Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Mooncum bende şöyle yaptım biraz önce karabuğdayı.
3 yemek kaşığına 2 bardak su ekleyip kaynattım.süzüp içine yeşillik doğrayıp yicem akşam.yanlış değil demi.yoksa .2 kaşıkmı yapcaktım.bide hergün yenimi haşlıcam.bugünden kalan yarına olmazmı.

@sarraf gecmis olsun canim onemli birsey yoktur umarim..
Miyav_su Miyav_su canim yuzmeyi birakicaksan fitnessa devam et sporunu baslamisken birakma sonra o tempo zor gelio insana..Bende yuzmeyi nasl ogrendim die dusunurken cocuklugumun en guzl anilari geldi aklima yazlikta henuz 7-8 yaslarindayken rahmetli babacigim ogretmisti bana nasilda itinali anlatirdi..Sonra oldu deyip abimle beni suyun icine birakmislardi ayaklarimin yere degmedigi bi yerdi ablamlar annem herkes denizdeydi bi anda onlarin icinde buomustum kendimi dün gibi geldi aklima..:KK43:
Yarin tarti günü cok heycanliyim henuz kahvalti yapamadimmm..gec uyandk kizimi yedirdim biraz başım agrio kalkip biseyler hazirlicak halim yok..Pek alternatifimde yok saf protein günü olunca omlettt omlettt:))
Canım ben fıtness 1 senedir gidiyorum zaten ne güzel rahmetli baban öğretmiş Nur içinde yatsın benim öyle bir şansım olmadı malesef

Slm kızlar moralim sıfır eşim burnu kırık olduğu için ameliyat olacak burnundan çünkü artik iyce nefes almada problem çıkarıyor ama eşimde panik atak ve hastane fobisi var ve narkozdan kalkamayacagini düşünüyor:KK42: böyle düşünmemesi söylüyorum ama yok vasiyetini bile sıraliyor bende çok kötü oluyorum o öyle dedikçe:cry: pazartesi ameliyat olacak ama dklar geçmiyor ona ve bana tabiki :KK43: lütfen dua edin boll boll:KK200: @bengiisuu canimm bi kaç gün gelemeyebilirim yarın listeyi sen yapar msn bugün listeleri ben yaparim sen paylaşırsin olur mu?
Canim cok gecmis olsun öncelikle biran once geçsin gitsin ameliyat sizde rahat rahat nefes alin..Istersen dr.nuzla esinin durumunu konus ve ameliyat oncesi sakinlestirici falan yaoarlarmi bikmiorum ama daha once mutlaka yasamislardir biyle vakaalar..Ben bile sezeryana girdigimde dedim burasi ne simdi ameliyathaneler korkutuo beni ilk olunca insan basina ne gelecegini bilmio..Benim esimdede igne fobisi var ALLAH'ım igne olucaksa damar falan acilcaksa formeyin halimizi çocuklar gibiii..RABBIM yardimciniz olsun..Esinin korkularini aldin gıtürsün inşALLAH bir an once sagligina kavuşsun..Sen metin ol yaninda hayatim gozlerini kapatican acican bitmis olucak falan de cesaretlendir bol bol sana ihtiyacimiz var kizimizla de..Hersey yoluna giricek inşALLAH canim..

Mooncum bende şöyle yaptım biraz önce karabuğdayı.
3 yemek kaşığına 2 bardak su ekleyip kaynattım.süzüp içine yeşillik doğrayıp yicem akşam.yanlış değil demi.yoksa .2 kaşıkmı yapcaktım.bide hergün yenimi haşlıcam.bugünden kalan yarına olmazmı.
canim pistiyse yanlis bisey yoktur ben 1 su bardagina 1 su bardagi su ekliyodum iste ustunu 1-2 parmak gececk kadar bekletiyodum..yada pisiriodum ayni teknikle..seninkide olmustur.tabiki pisirip yarina saklayabilirsin ben yapmistim..Hatta misafirlerim gelicekti baya fazlaca yapip cin salatasi gibi yapmistim herkes bayilmisti bende yemis olmustum..

canim pistiyse yanlis bisey yoktur ben 1 su bardagina 1 su bardagi su ekliyodum iste ustunu 1-2 parmak gececk kadar bekletiyodum..yada pisiriodum ayni teknikle..seninkide olmustur.tabiki pisirip yarina saklayabilirsin ben yapmistim..Hatta misafirlerim gelicekti baya fazlaca yapip cin salatasi gibi yapmistim herkes bayilmisti bende yemis olmustum..
Bakalım akşama salatasını yapcam eşim beyencekmi

Şu wc isine bi çözüm bulmali ama ne yapmali...Duphalac icmek istemiyorum midem cok bulanioo onu icinceee:(

Sorma benide heyecan basti ayy yok bide 200-300 gr la kacirisam listeyi daha cok uzulurummm
Yok canim kacirmassin insallah

Benim bu haftam hep moral bozukluguyla gecti keyfim olmadigi icinde hic harekettir yuruyustur bisey yapamadim o yuzden hicbi fikrim yok verdim mi vermedim mi diye

Gerci kacamak falanda yapmadim ama

Back
X