kuzum ? tekrar hoşgeldin aramiza
Hareket en önemlisi İnşallah önümüzde ki günlerde daha çok hareket edersinCanim aksamlari yemek yemedim tarti gunlerinden once tartida fazla cikmamak icin sadece ayran iciyorum birde hareketsiz bi yasantim var firsat buldukca yuruyuse ciktim hareketsizlikten sonra hareket fazla etki gostrdi diye dusunuyorum
Sorma canım senin yine tutulma bende fıtık çıktı keşke seninki si gibi olsaydıBu hafta boynum tutuldugu icin sporda yapamadim bugun basliyorum yuruyuslerime
Evet hedefimiz 14 şubatGunaydinnn kizlarrr Hayirli Cuma'larimiz olsun hepimizin....
Ya iste bekledigim sey buyduuuuuu gelenlerin yarisini yolladim sira diger yarisinda inşALLAH hedef 14 şubat
Geçmiş olsun canim neyin var??
Aramıza hoşgeldin canımHayırlı cumalar
@SekerPancari71 kabul ettiğin için teşekkür ederim.
4 takımda yarıştaydım. Kilo vermem bir hayli yavaş oluduğu için motivasyonumu kaybetmeye başladım. Bende sıvı diyeti ya da yoğurt diyeti gibi bir diyetle kendime ivme katmaya karar verdim. 4 takımın kurallarına uymadığı için ya kararımı uygulayayıp takımdan ayrılcaktım ya da aynı hızda aynı diyetimle takımda kalacaktım. Takımda kalmak istesemde kilo verme işini hızlandırma isteğim baskın çıktı ve takım değiştirmek için yazdım. Ve şekerpancarı ne mutlu ki beni kabul etti aranıza.
Durumumdan bahsettikten sonra kendimi de tanıtayım.
29 yaşındayım. Nişanlıyım ,çalışıyorum. Bi yandan kpss ,aöf sınavlarına çalışıyorum.
Kendim için planladığım bir spor programım var.
Şu an 78.9 kiloyum.
Canım 500 gr çok iyi regl olmana rağmen bozma moralini bak ona rağmen kaçamak yapmadın sadece bir kurabiye yedinBu hafta giden 500gr oldu..regl durumum olmasaydı daha fazla olurdu..
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum özellikleSudbanazenin
Valla kaptan ve kizlar iyiki varsiniz yoksa ben simdiye coktan bozmustum diyeriEvet koçiş geldi yüzme işini halledicek canım 2 hafta spor yapamadım senin ve kızların sayesinde 2 hafta kilo almadım alsam bile fazla olmadı iyi ki varsınız sizleri seviyorum
hoşbuldumAramıza hoşgeldin canım
Tansiyonum düşmüş olabilir canımKizlarrr hastayim ya ders calosayim diyorum calisamiyirum uyuyayim diyirum uyuyamiyorum cok degisik ruh hali icindeyim
Sabahta ekmek almaya giderken bi an firinda bayilip kalicam zannettim
Olabilir canim normalde sik hastalanmam ya herhalde naz yapiyir vucudumTansiyonum düşmüş olabilir canım
Olabilir canim normalde sik hastalanmam ya herhalde naz yapiyir vucudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?