- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #127.581
Ayy bende severim öyle şeyleri bende yulaf ezmesini robottan çekiyorum üstüne çok az süt ekleyip yumurtayla unsuz krep yapıyorum harika oluyor seninkini de severdim kesinNiye ben yedim sifir kalori
Hahahaha sonuca bakalim o guzelMaaşallah ne güzel kilo vermişsinde onca okudum sayfaları ne yaptın nasıl yaptın anlamdım ben
Evettttt dun mesela ekmek yaptimmm firinda puf puf olduuu ohhh missAyy bende severim öyle şeyleri bende yulaf ezmesini robottan çekiyorum üstüne çok az süt ekleyip yumurtayla unsuz krep yapıyorum harika oluyor seninkini de severdim kesin
Uçuşmasin benceValla kalorili ne varsa onun tadi guzel
Hamur işleri gozlerimin onunde ucusuyor resmen
Zaten bende şuan kabızlık çekiyorum ay onu yapsam tamam patlatın artık atom bombası gibiBende denedim önceden dukani kilo verdiriyo ama birakinca hoop kilolar geri dönüyo.ömür boyuda yulaf kepegiyle yasanmazki tatsiz tussuz bisey.ben sevemedim hic .üstünede cok kötü kabizlik yapiyo
Iyi iyi protein dostumuz pek severim kendileriniYani sayilir ucundan bi tarafindanhahahahaha
Ne guluyon kiz elimde mi degil iste
Tabi gucu de uygulamak lazim. Ve bir yasam felsefesi olmasi lazim tabi ben zayiflasam irademi kontrl edebildigimi gordum kendimce dikkat edicem.. hayirlisyla bi zayiflasakBende denedim önceden dukani kilo verdiriyo ama birakinca hoop kilolar geri dönüyo.ömür boyuda yulaf kepegiyle yasanmazki tatsiz tussuz bisey.ben sevemedim hic .üstünede cok kötü kabizlik yapiyo
Bendede var o sorun bu gun 30 bardaktan fazla su ictimZaten bende şuan kabızlık çekiyorum ay onu yapsam tamam patlatın artık atom bombası gibi
Protein candir ertesi gune eksi olarak gelir cok severimmmIyi iyi protein dostumuz pek severim kendilerini
Sabah ac karnina iki gün kurusu kayisi ye üstünede iki bardak su ic canim iyi geliyoZaten bende şuan kabızlık çekiyorum ay onu yapsam tamam patlatın artık atom bombası gibi
Benim hayat felsefe. Karbonhidrat candirIyi iyi protein dostumuz pek severim kendilerini
Ayy evde kizimdan kalan karışık tahıl kepeği var bende onu mu kullansam ki ayni hesap olur mu ki yulaf kepeğiyleEvettttt dun mesela ekmek yaptimmm firinda puf puf olduuu ohhh misshersey olur koftelerime kadar katiyorum hic bir fark yok harikaaaaaa yasasin zayiflamak
Şuan şeker orucundayım Can'ım zeytinyağı içiyorum bol bol sabahları normalde kahvaltıda zeytinyağlı kuru incir yerim bir gece öncesinden beklettiğim çok faydasını gördümSabah ac karnina iki gün kurusu kayisi ye üstünede iki bardak su ic canim iyi geliyo
Cavdarmi ? Seviyosan bence al karisim yada tek kepek ben karisimla yapiyorm ekmekleri.. koftelere flan kepegi katiyorumAyy evde kizimdan kalan karışık tahıl kepeği var bende onu mu kullansam ki ayni hesap olur mu ki yulaf kepeğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?