- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #128.381
Kız gulmekten gozlerim yasardi
***14. TAKIM 449. ETAP***
Şekerpancarı71(54.7/53.9 /0.8 /% 1.46)
Sevtal87(64.6 / /%)
Sarraf(83.9/ / /%)
Asena87( 65,5 / / /%)kendi isteğiyle takimdan ayrıldı
Miyav_su(80,7/ 80.7/ 0/%0)kilosu sabit
Marlin18( 64.5 /63.8 /0.7 /%1.08)
Sudbanazenin (85.8 /80.9 /4.9 /%5.71)
_Simurg_ (78.9/ / /%) 4. Takimdan transfer oldu
14. TAKIM ORTALAMASI:%
Hakettin tatlimmValla bende gozlerime inanamadim kaptan nasil heyecaiyim gorsen
Kimin sayesinde benim sayemde bana turşu kavanozunu çok gördü önce küp dedi sonra bozuldu da bilmem ne oldu dedi ya ben turşumu isterimHakettin tatlimmbu şeker orucu sana ćok iyi geldi ayyy haftaya gelsin 7li rakamlaarrr bide bu kadar stress yapmasan daha güzel olacak
Moralimide iyi tutmaya calisicam artik hele hayirlisiyla su sinavida guzel bi sekilde atlatsaydimHakettin tatlimmbu şeker orucu sana ćok iyi geldi ayyy haftaya gelsin 7li rakamlaarrr bide bu kadar stress yapmasan daha güzel olacak
Kiz market tursusu olmaz miKimin sayesinde benim sayemde bana turşu kavanozunu çok gördü önce küp dedi sonra bozuldu da bilmem ne oldu dedi ya ben turşumu isterim
Cok tesekkur ederim canim Allah hepinizden razı olsun sahiden burdakiler olmasa boyle iradeli bi sekilde surduremezdim sanirimKiz@Sudbanazenin tebrkkler böyle devam edersin insallah senin adina cok sevindim
Ama nedim ya marifetli bi arkadasin olaydi kurduguda yenirdi iste yapamadim iste nedimHayır onu bende alırım
İş sende bitiyor canım önce karar vermek önemliCok tesekkur ederim canim Allah hepinizden razı olsun sahiden burdakiler olmasa boyle iradeli bi sekilde surduremezdim sanirim
Insallah hep beraber fit hatunlar olucaz
Doktorla konuştuk ama bişey olmaz dedi bayilticaz zaten dedi ama hastaneye gidene kadar korkudan duramiyor ki elimde değil sakinleşemiyorum diyor psikiyatriye de gitti vermediler sakinleştirici bi ilaç hayirlisi bakalim olmucak galiba ameliyat bu gece hiç uyumadiSekerPancarii canım doktoruna sorun bende vardı yüzümde ki beni aldırmak için çok korkmuştum doktor bana 1 hafta öncesinden pasiflora şurup vermişti bitkisel sakinleştirmek için beni sakinleştirdi biraz doktora sorup bir kullanın olmaz mı istersen araştır
***14. TAKIM 449. ETAP***
Şekerpancarı71(54.7/53.9 /0.8 /% 1.46)
Sevtal87(64.6 / /%)
Sarraf(83.9/ / /%)
Asena87( 65,5 / / /%)kendi isteğiyle takimdan ayrıldı
Miyav_su(80,7/ 80.7/ 0/%0)kilosu sabit
Marlin18( 64.5 /63.8 / 0.7/% 1.08)
Sudbanazenin (85.8/80.9 /4.9 /%5.71)
_Simurg_ (78.9/ 83.3/ -4.4/% -5.58) 4. Takimdan transfer oldu
14. TAKIM ORTALAMASI:%
Hayırlı cumalar marlincim sende çok güzel kilo vermişsinKizlar herkese hayirli cumalar hayirli sabahlar olsun.bol ekksili bir gün olur insallah
Ama nedim ya marifetli bi arkadasin olaydi kurduguda yenirdi iste yapamadim iste nedim
Kuzum biz bir takimiz artida olman bunu etkilemez bu hafta listedesin takimdan ayrilmakda yok tamam mi
Bir haftada 4 kilo arti imkansız canim sen moralini bozma ödemdir onlar öbür hafta çok güzel eksi göreceksin eminim
Anladım o Zaman kullanmayın ben bayıltmamıştım orada ona verirler sakinleştirici Can'ım kalbini ferah tut Burayada yaz gelişmelerden olur muDoktorla konuştuk ama bişey olmaz dedi bayilticaz zaten dedi ama hastaneye gidene kadar korkudan duramiyor ki elimde değil sakinleşemiyorum diyor psikiyatriye de gitti vermediler sakinleştirici bi ilaç hayirlisi bakalim olmucak galiba ameliyat bu gece hiç uyumadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?