- 16 Şubat 2009
- 34.832
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #127.901
Canım dikkat et kendine üşütme..moralini de bozma oraya gelenlerin hepsi bilerek mi geldi yani..keşke fırsatım olsa ben de gidebilsem kimseyi takmam.beni deizde bi gör kendimle dalga geçe geçe yüzüyorum valla kimseyi takmıyorum..Burada hava eksi -5 derece dünde kar yağdı çok üşüdüm anlıyacanız rezil oldum şimdi hem klima hem kombiyi sonuna kadar açtım
Canim benim dikkat et hastalanma.Burada hava eksi -5 derece dünde kar yağdı çok üşüdüm anlıyacanız rezil oldum şimdi hem klima hem kombiyi sonuna kadar açtım
Can'ım bunlar zaten yüzmeyi biliyorlar anlıyor Musun hocada onlara göre hareket ediyor bizi iki gruba ayırdılar 15 kişi zaten arkadaş biz 5 kişi diğer 4 erkek onlarda o grupla ile arkadaş ben sap onlarda biliyorlar o hoca ileri teknikleri gösteriyor birde ders 20.00 başlayıp 21,30 biticekti 20,30 başladı 21.15 bittiCanim benim dikkat et hastalanma.
Ama yuzme dersine gitmeden onceki miyavsuya ne olduu ozguven doluydun cok cesurdun. Senin oraya gitme amacin zayif fit olup ordaki insanlar gibi rahatca istedigini giyebilmek. O kisma gelene kadar biraz sorun cikacak kendimizi kotu hissedebiliriz. Vazgecmemek lazim. Sen hiiiic bozma moralini. Havuza makyajla geleni de hic anlamiyorum zaten
Afiyet olsun canım taşındın mı?Bugünkü menüm..
Sabah: menemen, peynir, çay..
Akşam: fasülye diblesi, marul salatası..
kusuru canım bu soğukta işin zor kendini ve çocuklarını hasta etme aman diyeyimTaşınma işleri baya yordu beni kızlar..çocuklardan fırsat buldukca ev topluyorum oradan annemlere geçiyorum..yoğunluktan pek gelemiyorum buraya kusura bakmayın..
Moralini bozma canim allah yardimcin olsun.pes etmek yok bosver sen o süslü kokonalariCan'ım bunlar zaten yüzmeyi biliyorlar anlıyor Musun hocada onlara göre hareket ediyor bizi iki gruba ayırdılar 15 kişi zaten arkadaş biz 5 kişi diğer 4 erkek onlarda o grupla ile arkadaş ben sap onlarda biliyorlar o hoca ileri teknikleri gösteriyor birde ders 20.00 başlayıp 21,30 biticekti 20,30 başladı 21.15 bitti
Boşverdim de ama haksızlık bana yüzücü mayosu olmazsa almayız dediler tamam bunu geçtim hepsi biliyorlar ve ilk seviyeden almışlar hepsi arkadaş zaten sıfır grubunda bilmeyenler olması gerekmiyor mu Onuda geçtim hoca onlara göre hareket ediyorMoralini bozma canim allah yardimcin olsun.pes etmek yok bosver sen o süslü kokonalari
Kolay gelsin canim bu kis gününde isin zor .insallah tez zamanda evin düzene girerTaşınma işleri baya yordu beni kızlar..çocuklardan fırsat buldukca ev topluyorum oradan annemlere geçiyorum..yoğunluktan pek gelemiyorum buraya kusura bakmayın..
Evet canim haklisin.herkez adil degil malesef.seni yeni baslayanlarin grubuna koysaydilar sorun olmazdiBoşverdim de ama haksızlık bana yüzücü mayosu olmazsa almayız dediler tamam bunu geçtim hepsi biliyorlar ve ilk seviyeden almışlar hepsi arkadaş zaten sıfır grubunda bilmeyenler olması gerekmiyor mu Onuda geçtim hoca onlara göre hareket ediyor
Bebegim kayıtda onlarda yeni başlayanlar grubu diye kayıtlı ama değiller anladın mı yeni-orta-ileri seviye dersleri 420 TL birde daha önce yüzmeye geldiysen 300 TL normal havuz için kayıt kişi başı 1500 TL millet bunu hesap ediyor 1200 TL cepdeEvet canim haklisin.herkez adil degil malesef.seni yeni baslayanlarin grubuna koysaydilar sorun olmazdi
Yüzmeyi hiç sorma sinirliyimAyyy naptin yuzmede miyavimmmenü güzel
Ay ne sacma ismis o oyle ya. Baska kurs yok mu canim gidebilecegin? Ilgisiz alakasiz sacma sapan bir sey olmus. Ortam kurulmus orda zaten kimse de ilgilenmemis seninle. Ya hocayla konus adam gibi ders versin herkes yuzucu mayosuyla gelsin ya da aliver kaydini canim. Parani niye bosa veresin ki orayaBen sıfırım yüzmede hoca dönüp bakmadı o erkeklere ileri teknikleri gösterdi millet öyle yapıyormuş öğreniyor ilk-orta-ileri seviye diye sonra tekrar baştan alıyormuş çünkü fiyat o zamsn hesaplı 420 TL geliyor diğer türlü havuza yazılsalar 1500 TL hesaba bak kadınlar el kadar bikini mayokini birde bana bikini yasak yüzücü mayosu aldırlar topuklu terliklerle gelmişler şaka gibi ne giyerse giysinler de hoca bana bakmadı onlar bildiği için benimle uğraşmadı kız çocuğu ilgilendi ben bırakıyordum dersi hoca hayır dedi zaten eşimin aklına gelmiş böyle olacağı oda yarında git olmazsa özel ders dedi çünkü çok istiyorum yoksa milletin giydiği bikiniler afedersin göğüslerin yarısı dışarıya taşmış bana ne hepsinde neon renkli bikini ve mayokini var ben sap gibi yüzücü mayosu giydim zorla aldırdılar @kitap_asigi canım
Allah zihin açıklığı versin tatlimİyi akşamlar kızlar. Ders çalışmak için gidiyorum. Yarın görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?