Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nesli nasılsın canım düğüncüm geldi açlığımı falan unuttum ben valla bi koşuşturmaca şimdi gittiler moralimde yerine geldi
oh oh iyi olmus neyseki gelmislerde sende su yeme hissinden vazgecmissin ne guzel dariis basima diyecem ama bak ben kimse gelmedende tutuyom kendimi hayrett
aslıyla eylülce nerelerde yoklar hiç bugün

kiz izinli eylulce pcsi gitmis
aslida gelir destinamda izinli

yarın büyük gün kızlar hepimizin kiloları ortaya çıkacakkaydirigubbakcemile3
valla bencede
canim senin baslangic kilon yani bir hafta onceki kilon kac bana bir desene
gerci daha oylama bitmedi ama olsun her ihtimale karsi

lapa:bbo:ne işe yarıyor neslihan?

canim lapa odem atiyor vucuttaki suyu atip goturuyor
ben genelde lapayla verdim kilo diyebilirim birgun yapiyorum ertesi gun dikkat ediyorum vede kalici oluyor ayrica bulyon konulacak diye birsey yok aslinda bulyonda konulmuyor ama ben tadi azicik duzelsin diye koyuyorum

slm kizlar ben geldimzemuszemus gecen hafta simsekte bizim c nin ekrani tv bozuldu o yuzden yoktum aranizda .... bizim pc ekrani yarin gelcek insallah bi sorun cikmaz insallah... yeni katilan arkadaslar olmus hosgeldiniz hepinize opuyorumnanaktan yarin sabah kilo bildirimine giremem bu gece bilgisayarin tv ini tum kablolari sokecez yarina yeni esyalarin yerini hazirliycaz o yuzden kilo bildirimi yapiyorum= benim kilo ayni:oklava: kaptan sana zahmet olmasin ben kendi kendimi dowerim bak ama inanin tatiler gireli duzen kalmadi bende ustelik herkes tatile giti mahalleyi bi goreceksiniz in cin top oynuyo( ben gidip katilsam onlara kilo veririm top oynarken belki):roflol: aman iste ufff durumlar boyle iki hafta sonrada tatile gidiyoz arkasindan oruc ayyyyyyyy ne edecez bilmiyorum......... gelir gelmez cok cene caldim ama dimi ama walla ozlemis sizleri ya :kedi:

çamaşır bulaşık yemek derken sat kaç olmuş daha bisiklete binip evde tur atcamkaydirigubbakcemile2
toplantı bitmedi mi kızlar ?kaydirigubbakcemile3

ben geldim ben ben ben delikafadulden
nasılsınızzzzz

kızlar yukardaki linke girip sayfanın üstünde sayfa numarasından 106. sayfaya bakın ordaki kızın saç rengi nasıl öyle yaptırmayı düşünüyorum bana yakışır mı:uhm:

Son düzenleme:
kızlarrr türk kahvesninn diyette naısl bir etkisi war??yane içsem çok mu zarar veririm gece gece metobolizmama...diorlar ya 3 ü 1 arada fln içmein die türk kahvesinde de geçerli mi bu:S

nasılsınızzzzz

AVON KATOLOG ÜRÜNLERİNİ TANIMAK VE AVON KATALOG İNCELEME - Avon Satış Temsilcisi olmak için temsilci@avonsatis.com

kızlar yukardaki linke girip sayfanın üstünde sayfa numarasından 106. sayfaya bakın ordaki kızın saç rengi nasıl öyle yaptırmayı düşünüyorum bana yakışır mı:uhm:[/QUOTE=

HOŞGELDİN AYNALAR GÜZEL RENK BEGENDİM TENİN AÇIKSA NEDEN OLMASIN
BİZDE İŞ YERİNDEKİ KIZLARLA DEĞİŞİM YAPMAK İSTİYORUZ AMA DAHA KARAR VEREMEDİK ARA SIRA DEĞİŞİKLİK İİYİ GELİYOR :teytey:

nasılsınızzzzz

AVON KATOLOG ÜRÜNLERİNİ TANIMAK VE AVON KATALOG İNCELEME - Avon Satış Temsilcisi olmak için temsilci@avonsatis.com

kızlar yukardaki linke girip sayfanın üstünde sayfa numarasından 106. sayfaya bakın ordaki kızın saç rengi nasıl öyle yaptırmayı düşünüyorum bana yakışır mı:uhm:[/QUOTE=

HOŞGELDİN AYNALAR GÜZEL RENK BEGENDİM TENİN AÇIKSA NEDEN OLMASIN
BİZDE İŞ YERİNDEKİ KIZLARLA DEĞİŞİM YAPMAK İSTİYORUZ AMA DAHA KARAR VEREMEDİK ARA SIRA DEĞİŞİKLİK İİYİ GELİYOR :teytey:

beyaz tenliyim canım. katalogtan kopardım sayfayı kuaföre göstercem bu olsun diye inş olur çok beğendim çünkü a.s

Back
X