- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #128.361
Canım alerji ilacı kullanırken sakın tuz kullanma birde ilacı bırakınca 1 ay kullanma olur mu bende kullanıyorum alerji ilacı senin neye karşı var alerjin birde alerji serumu kullandın mı ?Kızlar motive ettiniz beni teşekkür ederim. İşte gelir gelmez sizi olumsuz etkilemek moralimi bozdu. diyeti bırakmayı düşünmüyorum zaten. Sizi etkilemeyim diye yarış dışı devam ederim artık diye düşündüm.
Geçen hafta:78.9
Bugün: 83.3
Fark: + 4.4
Geçenlerde de grip olduğum hafta baya artı çıkmıştım. Ama 4 kilo baya bi artı oldu :S Grip yanı sıra alerji ilacıda içmem gerekiyor. O da sanırım ödem yapıyor. Ya da tümden bende sıkıntı var.
Günaydın fıstıklaarrr hayırlı cumalar booll eksilerr
Yok canim daha da artti korkusu nefesi falan kesiliyo gece uyyamadi hiç sanırım vazgeçecek ameliyat olmaktanSekerPancarii tatlım eşin Nasıl iyimi biraz daha korkusu geçti mi ?
Ilk tursu denememi bu yil yaptim oda cok kotuydu yenmedi maalesef neyseki cok degildi bir kutuyduEki Görüntüle 1751612
Ben tahmin ediyordum çünkü kısmen Karatay yapıyorsun ne Zaman gelicek küplerim adresimi vereyim mi
Valla bende gozlerime inanamadim kaptan nasil heyecaiyim gorsen
Ilk tursu denememi bu yil yaptim oda cok kotuydu yenmedi maalesef neyseki cok degildi bir kutuydu
Seneye kursak olur mu hem belki o zamana kadar ogrenmis olurum
Kız gulmekten gozlerim yasardi
Günaydın Can'ım hayırlı cumalarKizlar herkese hayirli cumalar hayirli sabahlar olsun.bol ekksili bir gün olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?