Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar yoğurt tüketiyor musunuz?
Yılların kabızlık sorununu çözdüm yoğurtla. Ne bitki çayı ne başka bişey fayda etmiyordu, haftayı geçiyordu.
Her öğün yoğurt tüketmeye başladım düzeldi çok şükür.

Kızlar yoğurt tüketiyor musunuz?
Yılların kabızlık sorununu çözdüm yoğurtla. Ne bitki çayı ne başka bişey fayda etmiyordu, haftayı geçiyordu.
Her öğün yoğurt tüketmeye başladım düzeldi çok şükür.
Evet yogurt ve bazen kefir tüketiyorum Can'ım bende

Kiz firinda sogan nasil oluyo bende deniyim
image.webp
şeker hariç canım

Nisanliyken giydigim kaprim vardi kumas yuksek bel ona bayiliodm ama noldu sonra bana olmadi dogmdan sonra 83ken 88kapanmiodu kocaman bir aralik vardiiii..
Simdi giydik ve oldu hemen ve ben diyodum ki tek hedefim onu gymek yazin gyememistm cok uzuluodm allahm cok mutluyum yaaaaaaaa
Tebrik ederim canım..ben de yakın zamanda aynı duyguyu yaşadım..süper bişey...

Menümü de yazayım..
Sabah: çökelekli zeytinli omlet, kk peynir, beş ceviz, çay..
Akşam: bir kase tavuk suyu çorba, avuç içi kadar tavuk göğsü, salata...

Slm kızlar moralim sıfır eşim burnu kırık olduğu için ameliyat olacak burnundan çünkü artik iyce nefes almada problem çıkarıyor ama eşimde panik atak ve hastane fobisi var ve narkozdan kalkamayacagini düşünüyor:KK42: böyle düşünmemesi söylüyorum ama yok vasiyetini bile sıraliyor bende çok kötü oluyorum o öyle dedikçe:cry: pazartesi ameliyat olacak ama dklar geçmiyor ona ve bana tabiki :KK43: lütfen dua edin boll boll:KK200: @bengiisuu canimm bi kaç gün gelemeyebilirim yarın listeyi sen yapar msn bugün listeleri ben yaparim sen paylaşırsin olur mu?
Size de geçmiş olsun canım..ameliyathaneye girene kadar biraz seni bunaltacak gibi..sonra da derki niye korkmuşum o kadar. kendi babamdan biliyorum o da öyleydi..atlatırsınız inşallah..

Back
X