- Konu Sahibi Pinarbartu
- #127.981
Ben yeni uyandım daha bebişten.herkese günaydın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebiş Nasıl Can'ım düştü demiştin ?Ben yeni uyandım daha bebişten.herkese günaydın
Geçmiş olsun Can'ım inşallah toparlanırızGunaydinn. Ben de hasta oluyorum sanirim. Sabahtan beri kirginlik var uzerimde ve sesim degismek uzere.
Sabah saglik ocagina gittim kan degerlerim icin kan verdim. Anca geldim yazabildim iste.
Topikce dokuluyoruz kimimiz hasta kimimiz moralsiz kimimiz sinirli..
Toparlanalim haydinn![]()
Gunaydinn. Ben de hasta oluyorum sanirim. Sabahtan beri kirginlik var uzerimde ve sesim degismek uzere.
Sabah saglik ocagina gittim kan degerlerim icin kan verdim. Anca geldim yazabildim iste.
Harika canım çok özeniyorum sporunaAyrıca 1 saat Kardio +1 saat ağırlık+45 dk yüzme yaptım :165 dk spor yaptım
Afiyet olsun sevtalcim çok güzel menunKızlar bebişim düştü çok korktum.inş.bişey yoktur.menümü yazayım hemen.
12.00... 1 tam 1 beyaz haş.yumurta
14.00... 40 dk eliptik+250 twester+150mekik
Arada... 2 şek.nescafe 1 bardak ayran
17.00.... Minik 1 tane haşlanmış baget 2 karnıbahar oda haşlama
19.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
21.00... 2 gün kurusu
23.00... Tek şek.nescafe biraz kuruyemiş 2 gün kurusu
Günaydın tatlişiiiiiiiimmmGünaydın kızlarrkaçamaksız bir güne uyanin
![]()
Geçmiş olsun simurgcum kötü hissedersen zorlama bugün dinlenme günün olsunBu arada herkese günaydın.
Ne yazık ki güne hasta başladım. Kendimi böyle düşününcede aklıma ilk gelen akşam sporumu yapacak gücüm olacak mı? zorlasam mı? yapmayıp dinlensem mi?
Of işe gelmek zorunda olmak ne kötü![]()
Memnun oldum Mervecimm@ParteMoralll Seninle hiç tanışmadık sanırım. Gerçi takımda bende yeniyim nerdeyse kimseyi tanımıyorum. Kendinden bahseder misin?
Ben bahsedeyim tekrar hatta herkes için bahsedeyim . Tüm takım arkadaşlarım sizde kendinizden biraz bahsederseniz daha çabuk adapte olurum sizlerin arasına diye düşünüyorum.
Ben Merve. 29 yaşındayım. Hem çalışıyorum. Kpss ve aöfyede çalışıyorum.
Nişanlıyım. Düğün tarihimiz henüz belli değil ama kuğu gibi bi gelin olmalıyım. Kendim ne kadar zayıflamak istesemde motive olmayı beceremiyordum. Nişanlımı bahane ettim kendime. Gözüne hoş gözükeyim değil mi?
Günaydın canim geçmiş sana da değerlerin çok iyi çıkar inşallahGunaydinn. Ben de hasta oluyorum sanirim. Sabahtan beri kirginlik var uzerimde ve sesim degismek uzere.
Memnun oldum Mervecimmbence Kuğu gibi bir gelin olacaksin
Bende kendimden bahsedeyim o zamanAdim Selin 21 yaşındayim evliyim 3 yaşında kızım var
165 boyunda 54.5 kiloyum 20 kilo verip 55 kiloyla 8. Takimdan mezun oldum daha sonra 14. Takima kaptan oldum
4, 5 kilo artışım olunca listelere geri döndüm ve 53 kiloya inmeye karar verdim az kaldi hedefime
inşallah hepinizi mezun edicem bu takimdan
![]()
Geçmiş olsun Can'ım inşallah toparlanırız
Geçmiş olsun Tatlım. Topile nazar değdi o vakit![]()
Günaydın canim geçmiş sana da değerlerin çok iyi çıkar inşallahbende düşünüyorum kan vermeyi o kadar kilo verdim belki bi vitamin eksikliği falan vardir
Oluyor iste hayatta oyle aksilikler hangimizin hayati dumduz ilerliyor ki dusundugun icin tesekkurlerMiyav_su
Sudbanazenin ...
Kızlar ne oluyor öyleee..nazara geldiniz hee..sizler güçlü kızlarsınız en yakın zamanda toparlanın vee güzel muhabbetinizden bizi mahrum etmeyin![]()
Hemen yaziyorum
Canim gecmis olsunMiyavcım tşk.ederim canım çok şükür iyi bebiş şimdi uyuttum sporuma başlıcam.
SekerPancarii kaptanim bisey sorcam ya ben karabugdayi yanlis biliyormusumda karabugdayi marketlerde bulabiliyormuyuz
Şu şeker orucu bitsinde bi hafta falanda onu deniyeyim diyorum![]()
Bende netten baktimda yanlis bildigimi anladimEki Görüntüle 1750005 böyle karabugdayin görüntüsü canım ben büyük bi marketten almiştim
Ilk yediğimde kötü gelmişti bana ama şimdi alıştım tadina canim yoğurtluyorumm nane pul biber döküp afiyetle yiyorumBende netten baktimda yanlis bildigimi anladim
Ben yarmanin tadini seviyorumda bunun tadi nasil kotu mu iyi mi
Ilk yediğimde kötü gelmişti bana ama şimdi alıştım tadina canim yoğurtluyorumm nane pul biber döküp afiyetle yiyorum))