- 16 Şubat 2009
- 34.832
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #127.521
Bence yavaş Yemen ve hayatından unlu mamüleri çıkarman olmuşKiz doydun mu ne kelime inan son kasiklari zorla migdem bulana bulana yedim onuda belki aksam acikirim kacamak yapmayayim diye zorladim
Yavas yavas yiyorum kucuk kucuk lokmalarla acaba onun etkisi mi bilemedim
Kiz onceden varya ne yersem yiyeyim oyle neredeyse hic sislik falan hissetmezdim simdi doydugumu bile hissediyorum
Göğüslerin büyük olması kilo ile alakası yok Can'ım benim kuzenim 48 kg ana göğüsleri 95 yani bence orasına takılma zaten insanlar kimde ne yakalasak diye uğraşıyorlarYani insan kendi kilosunu falan gormez ne kadar sisman olursa olsun farketmez ya bende bazen acaba sahiden dedikleri kadar var mi diye dusunuyorum uzuluyo insan gercekten
Menün çok güzel canım afiyet olsunKızlar menum:
Sabah 1 bardak sut 2 gun kurusu
Ögle yarim küçük avokado+domates+salatalik+1 avuc misir +3 ceviz ici+7 zeytin+1 yk nar eksisi ile yapilmis salata
Aksam:yagsiz tavuk sote 2 yk yogurt+1 kozlenmis kirmizi biber
Bugunde bitsin artikkk
Ayyyy ama unlu mamullleri nasil ozluyorum bi bilsenBence yavaş Yemen ve hayatından unlu mamüleri çıkarman olmuş
Bazende dusunuyorum goguslerim olmasi gerektiginden buyuk olsa bedenime gore kiyafet aldigimda gogus tarafindan sıkmasi gerekecekti olmayacakti ama ben hic oyle bi sorun yasamadimGöğüslerin büyük olması kilo ile alakası yok Can'ım benim kuzenim 48 kg ana göğüsleri 95 yani bence orasına takılma zaten insanlar kimde ne yakalasak diye uğraşıyorlar
evet Can'ım hiç umurumda degil çünkü zayıflayıp almak istiyorum eşim söz verdi 3000 TL para vericem A-z dolabını değiştir dedi bende bu Hakkı'mı zayıflayıpda kullanmak istiyoruminsanlar baksınlar çok da fifi
Oyy masallah haftaya gelsin 79 lar tebrik.ederimmSelam kizlarrrr dun sabah 81.4 bu sabah 80.9 ile uyandimmmm ohhhha gayrettttttttt
Amnnn gec olsun guc olmasın ruveydamm. Allah mutlulugunu daim etsinn. Ben mezun olmaya 6.takima geri dondumm islerim ev coxuk lar yogunumm kuzum selincim yeni kaptann pekde sekerdir kendisi tanismissiniz zaten. Boyle bitanemOoo 3000 tl para neler neler aliniir
Valla ben pek kiyafet alisverisi yapmayi sevmiyorum ya hem kilodan hem elime gecen parayi kitaba yatirdigimdan
Iyiyim valla cok sukur. Ben de buraya gelemedikce kendime dert ettim. Yerlesmem falan anca oldu esyalar alisma sureci vs derken anca gelebildim. Ama eski takimdan kimseler kalmamis
Siz neler yaptiniz nasilsiniz? Almadan donersiniz kaptanim ya bence.
aman sakın!... ne güzel ilerliyorsun. hiç özleme öyle şeyleriAyyyy ama unlu mamullleri nasil ozluyorum bi bilsen
Tesekkurler cnm :)[/QUOTE]Amnnn gec olsun guc olmasın ruveydamm. Allah mutlulugunu daim etsinn. Ben mezun olmaya 6.takima geri dondumm islerim ev coxuk lar yogunumm kuzum selincim yeni kaptann pekde sekerdir kendisi tanismissiniz zaten. Boyle bitanem
Oyy masallah haftaya gelsin 79 lar tebrik.ederimm
Ozluyorum ama yemiyorumaman sakın!... ne güzel ilerliyorsun. hiç özleme öyle şeyleri
Aleyküm Selam hos geldiniz sefalar getirdinizSelam 14. Takım ben geldimben kim miyim 1. Takım kaptan yardımcısıyim söyle bir sekercime bakıp kacacaktim size de selam vereyim dedim
Sekercim nasılsın bakayım ozledim ziyarete geldim @SekerPancari71
İnsan unutuyor canım Zaman'la aramıyorsun artık 15 gün sonra unutacaksınOzluyorum ama yemiyorumdiger corbalarin icine un giriyo diye mercimek corbasindan baska corba bile icmiyorum
Kiz acikcasi unutmayi hic istemiyorum kilo veripte yiyecegim gunleri iple cekiyorumİnsan unutuyor canım Zaman'la aramıyorsun artık 15 gün sonra unutacaksın
Aslında alışırsın canım ya ama sen beynin bir köşesine yazmışsın Birgün yiyecem diyeKiz acikcasi unutmayi hic istemiyorum kilo veripte yiyecegim gunleri iple cekiyorum
Bu arada karar verdim marta kadar bu seker orucuna devam edicem marttan sonrada her hafta 1 gun yasakli yiyeceklerden yiyicem
Mesala bi haftanin bi gunu meyve yiyicem
Diger hafta birgun ekmek
O sekilde insallah dayanabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?