Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende p.tesi ve persembe detoks diyenlerdenim ama zaten dukan yaptigim icin pek mumkun olmuo o gunler bende saf protein gunleei yapicam

Ayrica yine ayni sey oldu kahvalti etmedim.kizima mama hazirlarken onun yumurtasinin beyazini yedim hatta tamamida degil..Ama simdi canm yemek yemek falan istemio buyuk bardak ayran ictim 1 fincanda cay:( ama ne yemek yapasim var nede yiyesim bide temizlik yapiorum suanda iyice keaildim canasir suyundan heralde.. saatte gec oldu yarim saate yedim yedim yoksa ac kaldim..Hayir sonra tarti yalandan -gosterio yiyince birden hoopp diye +1 falan gelio:(

Zaten emzirmenin sağlıklı ve bol olması için yeşillik ve bol suymuş sır.
Hep yanlış yönlendiriyorlar tatlı ye sütün olsun diye. Fizyolojik olarak düşünmek lazım. Yanlıs anlamasın emziren anneler beni şimdi. Ama inek sütü kalitesini arttırmak için yeşillik yemeye cıkarırlar. Kışın sütün kalitesi bi nebzede olsun azalır. ananemin ineğinden hatırlıyorum.
E canlı olarak bize bi memeliyiz. Ama işimize gelmiyo tatlı yiyelim diye tercih etmek kolay tabi.
Sarrafcım bebişin büyümüş sayılır artık maaşallah. Çok sanslı bu aya kadar anne sütü almış ne güzel.
Tıpkı Canan Karatay gibi konuşmussun canım..ben de öyle olduğuna inanıyorum..ne zaman suyu bol içsem sütüm artıyor..evet artık büyüdü yediklerim sadece bana yaramaya başlamıştı..

Sudbanazenin Sudbanazenin canim benimde bugun 12.günün 5.3 kg verdim p.tesi boyle gidersem ve bi duraksama olmazsa sanirim 15.günü 5.8 olucak inşALLAH..hizli verioruz once ama onlarin cogu ödem:(

Sadec ayran değil ama ayran aşı yapabilirsin bi gün. Detoksu vardı onun. Hem içinde mercimek venohutta olcagundan bol ayran da olunca sütün etkilenmez. Vücudunu da şaşırtmış olursun.
Haklısın canım..inan akşam en geç altıda yiyorum..iki öğün besleniyorum.daha fazla gitmesi lazımdı..tabi tiroid rahatsızlığım var ilaç kullanıyorum onun için.insanın canı sıkılıyor işte..

Sudbanazenin Sudbanazenin canim benimde bugun 12.günün 5.3 kg verdim p.tesi boyle gidersem ve bi duraksama olmazsa sanirim 15.günü 5.8 olucak inşALLAH..hizli verioruz once ama onlarin cogu ödem:KK43:
Canim ben 18gunde 87den 79.5
yani 7.5 kg verdimm..
Bunun ilk hafta hizlici verdigim 4u odemdi..
Ama ben olcum yaptirdim 7 yag eksilmis..
Yani bunlarn hepsi odem degl..

Sudbanazenin Sudbanazenin canim benimde bugun 12.günün 5.3 kg verdim p.tesi boyle gidersem ve bi duraksama olmazsa sanirim 15.günü 5.8 olucak inşALLAH..hizli verioruz once ama onlarin cogu ödem:KK43:
Canim isterse odem olsun sonucta biz tartida 1 kilo bile fazla gorsek moralimiz bozuluyo pdem o diye mutlu olmuyoruz

O yuzden kastan gitmedigi surece sıkıntı yok ben odemide uzun dure atamayinca yag oluyor diye biliyorum

Canim isterse odem olsun sonucta biz tartida 1 kilo bile fazla gorsek moralimiz bozuluyo pdem o diye mutlu olmuyoruz

O yuzden kastan gitmedigi surece sıkıntı yok ben odemide uzun dure atamayinca yag oluyor diye biliyorum
Oyle canim olmayan kiyaferlern varsa zamanlaa bakicaksn o iki kg ble sana nasil degisiklik olarak gelicek.. sende fark ediosndr..

Allah allah oyle seymi olur ya bigun boyunca hemde haftada iki.kerreee yaglardan gidicegine eminmisn ac kalarak kg vermek kolay onemlo olan yagdan gitmrdi guzel beslenmek bencee.. :) neler duyacagimmm dahaaaaa :KK57::KK69::KK69::KK8:
Canim yaglardan gidip gitmedigi konusunda bi fikrim yok ama bence bu sekilde haftada iki gun bagirsaklarimi dinlendirme olarak goruyorum

Calisan bi insan yada kucuk cocuklu bi anne olsam bunyemi etkilerdi ama gun boyu evde oldugum icin fizyolojik bi sıkıntı yasamiyorum cok sukur

menumu yazayimmm
Sabah:1 haslanmus yumurta beyazi sekersiz cay
ogle:1 buyuk bardak ayran
aksam:3 tombik kofte 3 minik biber tursu yagsiz dukan ekmek ile..
bu arada @ParteMoralll dukan yapiosan harika bi ekmk tarifi var elimde 10 dk pisio 5 yk pinar sut tozu ve 1 yumurta sipsak firina 180 drc de hazr calirisz unsz kepekdiz bnm bugun kepegim olmadigi icin boyle yaptim 3 yk sut tozu+1 yk kepek+1 yumurta+1 yk yogurt ilede harika bir ekmk oluo..

Back
X