- Konu Sahibi Pinarbartu
- #12.901
vay anam vay hedeflere bak ...kız çıtırlar..sizinki kilomu be..........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla dilenci olduk bu sisikolugumuz yuzundenkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allah seni
çok güldüm vay seni dilenci vay
nesli allah iyiliğini versin güldürdün beni bu adamların ne bizden çektiği bilmem
vay anam vay hedeflere bak ...kız çıtırlar..sizinki kilomu be..........
kızlar benim kociş kıyameti koparıyo telefonda biz kapatıyoruz sen napıyosun pc de diye kameradan görmüş acil kaçıyorum dükkanı kapatıcam yarın devam edelim artık
sus sende calis senidne olsun kziizm 85 kiloyduk bizde boru degil bu calistik didindik oldu iste
kızlar benim kociş kıyameti koparıyo telefonda biz kapatıyoruz sen napıyosun pc de diye kameradan görmüş acil kaçıyorum dükkanı kapatıcam yarın devam edelim artık
hadi insallahh guzelim olursun olmazsin diye birsey yok tego arkadasimi gordunmu kac kilon dusmus simdi dal gibidir eminim bence sende yapabilirsinah amin inşallah canım ben de siz gibi hava atarım artık bir zamanlar 90 kilo ama güzel bi bayan vardı diyekaydirigubbakcemile3
nesli spor işini düşün bak ..
bence zorunlu tut..
valla yoksa akibetimiz kötü bak..herkes belli sayıda zorunlu egzersiz yapsın..
nesliş nere gittin kı
ben azcık çıkıyom zemuszemus
nere gidiyon kiz sende azcik kalsan olmazmi dermisim kaydirigubbakcemile3
geldim geldim kızlar şu spor işini ciddiye almalıyız aç kalarak geçici değil spor yaparak kalıcı kilolar vermeliyiz savaşımız başka grup yada bırbırımızle değil sadece kendimizle olmalı hayatımız bole yağlı yağlı vitrinde begendıgı kıyafet ustune olmayan begendıgını gıyemeyen zayıf insanlara özenerek mi geçecek ? Allahtan kilomuzda var albenimizdekaydirigubbakcemile3
ben bi kenara atıp yuzune bıle bakmadıgım bisikletimle barıştım bile
benim kociş de rahat vermiyo durun kızlar sunu bi tavlada yenip geleyim:jeyyar:
Araştırmalara göre, 6 dakikada enerjik egzersizler yaparak kalori yakabilirsiniz. Zayıflamak ve formda kalmak için bu kadar kısa süre ayırmanız yeterli.
İlk 1 dakika: Yer değiştirerek zıplayın. Çömelip doğrularak kanguru gibi zıplayın. Sağdan sola yer değiştirip, çömelip doğrulup zıplayarak hareket edin.
30 saniye: Olduğunuz yerde yavaş yavaş koşun.
1: 30 saniye: Zıplayıp koşturarak patenle kayıyor gibi sağdan sola hareket edin. Bu sırada bacaklarınızı ve kollarınızı hareketli bir şekilde sallayın.
1 dakika: Kollarınız başınızın arkasında düz yere uzanın ve mekik çekin. Ayrıca el ve ayaklarınızı çapraz bir şekilde hareket ettirerek fotoğraftaki hareketi tekrarlayın. El ve ayaklarınızı 30 saniyede bir değiştirin.
1 dakika: Çömelip atlayın. Zaman zaman elleriniz başınızın arkasında twist yapıyor gibi zıplayın. Gövdenizi sağa sola çevirin. Elleriniz başınızın üzerinde atlayın. Dizlerinizi yavaşça yere değdirerek oturup kalkabilirsiniz.
6 dakika bu hareketleri yaparsanız, inanılmaz bir efor sarfetmiş ve kalori yakmış olacaksınız.