Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kozlar gunluk yemegimi yiyip 2.5 lt su ictikten sonra tartida 1 kilo almak noraml mi yaaa

Kızlar çok kötüyüm ya çeyrek çokonat ve çeyrek eti canga yedim.akşamada hindi pilav var çorba salata peşinede çay gelir ama dikkat edicem.
Aman canim çikolatayi fazla kaçirmamişsin ama akşam çorba hindi etiyle iyce doyur karnini akşam çayı az ić çünkü çikolata da yedin unutma dikkati elden birakmamak lazim

Kızlarrrr hadi hepimiz bu hafta ipleri sıkı tutalim 1.cilik bizim takimimizin olsun kacamak falanda yapmayalim olur mu ki acep
Olmaaaz miii harikaaa oluuurrr laf aramizda şuan birinci biziz daha bizim yüzdeyi geçen olmadı inşallah biz birinciyiz bu haftaaa

Aynen valla.sporumda zaten yok.bide salarsam yemeyi emeklerime yazık.hiiiç merak etmeyin öyle bi hata yapmam.
Yapmaa canim ne zorluk çekiyoruz dimi verirken ama gelirken oyle miii bir hafta geriye atiyo bizi ben inanıyorum sen gayet dengeli bitireceksin günü

Ayy ne güzel işte canim mide küçülüyor artik daha zorlanmadan verirsin kilolari bakal bu hafta da korktum senden yine herkesi sollucaksin heralde bu arada kaybettim cezama raziyim beybii

Bende eve yeni gelebildim sporda öldüm resmen.
Sabah kahve icip spora gittim sporda:

800 kcal eliptik
200 kcal kosu bandi
50 kcal bisiklet
Pilates + agirlik calistim

Eve gelince bi salatalik yedim.aksam da meyveli yogurt yerim sonra gi bitki cayi gece.insallah yani

Bu arada spordan once tartildim 59.1 ciktim spordan sonra da 58.5 ciktim

selam kızlar
daha tartılmadım. listede değilim zaten o yüzden bu hafta tartılmayayım.
foruma katıldığımdan beri yemekleri kısıyorum artık akşamları canım bişey istemiyor.
yemeklerime dikkat ediyorum. akşam yemeklerini nasıl olur da kısıyorum hatta yemiyorum hayret ediyorum artık.
geçen gün mantı yaptım hiç yemedim ki ben 2 tabak mantı yiyen biriydim. demek ki bünyede alışıyor bir süre sonra. menümü yazayım.
sabah: peynir 2 dilim ekmek zeytin yağda yumurta
öğlen: 2 kase tarhana çorbası
akşam: 1 kase tarhana çorbası

Canım merhaba.kaç kalori yaktığını ekrandanmı takip ediyosun

Hemen menümü yazayım.
09.00.. Omlet 2 bar.3 şek.çay2 dil.kep.ekm.kenarları
15 dk yürüyüş yaptım.iğne yaptırmaya gidiş geliş
13.30... 1 tabak sulu patates yemeği çeyrek çokonat çayrek canga
18.00... 1 kepçe yayla çorbası 7 kaşık bulgur pilavı 2 çatal hindi ve salata.
1 saatede çay içeriz.en fazla 3 bardak 2 şek.içicem.iğneye fiderkende yolu uzatcam ice uzatabildiğim kadar.yemek çok yedim rahatsız oldum.aslında çokta degıl ama pilav çok oldu gibi

S SEVTAL87 cim neyle spor yapiosunnn ya benimde boyle evde kullanabilecegim bi alete ihtiyacim var bende kizi kucagima alio dans ediorum 2 gundur yarim saat ter icinde kaliorum valla :)

S SEVTAL87 cim neyle spor yapiosunnn ya benimde boyle evde kullanabilecegim bi alete ihtiyacim var bende kizi kucagima alio dans ediorum 2 gundur yarim saat ter icinde kaliorum valla :)
Merhaba canım ev için en ideali bence eliptik bisiklet.ben öyle aldım çok memnunum elektrik olsun olmasın yapabiliyosun.başlarda biraz zorluyo ama 1 hafta içinde alışıyosun.ben hep ayakta yapıyorum önünde twesterda var yaparken açıyorum bitince kapıyorum hep az yer kaplıyo taşınabiliyo süper yani kesinlikle tavsiye ederim.

Selamlar kızlar..menüm..
Sabah: bir muz, kaşar beyaz peynir karışık, beş zeytin, üç ceviz..
Akşam: bir tabak pırasa, bir kase yoğurtlu buğday çorbası..

Kahvaltim ;1yumurta ,10zeytin ,kk peynir ,biber ,1.5 dilim ekmek ,yesillik ,üc catal recel ,bir avucfindikceviz
ara ,bir Halley ve bir biskuvi
aksam ,bir tabak sebzeli hindi firinda ,salata ,yogurt ,yarim dilim ekmek
spor ;1.5saat yürüyüş

Halley biskuvi recel disinda hepsi iyi

Bu arada maşallah iyi yurumussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…