- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #127.561
Bende öyle tatsiz seyleri sevmiyorum genelde o isler icin yufka kullaniyorum tostu bile yufkayla yapiyorumEvet aynencok guzel ben cok sviorm onla ekmek yapiormmm tost yapiormmm bugun gozleme yaptm ama ufacikti bardak agzi kadar :) artik nasil tarif etcegimi sasrdm hahaha
Havalanan artık yeter çık şu regli bunalımından gecen hafta ki kızı istiyorumYok kiz gecirmiyorumkarar verdim yeniden havalanicam
Aayy bende ben geldim deyince bizim takima transfer olucan sandimSelam 14. Takım ben geldimben kim miyim 1. Takım kaptan yardımcısıyim söyle bir sekercime bakıp kacacaktim size de selam vereyim dedim
Sekercim nasılsın bakayım ozledim ziyarete geldimSekerPancarii
Çok iyi maşallahHatta buraya gece yazmisim dun gece o sabah 81.7 di.. dun 81.4 bu sabah 80.9 gram gram gidiyo ilk hafta daha cok verdm
Bu sekilde beslenerek
Peynirliiiii ohh superdi bidaha ispanakli yapcm hattta yarin onla mucver yada pizza denicem :) ben seviorm tadini vallaa.. kg veriyorm raziyimAy tadı bile yoktur onun Nasıl yedin Can'ım ya
Hadi bakalim hodri meydan bende kendime guveniyorumHatta buraya gece yazmisim dun gece o sabah 81.7 di.. dun 81.4 bu sabah 80.9 gram gram gidiyo ilk hafta daha cok verdm
Bu sekilde beslenerek
Valla kalorili ne varsa onun tadi guzelPeynirliiiii ohh superdi bidaha ispanakli yapcm hattta yarin onla mucver yada pizza denicem :) ben seviorm tadini vallaa.. kg veriyorm raziyim
Peynirliiiii ohh superdi bidaha ispanakli yapcm hattta yarin onla mucver yada pizza denicem :) ben seviorm tadini vallaa.. kg veriyorm raziyim
Hadiii bakalimmmmmmmm gorucezHadi bakalim hodri meydan bende kendime guveniyorum
Beyaza karsiyixx icinde gluten vs olan herseye yihuu yasasinSüpersin Canım yakında su böreği filan yaparsın onlardan
Ha ha bizde yemege gidelim unlu yiyemiyoz bari bundan yiyelim miyavimSüpersin Canım yakında su böreği filan yaparsın onlardan
Eeeeeee ona bakarsan manti diye gebercemValla kalorili ne varsa onun tadi guzel
Hamur işleri gozlerimin onunde ucusuyor resmen
Ben unj artik ruyalarimda bile goremiyorumBeyaza karsiyixx icinde gluten vs olan herseye yihuu yasasin
Aman tadı yoktur Can'ım onu ya ben yemem öyle entel dantel şeyleriHa ha bizde yemege gidelim unlu yiyemiyoz bari bundan yiyelim miyavim
Ask olsunnAman tadı yoktur Can'ım onu ya ben yemem öyle entel dantel şeyleri
Dukan diyeti mi yapıyorsun sen canimYulaf kepegiyle yaptm ve yogurt okdr cok kucuktu gunluk ekmek hakkimi o sekilde kullaniyorm ben :)
Yani sayilir ucundan bi tarafindanDukan diyeti mi yapıyorsun sen canim
Onu yiyeceme ya hiç Yemem şuan öyle yapıyorum yada yerim digerinden ben öyle şeyleri yiyemem tatlım ya sana ne güzel tok tutuyorsa yiyebiliyorsanAsk olsunntok tutuyo ve ekmek ihtiyacimi giderio baznde yogurda katiyorm
Anlamıştım zatenYani sayilir ucundan bi tarafindanhahahahaha
Maaşallah ne güzel kilo vermişsinde onca okudum sayfaları ne yaptın nasıl yaptın anlamdım benYani sayilir ucundan bi tarafindanhahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?