Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydinn. Ben de hasta oluyorum sanirim. Sabahtan beri kirginlik var uzerimde ve sesim degismek uzere.

Sabah saglik ocagina gittim kan degerlerim icin kan verdim. Anca geldim yazabildim iste.

Topikce dokuluyoruz kimimiz hasta kimimiz moralsiz kimimiz sinirli..

Toparlanalim haydinn:KK73:

Gunaydinn. Ben de hasta oluyorum sanirim. Sabahtan beri kirginlik var uzerimde ve sesim degismek uzere.

Sabah saglik ocagina gittim kan degerlerim icin kan verdim. Anca geldim yazabildim iste.

Geçmiş olsun Can'ım inşallah toparlanırız

Geçmiş olsun Tatlım. Topile nazar değdi o vakit:D

Ayrıca 1 saat Kardio +1 saat ağırlık+45 dk yüzme yaptım :165 dk spor yaptım
Harika canım çok özeniyorum sporuna :KK74:
Kızlar bebişim düştü çok korktum.inş.bişey yoktur.menümü yazayım hemen.
12.00... 1 tam 1 beyaz haş.yumurta
14.00... 40 dk eliptik+250 twester+150mekik
Arada... 2 şek.nescafe 1 bardak ayran
17.00.... Minik 1 tane haşlanmış baget 2 karnıbahar oda haşlama
19.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
21.00... 2 gün kurusu
23.00... Tek şek.nescafe biraz kuruyemiş 2 gün kurusu
Afiyet olsun sevtalcim çok güzel menun :KK200: geçmiş olsun bebiş iyi mi?:nazar:
:p Günaydın miyaviiim:KK60:
Günaydın kızlarr :KK200::KK15: kaçamaksız bir güne uyanin :KK68:
Günaydın tatlişiiiiiiiimmm:KK200::KK200:
Bu arada herkese günaydın.
Ne yazık ki güne hasta başladım. Kendimi böyle düşününcede aklıma ilk gelen akşam sporumu yapacak gücüm olacak mı? zorlasam mı? yapmayıp dinlensem mi?
Of işe gelmek zorunda olmak ne kötü:KK43:
Geçmiş olsun simurgcum kötü hissedersen zorlama bugün dinlenme günün olsun:KK19:

@ParteMoralll Seninle hiç tanışmadık sanırım. Gerçi takımda bende yeniyim nerdeyse kimseyi tanımıyorum. Kendinden bahseder misin?
Ben bahsedeyim tekrar hatta herkes için bahsedeyim . Tüm takım arkadaşlarım sizde kendinizden biraz bahsederseniz daha çabuk adapte olurum sizlerin arasına diye düşünüyorum.
Ben Merve. 29 yaşındayım. Hem çalışıyorum. Kpss ve aöfyede çalışıyorum.
Nişanlıyım. Düğün tarihimiz henüz belli değil ama kuğu gibi bi gelin olmalıyım. Kendim ne kadar zayıflamak istesemde motive olmayı beceremiyordum. Nişanlımı bahane ettim kendime. Gözüne hoş gözükeyim değil mi?
Memnun oldum Mervecimm:KK60: bence Kuğu gibi bir gelin olacaksin:KK68::KK68:
Bende kendimden bahsedeyim o zaman:21: Adim Selin 21 yaşındayim evliyim 3 yaşında kızım var:KK46: 165 boyunda 54.5 kiloyum 20 kilo verip 55 kiloyla 8. Takimdan mezun oldum daha sonra 14. Takima kaptan oldum:KK200: 4, 5 kilo artışım olunca listelere geri döndüm ve 53 kiloya inmeye karar verdim az kaldi hedefime :KK16: inşallah hepinizi mezun edicem bu takimdan:KK68::KK68:

Günaydın canim geçmiş sana da değerlerin çok iyi çıkar inşallah:KK200: bende düşünüyorum kan vermeyi o kadar kilo verdim belki bi vitamin eksikliği falan vardir

Memnun oldum Mervecimm:KK60: bence Kuğu gibi bir gelin olacaksin:KK68::KK68:
Bende kendimden bahsedeyim o zaman:21: Adim Selin 21 yaşındayim evliyim 3 yaşında kızım var:KK46: 165 boyunda 54.5 kiloyum 20 kilo verip 55 kiloyla 8. Takimdan mezun oldum daha sonra 14. Takima kaptan oldum:KK200: 4, 5 kilo artışım olunca listelere geri döndüm ve 53 kiloya inmeye karar verdim az kaldi hedefime :KK16: inşallah hepinizi mezun edicem bu takimdan:KK68::KK68:

Oooo fit kaptanımız bende sahalara geri dönünce daha çok kilo aldın diye düşünmüştüm.
Tebrik ederim verdiğin kilolar için. Yol göstericisin bize:KK55:

Geçmiş olsun Can'ım inşallah toparlanırız

Insallah miyavim. Sen de canini sıkma. Duzelmezse ne yap et duzelmelerini sagla bence. Amacindan cikmis cunku anlattigin havuz..

Geçmiş olsun Tatlım. Topile nazar değdi o vakit:KK70:

Galiba oyle oldu:KK48:

Sana da gecmis olsun canim. Toparlayamazsan bugunu dinlenme gunu ilan et erkenden yat dinlen:KK19:

Günaydın canim geçmiş sana da değerlerin çok iyi çıkar inşallah:KK200: bende düşünüyorum kan vermeyi o kadar kilo verdim belki bi vitamin eksikliği falan vardir

Bi baktir kaptancim ne olur ne olmaz. Gecen gidisimde troidlerde problem cikabilir demisti doktor ona korkuma gittim valla yoksa gitmezdim heraldeheralde bikac ay daha:KK48:

Miyav_su Miyav_su Sudbanazenin Sudbanazenin ...
Kızlar ne oluyor öyleee..nazara geldiniz hee..sizler güçlü kızlarsınız en yakın zamanda toparlanın vee güzel muhabbetinizden bizi mahrum etmeyin :KK68:
Oluyor iste hayatta oyle aksilikler hangimizin hayati dumduz ilerliyor ki dusundugun icin tesekkurler:KK36: seninde cocuklar hastaymis Allah hayirli şifalar versin insallah

SekerPancarii SekerPancarii kaptanim bisey sorcam ya ben karabugdayi yanlis biliyormusumda karabugdayi marketlerde bulabiliyormuyuz

Şu şeker orucu bitsinde bi hafta falanda onu deniyeyim diyorum:KK53:

Kizlarrrr moral motivasyonum yerlerde sohpetinize katilamiyorum ama en yakin zamanda kendimi toplayip araniza koşacagim:KK55:

Miyavcım tşk.ederim canım çok şükür iyi bebiş şimdi uyuttum sporuma başlıcam.
Canim gecmis olsun

Bugunlerde takimin ustunde bi hal var kimimiz hasta kimimizin morali yok kendisinde birsey olmayanlarinda ailesinin saglik durumunda sıkıntı var senin bebis dusmus marlinin cocuklar hasta

Allah hepimizin sıkıntılarına ferahlik hastaliklarina sifa versin

SekerPancarii SekerPancarii kaptanim bisey sorcam ya ben karabugdayi yanlis biliyormusumda karabugdayi marketlerde bulabiliyormuyuz

Şu şeker orucu bitsinde bi hafta falanda onu deniyeyim diyorum:KK53:
images (1).webp böyle karabugdayin görüntüsü canım ben büyük bi marketten almiştim

Ilk yediğimde kötü gelmişti bana ama şimdi alıştım tadina canim yoğurtluyorumm nane pul biber döküp afiyetle yiyorum :KK66:))

Ya cok kotu degilse yineyiyebilirimde iste seker orucunun bitmesini vekliyorum

Isin sirri karabugdayda mi yarmayla olmaz mi ki acaba

Back
X