- 16 Şubat 2009
- 34.828
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #128.001
Benim çeteyi topladım bakHemen yaziyorumadresi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim çeteyi topladım bakHemen yaziyorumadresi
Amin inşallah canımCanim gecmis olsun
Bugunlerde takimin ustunde bi hal var kimimiz hasta kimimizin morali yok kendisinde birsey olmayanlarinda ailesinin saglik durumunda sıkıntı var senin bebis dusmus marlinin cocuklar hasta
Allah hepimizin sıkıntılarına ferahlik hastaliklarina sifa versin
İyi olmasına sevindimMiyavcım tşk.ederim canım çok şükür iyi bebiş şimdi uyuttum sporuma başlıcam.
Afiyet olsun canim iyi gecirmissi menuyu kacamak yapmassan supersinMenüm bugün kahvaltı yok biraz önce kurufasulye ,yogurt ve biraz salata yedim kızlar keyfim yoktu kahvaltı yapmadım dünden yemeğim vardı yiyimemiştim heyecandan![]()
Yok kız ne kaçamağı aklımdan geçmiyor degil hani dün havuzdan gelince çay demledim çayı çok severimAfiyet olsun canim iyi gecirmissi menuyu kacamak yapmassan supersin
Yok kız ne kaçamağı aklımdan geçmiyor degil hani dün havuzdan gelince çay demledim çayı çok severimEki Görüntüle 1750135
Aynen stres çok etkiliyor ben şuralar çok taktım ve acayip etkiliyor bakalım cuma tartı ne gösterecekMoonlii 71.6 ile ayrıldın izne canim fazla zorlama kendini tatlım stres de kilo vermeye engel oluyor
![]()
Kaçamak yoooo
Asla olmaz buna inan ama iyiki dün akşam evde yoktu o sinirle yiyebilirdim çok da Can'ım çekmişti amaKaçamak yooooooooookkk
SekerPancarii kaptanım merakbetme evde yok almakta istemiyorum evimin etrafında 3 tane büyük market 5 tanede küçük bakkal var bunu almamak için süt almaya bile gitmedim
![]()