- 16 Şubat 2009
- 34.832
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #127.921
Aynen Can'ım ortam hazır İnan şuan turistler olsa para kazansam özel ders alırım ama şuan turizm çok kötü oteller heryer boş eşim bile şehir dışında çalışmaya gitti tamam para var ama hazıra dağ dayanmaz sıkıntılı bir dönemdeyiz rabbim yardımcımız olsun burası üniversite millet çok övüyordu fos yani birbteknsaç kurutma makinesi var soyunma odaları rezalet hiç yakıştıramadımMiyav_su neler olmus oyleee.. onlar bikini falan geliyo sana neden yuzucu mayosu. Sorsaydin ya hesabini kafasina atsaydin..
Yuzme bildigini saniyodum ama bence dhaa guzel yerler vardir yol yakinken al kaydini hepsinide saydir suratlarina.
Ne sinir durum yaa. Bosver bozma moralini yuzme okadar kolay ogrenirsin ki kac kisiye ogrettim hemen kavricaksindir eminim ama sen dengesizlerin eline dusmussun takmaaa
Başka kurs yok Can'ım belediyenin var onda da sınıflar 40 kişilik ücretsiz ama zor yani birde para mı alabilir miyim işte soru işareti eşim yarında git bak dedi evet ben afedersin dağdan indim şehre modunda kaldım şok beni ilgilendirmez ne giydikleri ama bana neden zorunlu dediler isterse çıplak gelsinler problem degil ben otelde çalıştım turistler hep üstsüz girerdi havuza filan benim normal bikinim vardı boşuna para verdim yüzücü mayosunaAy ne sacma ismis o oyle ya. Baska kurs yok mu canim gidebilecegin? Ilgisiz alakasiz sacma sapan bir sey olmus. Ortam kurulmus orda zaten kimse de ilgilenmemis seninle. Ya hocayla konus adam gibi ders versin herkes yuzucu mayosuyla gelsin ya da aliver kaydini canim. Parani niye bosa veresin ki oraya
Nedeeenn canimmCanım yüzmede hemen almadılar bizi o sırada yazdım yeni eve geldim çok kötüyüm ağlamak istiyorum
Hani nerde kim yemiş zaten kötüyüm bana da verin turşudan
Ayyy canimm yaa valla çok üzüldüm vee sinirrr oldumm nasil yermis orasi oyleeeYok yorulmadım da pişman oldum Canım sorma ben hiç bilmiyorum ya Oray'a gittim herkesi bir gör bayanlar bikinili,mayokini var hepsinde ordaki hocalar hepsini tanıyor 20 kişiydik çocuk havuzuna aldılar neyse zaten oradaki hepsi daha önce gelmişler biliyorlar ben afedersin b.k gibi kaldım neyse herkes havuzu baştan sona yüzdü sıra bana geldi ben dedim ben bilmiyorum sıfırım hocada hiç mi bilmiyorsun sesi bende evet dedim neyse ben kaldım 15 kişiyi bir hoca bende 4 erkek arasında birtek ben görseniz onlarda biliyorlar hepsi yüzüyor ben yapamadım heyecanlandım hoca paso onlarla ilgileniyor bana bakmıyor çünkü onlarla sohbet ediyor bende dedim ben gidiyorum paramıda alırım zaten heryerden kamera var dedim sonra üniversite okuyan bir kızı çocuğu var orada takılıyormuş beni ona verdi çok üzgünüm sağolsun Allah razı olsun o gösterdi
O nasıl iş yaa hiç ilgilenmemişler resmenSenelik 1,500 TL ama böyle ilk -orta-ileri dersler 140 TL *3=420 TL birde daha önce geldikleri için 100 TL *3:300 TL hepsi arkadaş beni 4 erkeğin yanına verdiler ha ayıp mı hayır am birde 3 metrelik havuzdan atladım zangırzanhır titredim hoca zorla atla dedi dibine vardım su yüzüne çıkarken bacağımı karnına çekeceksin demedi bende çıkamadım sonra kendisi yukarıya çekti Ada'mın kolunu sıkmışım farketmeden tırnakların geçmiş çok özür diledim ama Ada'mda surat 5 karış haklıda hoca diyor hiç mi bilmiyorsun bende evet diyorum soyunma odasında tek kurutma makinesi var onun da kendine hayrı yok zaten 20,30 kadar ısınma yaptık 21.15 ders bitti 45 dk sürdü
Aman canim dikkat et hasta olmaBurada hava eksi -5 derece dünde kar yağdı çok üşüdüm anlıyacanız rezil oldum şimdi hem klima hem kombiyi sonuna kadar açtım
Afiyet olsun çok güzelBugünkü menüm..
Sabah: menemen, peynir, çay..
Akşam: fasülye diblesi, marul salatası..
Bana kalırsa hayır eşim çok istiyorsun gitmeyi dedi yarında deniyecem olmazsa para mı alırım ama biraz zor yani özel ders diyor eşim işte turizmde çok kötü oteller boş arkadaşlarım çogu evde ki kış sezonunda burası hareketlidir turizm bitirdiler millet kan ağlıyor belki sezon iyi giderse inşallah mayıs gibi özel ders alırımNedeeenn canimm
nelerrr oluyorr miyavimaa
Ayyy canimm yaa valla çok üzüldüm vee sinirrr oldumm nasil yermis orasi oyleee
O nasıl iş yaa hiç ilgilenmemişler resmenne düşünüyorsun devam edecek msn gitmeye miyavcim
Sagol Can'ım ancak ısındım işte deliye döndüm paramla rezil oldum yaAman canim dikkat et hasta olma
Bence yarn direk soyle herseyi al paraniAynen Can'ım ortam hazır İnan şuan turistler olsa para kazansam özel ders alırım ama şuan turizm çok kötü oteller heryer boş eşim bile şehir dışında çalışmaya gitti tamam para var ama hazıra dağ dayanmaz sıkıntılı bir dönemdeyiz rabbim yardımcımız olsun burası üniversite millet çok övüyordu fos yani birbteknsaç kurutma makinesi var soyunma odaları rezalet hiç yakıştıramadım
Bende öyle düşünüyorum eşim Birgün daha dene dedi çok istiyorsun öğren dedi bende var kafasıxlık hiç üniversite öğrenilecek iş mi bu ben ayrıca fıtness salonuna gidiyorum bizim orası özel şahsa ait orada askılı önü açık tişört yasak tayt ,şort yasak bayanların bile kendi arasında konuşması yasak ben hocaya çok kızıyordum bari tayt giyelim kendi aramızda konuşalım diye haklıymış Adam bu kuralları boşuna koymamışBence yarn direk soyle herseyi al parani
Niye yasakki anlamadm.. ben sporcu taytdu ve thsrt giyiyorm.. ne alaka :/ herkes istedigi gibi giyinio ama yuzmeye gitmiorm simdilk yazn bolbol yuzuyom zaten.. yani bizin salonda karisik ve kadinlara ait yer var istedigine gt yasak yok sana kalmisBende öyle düşünüyorum eşim Birgün daha dene dedi çok istiyorsun öğren dedi bende var kafasıxlık hiç üniversite öğrenilecek iş mi bu ben ayrıca fıtness salonuna gidiyorum bizim orası özel şahsa ait orada askılı önü açık tişört yasak tayt ,şort yasak bayanların bile kendi arasında konuşması yasak ben hocaya çok kızıyordum bari tayt giyelim kendi aramızda konuşalım diye haklıymış Adam bu kuralları boşuna koymamış
Orası öylede işte bakalım artıkMiyavcım kötü bi gün geçirmişsin ama sakın bırakma devam et.her yeni şeyin zorluğu olur bak millet ne güzel yüzüyo ne güzel çıtıpıtı giymiş gelmişlerse sen öyle olmak için vazgeçme.onlarda ilk geldiğinde öyleymişlerdir.eminim çabucak öğrenirsin.
Kadın erkek karışık birşey olmasın diye amacı farklı olan insanlar var o yüzdenNiye yasakki anlamadm.. ben sporcu taytdu ve thsrt giyiyorm.. ne alaka :/ herkes istedigi gibi giyinio ama yuzmeye gitmiorm simdilk yazn bolbol yuzuyom zaten.. yani bizin salonda karisik ve kadinlara ait yer var istedigine gt yasak yok sana kalmis
Geçmiş olsun Can'ım kafasına filan baktın mı ay kıyamam benKızlar bebişim düştü çok korktum.inş.bişey yoktur.menümü yazayım hemen.
12.00... 1 tam 1 beyaz haş.yumurta
14.00... 40 dk eliptik+250 twester+150mekik
Arada... 2 şek.nescafe 1 bardak ayran
17.00.... Minik 1 tane haşlanmış baget 2 karnıbahar oda haşlama
19.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
21.00... 2 gün kurusu
23.00... Tek şek.nescafe biraz kuruyemiş 2 gün kurusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?