Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar meraba diycem ama ..galiba hoşçakıl demem gerekiyo..
bu gidişle biz bu hafta diskalifiye mi olduk anlamadım..
:gitme:
ben akşama mesaiye gidecem şimdilik evdeyim..tüm başsaglıgı dileyenlere teşekkürler..
dün akşam saat 4 ten sonra başsaglıgı ziyaretleri yaptık..
6 gün önce hemşire arkadaşımın babası vefat etmişti ya köyde oturuyodu yarım saatlik oraya gittik.ordan sonrada çarşamba günü şirket elemanı arkadaşın babası oda köyde oturuyodu başka bi köy ona başsaglıgı gece 11 buçukta döndük eve ..başım çok agrıdı ya...

kızlar meraba diycem ama ..galiba hoşçakıl demem gerekiyo..
bu gidişle biz bu hafta diskalifiye mi olduk anlamadım..
:gitme:
ben akşama mesaiye gidecem şimdilik evdeyim..tüm başsaglıgı dileyenlere teşekkürler..
dün akşam saat 4 ten sonra başsaglıgı ziyaretleri yaptık..
6 gün önce hemşire arkadaşımın babası vefat etmişti ya köyde oturuyodu yarım saatlik oraya gittik.ordan sonrada çarşamba günü şirket elemanı arkadaşın babası oda köyde oturuyodu başka bi köy ona başsaglıgı gece 11 buçukta döndük eve ..başım çok agrıdı ya...

kiz niye diskalifiye olalim sende
vermissin iste kilo veremeseydin olacaktin sorun yok suanda canim tebrik ederim senide tum kilo veren arkadaslarida

SLM KIZLAR TAKIMA KABUL EDıLMıŞıM HERKESE TESEKKÜR EDERıM AMA GRUBUMUZ ÇOK DURGUN HAREKETLENELıM LÜTFEN ARTIK 638 KıLOYUZ kaydirigubbakcemile2

nazco nerdesin guzelim ya aradimda musterin varmis ben cikmam lazim evden nasil olacak bilmiyorum artik gelince yapariz bildirimi oldumu hadiyin bne ciktim

selam kızlar geldim a.s. biraz annemle yürüyüş yaptık ama çok yoruldum mirmirmirmir
bu arada takıma alınmışız hürsultan'la. ben alınacağımı hiç tahmin etmiyodum tam anlamıyla diyet yapamadım ya kaç gündür :roflol: hepinize teşekkür ederim beni de aranıza aldığınız için opuyorumnanaktan
bugün de kahvaltıdan sonra bişey yemedim şimdi 1 avuş beyaz leblebi yedim akşama da bamya yicem cokacimcoook onun kalorisi fazla mı bu arada hiç fikrim yok fisfisfis kaydirigubbakcemile2

gelebildim nihayet ben sabahtan beri topiğe giremiyorum işlerde çok yoğun sabahtan beri iki tane düğüncü atlattım nesli senin aradığında içeride 20 kişi vardı canım telefona ulaşamadım bizim burada düğüncüler sülalecek geliyolar alışverişe sürü halinde ama olsun ben çok seviyorum bu düğüncüleri allah başımdan eksik etmesin inşallah
neyse kilom 67,2 bu hafta niye böyle oldu anlamadım pekte kaçamak yapmadım ama yavaşladı iyice kilo vermem bide şu göbeğim ben zayıfladıkça dahada büyüyo sanki nasıl işbu böyle ya

sabah bir poğaça çay
form çay
öğlen bir poğaça kızlar bugün bana acıyıp simit yerine poğaça almışlar
şimdi peynirli bir sandviç yiyeceğim
akşam bişi yememem lazım artık

14. TAKIM 114. ETAP

neslihan (67.5/67.0/0.5/0.74%)
eylülce (79.2/79.2/0.0/0.00%)
destinam (74.7/74.7/0.0/0.0%)
aynalar (84.9/84.9/0.0/0.00%)
1.73 (91.8/91.2/0.6/0.65%)
nazco (67.8/67.2/0.6/0.88%)
domination (81.0/79.6/1.4/1.73%)
hursultan(90.4/88.4/2.0/2.12%)

14. TAKIM TOPLAM KİLO (637.3/632.2/5.1/0.80%)

kiz niye diskalifiye olalim sende
vermissin iste kilo veremeseydin olacaktin sorun yok suanda canim tebrik ederim senide tum kilo veren arkadaslarida

aslında 400 gram vermiş gözüküyom ya ..şahsen ben daha fazla verdim..daha dogrusu tatilde almıştım ya onlarıda verdim..
ekmek yememek ve akşam yemegi yememek yaradı sanırsam..

selam kızlar geldim a.s. biraz annemle yürüyüş yaptık ama çok yoruldum mirmirmirmir
bu arada takıma alınmışız hürsultan'la. ben alınacağımı hiç tahmin etmiyodum tam anlamıyla diyet yapamadım ya kaç gündür :roflol: hepinize teşekkür ederim beni de aranıza aldığınız için opuyorumnanaktan
bugün de kahvaltıdan sonra bişey yemedim şimdi 1 avuş beyaz leblebi yedim akşama da bamya yicem cokacimcoook onun kalorisi fazla mı bu arada hiç fikrim yok fisfisfis kaydirigubbakcemile2

canım sende hoşgeldin..
afiyet olsun canım..

gelebildim nihayet ben sabahtan beri topiğe giremiyorum işlerde çok yoğun sabahtan beri iki tane düğüncü atlattım nesli senin aradığında içeride 20 kişi vardı canım telefona ulaşamadım bizim burada düğüncüler sülalecek geliyolar alışverişe sürü halinde ama olsun ben çok seviyorum bu düğüncüleri allah başımdan eksik etmesin inşallah
neyse kilom 67,2 bu hafta niye böyle oldu anlamadım pekte kaçamak yapmadım ama yavaşladı iyice kilo vermem bide şu göbeğim ben zayıfladıkça dahada büyüyo sanki nasıl işbu böyle ya

meraba kız ..
allah müşterini bol etsin..
e tabi müşteri dügüncü olunca yoruyodur seni...
ama iyi para bırakır kızkaydirigubbakcemile3
bilirim bilirim..
ama ben dügün alışverişi yaptıgım magazadakilerden çok memnun kaldım..sagolsunlar çok hoş görülü çok candandılar...
ama bende onları hiç yormadım..ben dedimki fazla açık olmasın..siyah olmasın bolero olmasın..gerçi 3. olmadı ama bence çokta bolero gibi durmadı üstümde..
ve tek elbise denedim ..giydim aldım..çok sagolsunlar..
sende iyi davran kı müşterilere..

sabah bir poğaça çay
form çay
öğlen bir poğaça kızlar bugün bana acıyıp simit yerine poğaça almışlar
şimdi peynirli bir sandviç yiyeceğim
akşam bişi yememem lazım artık

dün yedinmi kı makarnaları..dogru söyle bak kızmıycam:oklava:

aslında 400 gram vermiş gözüküyom ya ..şahsen ben daha fazla verdim..daha dogrusu tatilde almıştım ya onlarıda verdim..
ekmek yememek ve akşam yemegi yememek yaradı sanırsam..

kiz 600 gr gorunuyor verdigin kilo bilirim guzelim bende hafta sonu kaciririm sonra hafta ici ugras babam ugras verecen diye sonrada boyle gr gr goruksun

kiz 600 gr gorunuyor verdigin kilo bilirim guzelim bende hafta sonu kaciririm sonra hafta ici ugras babam ugras verecen diye sonrada boyle gr gr goruksun

aman her neyse işte ...boşver ben gramı falan düşünmedim aslında bu hafta aldıklarımı vermekle ugraştıgım için kaydirigubbakcemile3

Back
X