Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydin miyav ımmm neler olmuş öyle yuzme de okudum bir sınır oldum ordakil ere nasıl insanlar yaa paradan kaçmak için yeni başlayana yazilmislar ayıp valla sen hem haklı olarak yazıldın hemde yüzücü maayosuna 90 tl verdin...millete bak ne uyaniklar ve buna göz yuman hoca ya pess diyorum onlarla anlasmalidir oda kesin

Günaydın Can'ım zaten tanıyor hoca onları çıkışda onlarla gitti zaten moralim çok bozuk işte uyanık geçiniyorlar bugünde gidicem sarmazsa bırakıcam inşallah bu sene turizm iyi geçerde özel hoca tutacam yeğenim tuttu 14 saatte ögrendi saati 50 TL , toplamda 700 TL hem adet olduğumda zorlanmam bu yaptıkları acaba kul Hakkı'na giriyor mudur bunu kendilerine soruyorlar Mıdır ?

Tabiki gifiyordur sonucta o parayi ogrenmek icin veriyorsun bastada konusmussun eger ogretmiyorlarsa tabiki haktir

Tabiki kul hakkına girer allaha havale et canım bugunde bir git bakalım sarmassa bırak açık açık ta söyle paranın iadesini iste. .yok derlersede ozaman bana bu iş ogretilecek de sertce ....günah ya valla ayip

Gunaydin kizlar uyandim ama moralim bozuk yataktan kalkamiyorum bile ben bu moral bozukluguyla sınava nasıl giricem merak ediyorum dogrusu
Gunaydin canım hadi kalk yataktan perdeleri aç pencereyi aç nefes al... sınav hayatında çok şeyi degisterebilir. ..gireceksin ve bitecek bir dönem rahat olacaksın ...kendine iki saat zaman ver bak bakalim nasıl halloluyor hepsi moral bozukluğu en büyük düşmanımiz ınanki hicbirsey moralini bozduğuna degmiyor

Haklisin degmiyor ama keske bunu kalbimizede anlatabilsek

Soylediklerini dikkate alip kafami toplamaya calisacam

Tabiki kul hakkına girer allaha havale et canım bugunde bir git bakalım sarmassa bırak açık açık ta söyle paranın iadesini iste. .yok derlersede ozaman bana bu iş ogretilecek de sertce ....günah ya valla ayip
Evet insanlarımız çok garip biliyorsan orta dereceli gruba yazıl degil mi oradan hiç bilmeyen benim sıfırım yani hocada diyor Nasıl sıfırsın bende dedim burası Türkiye yurtdışında ki gibi yüzme havuzları yoktu devlet zırlamıyordu ve benim hiç fırsatım olmadı dedim dün eşimin aklına gelmiş kesin grupda bilen vardır diye gerçekten öyle kadın ile tanıştım işte dedim siz biliyorsunuz neden başlangıç grubuna yazıldın oda dediki böyle daha uygun 140 TL havuz diğer türlü 1500 TL veremem bir görsen Kokoş ayağında topuklu terlik

Şok oluyorum yaaa nasıl insanlar bunlar ...e heraldeki bilmiyorum da yazıldım buraya hayret bişey valla bu hoca....demekki okadar alismiski dalavereye asıl amacından çıkmış zaten orasi

Miyav_su ne kadar tatsızlık üst üste gelmiş üzüldüm. KEyfin daha iyidir umarım bugün.
Hangi şehirdesin?
Belediye havuzlarına önyargılı olma ben belediye havuzuna gidiyorum. Ders olarak değil yıllık üyeliğim var. Grup derslerini de özel dersleride gözlemliyorum bazen. Grup derslerinde hep atak olan kapıyo bişeyler ama diğerleri su içinde debeleniyor. Ve grup derslerinde yüzme öğretilmiyor su üstünde kalması öğretiliyor.Anca su üstünde kalıp yüzmekten ziyade çırpınarak ilerliyorlar.
Ama özel derslerde teknik gösteriyorlar.
Hatta ben orda özel ders verilenleri gözlemleyerek yüzmemi teknik anlamda geliştirdim itiraf edeyim.
Mayo konusunda seni ne kadar zorlamış olsalarda takılma bence. Kimin ne giydiğinden sanane. Spor yapmaksa amacın senin için en iyisi yüzücü mayosu zaten kendin rahat edemezdin. Ben bazen bikinimi ya da farklı bi mayomu giydiğimde bi tur yüzünce durmama yakın oramı buramı düzelme endişesiyle daha bi yoruluyordum gereksiz yere. Bu canını sıkmasın.
Diğer ayrıntılar için yönetimle konuş ya da farklı alternatifleri düşün yüzme gibisi yok.
Hem kursa direk kayıt yaptırma bi dersi izlemek istediğini belirt. Havuza giriş izni vermeseler bile tribun gibi bi yer varsa izlersin bu yaşadığın deneyim sayesinde de yeni yerde dersler nasıl fikir sahibi olursun

Ay şaka gibi yüzme kursunda deniz fobisi olanlara bile yüzme öğrettiklerine tanık oldum. Direk sen üst kademeden birilerinin yanına git konuş canım. Gerçi bu tarz yerlerde birbirini kollarlar şikayeti iftira olarak görürler ama gerekirse şikayet sitelerinde belirteceğim bu tutuma çözüm üretmezsiniz de. Gelme ihtimali olan müşteri potansiyelini yok etmek istemezler heralde.

Gunaydinnnn gecmis olsunn...
Bence kendini nasil iyi hissediyosan oyle yap zorlanma cnm

@ParteMoralll Seninle hiç tanışmadık sanırım. Gerçi takımda bende yeniyim nerdeyse kimseyi tanımıyorum. Kendinden bahseder misin?
Ben bahsedeyim tekrar hatta herkes için bahsedeyim . Tüm takım arkadaşlarım sizde kendinizden biraz bahsederseniz daha çabuk adapte olurum sizlerin arasına diye düşünüyorum.
Ben Merve. 29 yaşındayım. Hem çalışıyorum. Kpss ve aöfyede çalışıyorum.
Nişanlıyım. Düğün tarihimiz henüz belli değil ama kuğu gibi bi gelin olmalıyım. Kendim ne kadar zayıflamak istesemde motive olmayı beceremiyordum. Nişanlımı bahane ettim kendime. Gözüne hoş gözükeyim değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…