Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen Can'ım ortam hazır İnan şuan turistler olsa para kazansam özel ders alırım ama şuan turizm çok kötü oteller heryer boş eşim bile şehir dışında çalışmaya gitti tamam para var ama hazıra dağ dayanmaz sıkıntılı bir dönemdeyiz rabbim yardımcımız olsun burası üniversite millet çok övüyordu fos yani birbteknsaç kurutma makinesi var soyunma odaları rezalet hiç yakıştıramadım

Başka kurs yok Can'ım belediyenin var onda da sınıflar 40 kişilik ücretsiz ama zor yani birde para mı alabilir miyim işte soru işareti eşim yarında git bak dedi evet ben afedersin dağdan indim şehre modunda kaldım şok beni ilgilendirmez ne giydikleri ama bana neden zorunlu dediler isterse çıplak gelsinler problem degil ben otelde çalıştım turistler hep üstsüz girerdi havuza filan benim normal bikinim vardı boşuna para verdim yüzücü mayosuna

Canım yüzmede hemen almadılar bizi o sırada yazdım yeni eve geldim çok kötüyüm ağlamak istiyorum
Nedeeenn canimm
Hani nerde kim yemiş zaten kötüyüm bana da verin turşudan
nelerrr oluyorr miyavimaa
Ayyy canimm yaa valla çok üzüldüm vee sinirrr oldumm nasil yermis orasi oyleee
O nasıl iş yaa hiç ilgilenmemişler resmen ne düşünüyorsun devam edecek msn gitmeye miyavcim

Bana kalırsa hayır eşim çok istiyorsun gitmeyi dedi yarında deniyecem olmazsa para mı alırım ama biraz zor yani özel ders diyor eşim işte turizmde çok kötü oteller boş arkadaşlarım çogu evde ki kış sezonunda burası hareketlidir turizm bitirdiler millet kan ağlıyor belki sezon iyi giderse inşallah mayıs gibi özel ders alırım

Bence yarn direk soyle herseyi al parani

Bence yarn direk soyle herseyi al parani
Bende öyle düşünüyorum eşim Birgün daha dene dedi çok istiyorsun öğren dedi bende var kafasıxlık hiç üniversite öğrenilecek iş mi bu ben ayrıca fıtness salonuna gidiyorum bizim orası özel şahsa ait orada askılı önü açık tişört yasak tayt ,şort yasak bayanların bile kendi arasında konuşması yasak ben hocaya çok kızıyordum bari tayt giyelim kendi aramızda konuşalım diye haklıymış Adam bu kuralları boşuna koymamış

Kızlar bebişim düştü çok korktum.inş.bişey yoktur.menümü yazayım hemen.
12.00... 1 tam 1 beyaz haş.yumurta
14.00... 40 dk eliptik+250 twester+150mekik
Arada... 2 şek.nescafe 1 bardak ayran
17.00.... Minik 1 tane haşlanmış baget 2 karnıbahar oda haşlama
19.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
21.00... 2 gün kurusu
23.00... Tek şek.nescafe biraz kuruyemiş 2 gün kurusu

Niye yasakki anlamadm.. ben sporcu taytdu ve thsrt giyiyorm.. ne alaka :/ herkes istedigi gibi giyinio ama yuzmeye gitmiorm simdilk yazn bolbol yuzuyom zaten.. yani bizin salonda karisik ve kadinlara ait yer var istedigine gt yasak yok sana kalmis

Miyavcım kötü bi gün geçirmişsin ama sakın bırakma devam et.her yeni şeyin zorluğu olur bak millet ne güzel yüzüyo ne güzel çıtıpıtı giymiş gelmişlerse sen öyle olmak için vazgeçme.onlarda ilk geldiğinde öyleymişlerdir.eminim çabucak öğrenirsin.

Orası öylede işte bakalım artık

Niye yasakki anlamadm.. ben sporcu taytdu ve thsrt giyiyorm.. ne alaka :/ herkes istedigi gibi giyinio ama yuzmeye gitmiorm simdilk yazn bolbol yuzuyom zaten.. yani bizin salonda karisik ve kadinlara ait yer var istedigine gt yasak yok sana kalmis
Kadın erkek karışık birşey olmasın diye amacı farklı olan insanlar var o yüzden

Geçmiş olsun Can'ım kafasına filan baktın mı ay kıyamam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…