- 4 Haziran 2013
- 1.298
- 1.439
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #127.941
Gunaydin miyav ımmm neler olmuş öyle yuzme de okudum bir sınır oldum ordakil ere nasıl insanlar yaa paradan kaçmak için yeni başlayana yazilmislar ayıp valla sen hem haklı olarak yazıldın hemde yüzücü maayosuna 90 tl verdin...millete bak ne uyaniklar ve buna göz yuman hoca ya pess diyorum onlarla anlasmalidir oda kesin
Iyim canim saol ..Bebisine üzüldüm iyidir insallah menunde güzel canim sporunda güzel :)Bengicim sen nassın canım kusura bakma geç döndüm sana.
Günaydın Can'ım zaten tanıyor hoca onları çıkışda onlarla gitti zaten moralim çok bozuk işte uyanık geçiniyorlar bugünde gidicem sarmazsa bırakıcam inşallah bu sene turizm iyi geçerde özel hoca tutacam yeğenim tuttu 14 saatte ögrendi saati 50 TL , toplamda 700 TL hem adet olduğumda zorlanmam bu yaptıkları acaba kul Hakkı'na giriyor mudur bunu kendilerine soruyorlar Mıdır ?Gunaydin miyav ımmm neler olmuş öyle yuzme de okudum bir sınır oldum ordakil ere nasıl insanlar yaa paradan kaçmak için yeni başlayana yazilmislar ayıp valla sen hem haklı olarak yazıldın hemde yüzücü maayosuna 90 tl verdin...millete bak ne uyaniklar ve buna göz yuman hoca ya pess diyorum onlarla anlasmalidir oda kesin
Tabiki gifiyordur sonucta o parayi ogrenmek icin veriyorsun bastada konusmussun eger ogretmiyorlarsa tabiki haktirGünaydın Can'ım zaten tanıyor hoca onları çıkışda onlarla gitti zaten moralim çok bozuk işte uyanık geçiniyorlar bugünde gidicem sarmazsa bırakıcam inşallah bu sene turizm iyi geçerde özel hoca tutacam yeğenim tuttu 14 saatte ögrendi saati 50 TL , toplamda 700 TL hem adet olduğumda zorlanmam bu yaptıkları acaba kul Hakkı'na giriyor mudur bunu kendilerine soruyorlar Mıdır ?
Tabiki kul hakkına girer allaha havale et canım bugunde bir git bakalım sarmassa bırak açık açık ta söyle paranın iadesini iste. .yok derlersede ozaman bana bu iş ogretilecek de sertce ....günah ya valla ayipGünaydın Can'ım zaten tanıyor hoca onları çıkışda onlarla gitti zaten moralim çok bozuk işte uyanık geçiniyorlar bugünde gidicem sarmazsa bırakıcam inşallah bu sene turizm iyi geçerde özel hoca tutacam yeğenim tuttu 14 saatte ögrendi saati 50 TL , toplamda 700 TL hem adet olduğumda zorlanmam bu yaptıkları acaba kul Hakkı'na giriyor mudur bunu kendilerine soruyorlar Mıdır ?
Gunaydin canımGunaydin kizlar uyandim ama moralim bozuk yataktan kalkamiyorum bile ben bu moral bozukluguyla sınava nasıl giricem merak ediyorum dogrusu
Haklisin degmiyor ama keske bunu kalbimizede anlatabilsekGunaydin canımhadi kalk yataktan perdeleri aç pencereyi aç nefes al... sınav hayatında çok şeyi degisterebilir. ..gireceksin ve bitecek bir dönem rahat olacaksın ...kendine iki saat zaman ver bak bakalim nasıl halloluyor hepsi moral bozukluğu en büyük düşmanımiz ınanki hicbirsey moralini bozduğuna degmiyor
Aynen bende öyleyim hem moralim bozuk hemde dünden ıslak olduğum için Ateş'im varGunaydin kizlar uyandim ama moralim bozuk yataktan kalkamiyorum bile ben bu moral bozukluguyla sınava nasıl giricem merak ediyorum dogrusu
Evet insanlarımız çok garip biliyorsan orta dereceli gruba yazıl degil mi oradan hiç bilmeyen benim sıfırım yani hocada diyor Nasıl sıfırsın bende dedim burası Türkiye yurtdışında ki gibi yüzme havuzları yoktu devlet zırlamıyordu ve benim hiç fırsatım olmadı dedim dün eşimin aklına gelmiş kesin grupda bilen vardır diye gerçekten öyle kadın ile tanıştım işte dedim siz biliyorsunuz neden başlangıç grubuna yazıldın oda dediki böyle daha uygun 140 TL havuz diğer türlü 1500 TL veremem bir görsen Kokoş ayağında topuklu terlikTabiki kul hakkına girer allaha havale et canım bugunde bir git bakalım sarmassa bırak açık açık ta söyle paranın iadesini iste. .yok derlersede ozaman bana bu iş ogretilecek de sertce ....günah ya valla ayip
Hmm kalp denilince is değişiyorHaklisin degmiyor ama keske bunu kalbimizede anlatabilsek
Soylediklerini dikkate alip kafami toplamaya calisacam
Şok oluyorum yaaa nasıl insanlar bunlar ...e heraldeki bilmiyorum da yazıldım buraya hayret bişey valla bu hoca....demekki okadar alismiski dalavereye asıl amacından çıkmış zaten orasiEvet insanlarımız çok garip biliyorsan orta dereceli gruba yazıl degil mi oradan hiç bilmeyen benim sıfırım yani hocada diyor Nasıl sıfırsın bende dedim burası Türkiye yurtdışında ki gibi yüzme havuzları yoktu devlet zırlamıyordu ve benim hiç fırsatım olmadı dedim dün eşimin aklına gelmiş kesin grupda bilen vardır diye gerçekten öyle kadın ile tanıştım işte dedim siz biliyorsunuz neden başlangıç grubuna yazıldın oda dediki böyle daha uygun 140 TL havuz diğer türlü 1500 TL veremem bir görsen Kokoş ayağında topuklu terlik
Dikkat et canim dahada kotu olma sıcak birseyler falan icAynen bende öyleyim hem moralim bozuk hemde dünden ıslak olduğum için Ateş'im var
Olabilir tabi oyuzden tek kadinlarada oluyo. Vallahi ilkkez senden duyuyorum okadar yere gittimKadın erkek karışık birşey olmasın diye amacı farklı olan insanlar var o yüzden
Gunaydinnnn gecmis olsunn...Bu arada herkese günaydın.
Ne yazık ki güne hasta başladım. Kendimi böyle düşününcede aklıma ilk gelen akşam sporumu yapacak gücüm olacak mı? zorlasam mı? yapmayıp dinlensem mi?
Of işe gelmek zorunda olmak ne kötü
Neden bozuuuuukkk.. gunaydinnnnnnGunaydin kizlar uyandim ama moralim bozuk yataktan kalkamiyorum bile ben bu moral bozukluguyla sınava nasıl giricem merak ediyorum dogrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?