- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #127.101
Aman canim çikolatayi fazla kaçirmamişsin ama akşam çorba hindi etiyle iyce doyur karnini akşam çayı az ić çünkü çikolata da yedin unutmaKızlar çok kötüyüm ya çeyrek çokonat ve çeyrek eti canga yedim.akşamada hindi pilav var çorba salata peşinede çay gelir ama dikkat edicem.
Gayet normal yeyip ictikten sonra tartilma bence moralin bozulur:)Kozlar gunluk yemegimi yiyip 2.5 lt su ictikten sonra tartida 1 kilo almak noraml mi yaaa
Canim gün içinde tartilma 2 kiloya kadar arti çıkman normal sadece sabah aç karnina bir kere tartıl kafan karışmasinKozlar gunluk yemegimi yiyip 2.5 lt su ictikten sonra tartida 1 kilo almak noraml mi yaaa
Aynen valla.sporumda zaten yok.bide salarsam yemeyi emeklerime yazık.hiiiç merak etmeyin öyle bi hata yapmam.Aman canim çikolatayi fazla kaçirmamişsin ama akşam çorba hindi etiyle iyce doyur karnini akşam çayı az ić çünkü çikolata da yedin unutmadikkati elden birakmamak lazim
Olmaaaz miii harikaaa oluuurrrKızlarrrr hadi hepimiz bu hafta ipleri sıkı tutalim 1.cilik bizim takimimizin olsun kacamak falanda yapmayalim olur mu ki acep
Yapmaa canim ne zorluk çekiyoruz dimi verirken ama gelirken oyle miii bir hafta geriye atiyo biziAynen valla.sporumda zaten yok.bide salarsam yemeyi emeklerime yazık.hiiiç merak etmeyin öyle bi hata yapmam.
Ayy ne güzel işte canim mide küçülüyor artik daha zorlanmadan verirsin kilolariKizlar belki bugun artik giremem babam telefonu elimde gorunce ara ara ters bakislar atiyorda
Bende menumu ilan edeyim simdiden
Sabah:1 haslanmis yumurta 5 zeytin 2-3 dilim peynir
Ögle:1 tabak şalgam yemegi 1 parca wt
Kizlar birde bugun tuhaf bisey oldu hani ben derdim ya migdem sanki dipsiz kuyu gibi ne atsan aliyo diyebugu tabagi fazla doldurmadim sevfigim yemek olmasina ragmen yarisini yer yemez doydum ama aksam acıkırım diye tabagimi bitireyim dedim onuda zar zor yedim ayyy bi tuhaf oldum hayret ettim sizlerlede paylasayim dedim
Canım merhaba.kaç kalori yaktığını ekrandanmı takip ediyosunBende eve yeni gelebildim sporda öldüm resmen.
Sabah kahve icip spora gittim sporda:
800 kcal eliptik
200 kcal kosu bandi
50 kcal bisiklet
Pilates + agirlik calistim
Eve gelince bi salatalik yedim.aksam da meyveli yogurt yerim sonra gi bitki cayi gece.insallah yani
Bu arada spordan once tartildim 59.1 ciktim spordan sonra da 58.5 ciktim
Evet tatlm ekranda cikiyor :)Canım merhaba.kaç kalori yaktığını ekrandanmı takip ediyosun
Merhaba canım ev için en ideali bence eliptik bisiklet.ben öyle aldım çok memnunum elektrik olsun olmasın yapabiliyosun.başlarda biraz zorluyo ama 1 hafta içinde alışıyosun.ben hep ayakta yapıyorum önünde twesterda var yaparken açıyorum bitince kapıyorum hep az yer kaplıyo taşınabiliyo süper yani kesinlikle tavsiye ederim.
Halley biskuvi recel disinda hepsi iyiKahvaltim ;1yumurta ,10zeytin ,kk peynir ,biber ,1.5 dilim ekmek ,yesillik ,üc catal recel ,bir avucfindikceviz
ara ,bir Halley ve bir biskuvi
aksam ,bir tabak sebzeli hindi firinda ,salata ,yogurt ,yarim dilim ekmek
spor ;1.5saat yürüyüş
Menun cok guzel canim tam diyetlik bi menuSelamlar kızlar..menüm..
Sabah: bir muz, kaşar beyaz peynir karışık, beş zeytin, üç ceviz..
Akşam: bir tabak pırasa, bir kase yoğurtlu buğday çorbası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?