Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

@ParteMoralll Seninle hiç tanışmadık sanırım. Gerçi takımda bende yeniyim nerdeyse kimseyi tanımıyorum. Kendinden bahseder misin?
Ben bahsedeyim tekrar hatta herkes için bahsedeyim . Tüm takım arkadaşlarım sizde kendinizden biraz bahsederseniz daha çabuk adapte olurum sizlerin arasına diye düşünüyorum.
Ben Merve. 29 yaşındayım. Hem çalışıyorum. Kpss ve aöfyede çalışıyorum.
Nişanlıyım. Düğün tarihimiz henüz belli değil ama kuğu gibi bi gelin olmalıyım. Kendim ne kadar zayıflamak istesemde motive olmayı beceremiyordum. Nişanlımı bahane ettim kendime. Gözüne hoş gözükeyim değil mi?
Kuguuu gibi olursun mervecim merak etme. Ben evliyim bir kizim var :) 89dogumluyummmm.. yani bekleyen bir dugunum yok simdilik ben yaza hazirlaniyorum :D
Calisiyodm kizim olunca ara verdim devam edicem soonra calismaya.. simdilik bukadar :)
Bu arada kapis bizimle gaza gelirsin :)

Miyav_su Miyav_su ne kadar tatsızlık üst üste gelmiş üzüldüm. KEyfin daha iyidir umarım bugün.
Hangi şehirdesin?
Belediye havuzlarına önyargılı olma ben belediye havuzuna gidiyorum. Ders olarak değil yıllık üyeliğim var. Grup derslerini de özel dersleride gözlemliyorum bazen. Grup derslerinde hep atak olan kapıyo bişeyler ama diğerleri su içinde debeleniyor. Ve grup derslerinde yüzme öğretilmiyor su üstünde kalması öğretiliyor.Anca su üstünde kalıp yüzmekten ziyade çırpınarak ilerliyorlar.
Ama özel derslerde teknik gösteriyorlar.
Hatta ben orda özel ders verilenleri gözlemleyerek yüzmemi teknik anlamda geliştirdim itiraf edeyim.
Mayo konusunda seni ne kadar zorlamış olsalarda takılma bence. Kimin ne giydiğinden sanane. Spor yapmaksa amacın senin için en iyisi yüzücü mayosu zaten kendin rahat edemezdin. Ben bazen bikinimi ya da farklı bi mayomu giydiğimde bi tur yüzünce durmama yakın oramı buramı düzelme endişesiyle daha bi yoruluyordum gereksiz yere. Bu canını sıkmasın.
Diğer ayrıntılar için yönetimle konuş ya da farklı alternatifleri düşün yüzme gibisi yok.
Hem kursa direk kayıt yaptırma bi dersi izlemek istediğini belirt. Havuza giriş izni vermeseler bile tribun gibi bi yer varsa izlersin bu yaşadığın deneyim sayesinde de yeni yerde dersler nasıl fikir sahibi olursun
İçimi rahatlattın çok güzel anlatmışsın dogruyu diyorsun dün zaten 3 metrelik havuza atladım dediğin gibi su üstünde durması öğretiliyor ben şok oldum çünkü ara ara videolardan izliyordum buranın belediye havuzunda yıllık üyelik olucanı sanmıyorum bakalım gidicem bugünde olmazsa olmaz çünkü eşim başından itibaren özel hoca dedi ben kendim istedim hem arkadaş edinirim ben çok severim arkadas edinmeyi eşim bu huyuma çok kızar artık deneyim sahibi oldum ben denizlide yaşıyorum gittiğim yerde herkesin öve öve biteremediği üniversite spor klubü millet akın akın üye oluyor bir görsen

Bu arada herkese günaydın.
Ne yazık ki güne hasta başladım. Kendimi böyle düşününcede aklıma ilk gelen akşam sporumu yapacak gücüm olacak mı? zorlasam mı? yapmayıp dinlensem mi?
Of işe gelmek zorunda olmak ne kötü:KK43:
Geçmiş olsun Can'ım çok hasta değilsen sporunu yap çünkü bırakırsan hep bırakırsın

Kuguuu gibi olursun mervecim merak etme. Ben evliyim bir kizim var :) 89dogumluyummmm.. yani bekleyen bir dugunum yok simdilik ben yaza hazirlaniyorum :KK70:
Calisiyodm kizim olunca ara verdim devam edicem soonra calismaya.. simdilik bukadar :)
Bu arada kapis bizimle gaza gelirsin :)
Haftasonu sınavım var onu bi atlatayım haftaya görün yarışmayı. takımın başını çekcem.Siz yetişmeyeçalışın bana asıl.:KK59: Şaka bi yana buranın motivasyonu farklı tabi.
Senin için daha güzel minigine örnek olmak için bir an önce fit bi anne olmalısın.

İçimi rahatlattın çok güzel anlatmışsın dogruyu diyorsun dün zaten 3 metrelik havuza atladım dediğin gibi su üstünde durması öğretiliyor ben şok oldum çünkü ara ara videolardan izliyordum buranın belediye havuzunda yıllık üyelik olucanı sanmıyorum bakalım gidicem bugünde olmazsa olmaz çünkü eşim başından itibaren özel hoca dedi ben kendim istedim hem arkadaş edinirim ben çok severim arkadas edinmeyi eşim bu huyuma çok kızar artık deneyim sahibi oldum ben denizlide yaşıyorum gittiğim yerde herkesin öve öve biteremediği üniversite spor klubü millet akın akın üye oluyor bir görsen
Belediyenin havuzunda (ank da) bayan ve erkek günleri farklı. Yıllık ya da 6 aylık üyelik alınabiliyor. Kontürlü üyelikte var bütçene göre seçim şansı var. Ya da sadece ders kaydı da var sanırım. İnş Denizli içinde aynı sistem vardır git bi bakalım

Haftasonu sınavım var onu bi atlatayım haftaya görün yarışmayı. takımın başını çekcem.Siz yetişmeyeçalışın bana asıl.:KK59: Şaka bi yana buranın motivasyonu farklı tabi.
Senin için daha güzel minigine örnek olmak için bir an önce fit bi anne olmalısın.

Belediyenin havuzunda (ank da) bayan ve erkek günleri farklı. Yıllık ya da 6 aylık üyelik alınabiliyor. Kontürlü üyelikte var bütçene göre seçim şansı var. Ya da sadece ders kaydı da var sanırım. İnş Denizli içinde aynı sistem vardır git bi bakalım
Oyle cnm daha cok.minik 9aylik olcak o anlayana kadar dogru fit olmak lazim :KK49:

Komik olan ne anlamadım Can'ım ben anlatamadım galiba neyse
Yok kix miyaav ne komigi dun bende sinir oldum anlattiklarina hocana falan.. o onceki sizi konusturmayan hocaya gulumsedim hic duymadigim icin.. burdada gulumseyen smile kopuyo :)
Yoksa yani dun yazdim sana bende uyuz oldum kurtul ordaan diyeeee :KK15:ask olsunn

[QUOTE="_Simurg_, post: 44741490,

Belediyenin havuzunda (ank da) bayan ve erkek günleri farklı. Yıllık ya da 6 aylık üyelik alınabiliyor. Kontürlü üyelikte var bütçene göre seçim şansı var. Ya da sadece ders kaydı da var sanırım. İnş Denizli içinde aynı sistem vardır git bi bakalım[/QUOTE] bir bakıcam benim için kadın erkek ayrı olması önemli degil ben anlatamadım öğrenmek istiyorum sagol teşekkür ederim tavsiyelerin için deniyecem

Yok kix miyaav ne komigi dun bende sinir oldum anlattiklarina hocana falan.. o onceki sizi konusturmayan hocaya gulumsedim hic duymadigim icin.. burdada gulumseyen smile kopuyo :)
Yoksa yani dun yazdim sana bende uyuz oldum kurtul ordaan diyeeee :KK15:ask olsunn
Kusura bakma bende daha dünden kurtulamadım ilk kez bir spora gitmek istemiyorum

Kusura bakma bende daha dünden kurtulamadım ilk kez bir spora gitmek istemiyorum
Olsun cnm onemli degil.. kotu zaman gecirmissin haklisin.. ben olsam.mutsuz olucagim yere gitmezdim... Suan cok hakli oldugun icin parani geri alma sansin var bence..
Saydir yuzlerine hoca bu sekilde.. siz yeni baslayanlar dediniz bana bu sekilde davranildi, kiyafetler bu sekilde diyip zorla mayo aldirdiniz herkes bikiniyle geziyo vsvsvs saydir parami verin de sikayet ederim de

Olsun cnm onemli degil.. kotu zaman gecirmissin haklisin.. ben olsam.mutsuz olucagim yere gitmezdim... Suan cok hakli oldugun icin parani geri alma sansin var bence..
Saydir yuzlerine hoca bu sekilde.. siz yeni baslayanlar dediniz bana bu sekilde davranildi, kiyafetler bu sekilde diyip zorla mayo aldirdiniz herkes bikiniyle geziyo vsvsvs saydir parami verin de sikayet ederim de
Kararsızım bugünde bir bakayım karar vericem çok istiyordum öğrenmek böyle olucağı hiç aklıma gelmedi

Arkadaslarla sıkıntı olduda
image.webp

Back
X