Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy bende severim öyle şeyleri bende yulaf ezmesini robottan çekiyorum üstüne çok az süt ekleyip yumurtayla unsuz krep yapıyorum harika oluyor seninkini de severdim kesin
Evettttt dun mesela ekmek yaptimmm firinda puf puf olduuu ohhh miss hersey olur koftelerime kadar katiyorum hic bir fark yok harikaaaaaa yasasin zayiflamak

Bende denedim önceden dukani kilo verdiriyo ama birakinca hoop kilolar geri dönüyo.ömür boyuda yulaf kepegiyle yasanmazki tatsiz tussuz bisey.ben sevemedim hic .üstünede cok kötü kabizlik yapiyo

Bende denedim önceden dukani kilo verdiriyo ama birakinca hoop kilolar geri dönüyo.ömür boyuda yulaf kepegiyle yasanmazki tatsiz tussuz bisey.ben sevemedim hic .üstünede cok kötü kabizlik yapiyo
Zaten bende şuan kabızlık çekiyorum ay onu yapsam tamam patlatın artık atom bombası gibi

Ayyy kizlar ben kilomu yazmayi unuttum yaa.
64.5 cumayla ayni o kadar ivir zivirla olcagi buydu.su hafta sonlarini hic sevmiyorum bütün emeklerin gidiyo

Tabi gucu de uygulamak lazim. Ve bir yasam felsefesi olmasi lazim tabi ben zayiflasam irademi kontrl edebildigimi gordum kendimce dikkat edicem.. hayirlisyla bi zayiflasak
Ben normal hayttada bazen beyaz alirdik tam bugday ekmegi severdm belkide ondan yabancilik cekmiyorm.

Evettttt dun mesela ekmek yaptimmm firinda puf puf olduuu ohhh miss hersey olur koftelerime kadar katiyorum hic bir fark yok harikaaaaaa yasasin zayiflamak
Ayy evde kizimdan kalan karışık tahıl kepeği var bende onu mu kullansam ki ayni hesap olur mu ki yulaf kepeğiyle

Sabah ac karnina iki gün kurusu kayisi ye üstünede iki bardak su ic canim iyi geliyo
Şuan şeker orucundayım Can'ım zeytinyağı içiyorum bol bol sabahları normalde kahvaltıda zeytinyağlı kuru incir yerim bir gece öncesinden beklettiğim çok faydasını gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…