Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

geldim geldim kızlar şu spor işini ciddiye almalıyız aç kalarak geçici değil spor yaparak kalıcı kilolar vermeliyiz savaşımız başka grup yada bırbırımızle değil sadece kendimizle olmalı hayatımız bole yağlı yağlı vitrinde begendıgı kıyafet ustune olmayan begendıgını gıyemeyen zayıf insanlara özenerek mi geçecek ? Allahtan kilomuzda var albenimizdekaydirigubbakcemile3
ben bi kenara atıp yuzune bıle bakmadıgım bisikletimle barıştım bile
benim kociş de rahat vermiyo durun kızlar sunu bi tavlada yenip geleyim:jeyyar:

ay hakkaten sultaim kilomuz da var albenimizde:roflol: ay ben bu lafina pek guldum atacaz elbete kilolari ama yaz gununde daha zor oluyor gunler uzun cok uzunnnnnnnnnn:çok üzgünüm:

olabilir spor harika birsey de biz yapmiyoruz hicbirimiz yapmiyoruz takim icinde sedacim yapardi bizide gaza getirirdi ama oda yok soyle gaz verecek kociside ikna edemiyom inadi tuttu adamin almiyor bana kosu bandini
ayy ne diyecem size
artik dort gunden beri adamin basini sisirdim kosu bandi diye dun donmu ana dilencimi oldun basima cekil git be dedi bende aldim mendili actim onume
allah rizasi icin bir kosu banti allah sevdigine kovustursun allah mutlulugunu bozmasin demeye
adam en sonunda ay kafayi yedi benim kari dedi gitti
ay ne yapsam ne etsem yok diyor ucuncuyu yap alacam sana ozaman diyor
bendede ucuncuyu yapacak goz yok tabii oyuzden susuyorum ama kararliyim daha cok siisrecem basini kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 bu erkeklerin de bebe merakini anlamis degilim yani gerci onlara gore hava hos sabah doguruyorsun erkekler evden bi cikiyo aaa birde bakmislar eve donduklerinde bebek yurumus iste bu kadar basit onlar icin bebek olmasi bende erkek olsam futbol takimi kurardim soyle boy boy :roflol: nesli kosu bantina gelince yenisini alma bak internete iki el sitelerine bulursun bence

kızlarr meraba bn size şey sorucktım yaa yarın patates salatsı yapıcmda patateslerm hazırrr tatlandırmk için fikir vereblr msinzz diyetimi bozmuck şeklde bol bol yiyim =))

kızlar hedefi aşağı çektim 5 kg :jeyyar: iyi etmiş miyim?? kaydirigubbakcemile4
bu arada çizelgemi de tekrar değiştirdim nasıl olmuş :jeyyar:

geldim geldim kızlar şu spor işini ciddiye almalıyız aç kalarak geçici değil spor yaparak kalıcı kilolar vermeliyiz savaşımız başka grup yada bırbırımızle değil sadece kendimizle olmalı hayatımız bole yağlı yağlı vitrinde begendıgı kıyafet ustune olmayan begendıgını gıyemeyen zayıf insanlara özenerek mi geçecek ? Allahtan kilomuzda var albenimizdekaydirigubbakcemile3
ben bi kenara atıp yuzune bıle bakmadıgım bisikletimle barıştım bile
benim kociş de rahat vermiyo durun kızlar sunu bi tavlada yenip geleyim:jeyyar:

valla ben güzellik var :kedi: ama albeni yok mafoldumben

kızlarr meraba bn size şey sorucktım yaa yarın patates salatsı yapıcmda patateslerm hazırrr tatlandırmk için fikir vereblr msinzz diyetimi bozmuck şeklde bol bol yiyim =))

patates salatasını çok yeme güzelim, biliyorsun patates karbonhidrat deposu fazla kaçırma:olmaz: baharatlarla tatlandırabilirsin ama pul biber yerin eacı yeşil biber kullan. pul biber iştah açarmış acı yeşil biber iştah kapatırmışa.s tuzdan uzak dur bide güzelim :olmaz:

çok iyi etmişsin güzelim çekin hedeflerinizi çekebileceğiniz kadar beni yalnız bırakmayındelikafadulden çizelgene bayıldım süper olmuş:lepi:

patates salatasını çok yeme güzelim, biliyorsun patates karbonhidrat deposu fazla kaçırma:olmaz: baharatlarla tatlandırabilirsin ama pul biber yerin eacı yeşil biber kullan. pul biber iştah açarmış acı yeşil biber iştah kapatırmışa.s tuzdan uzak dur bide güzelim :olmaz:

çok iyi etmişsin güzelim çekin hedeflerinizi çekebileceğiniz kadar beni yalnız bırakmayındelikafadulden çizelgene bayıldım süper olmuş:lepi:

teşekkür ederim opuyorumnanaktan ben 65 olursam iyi hatta 70 bile iyiydi ideal kilom 61.44 çıktı kaydirigubbakcemile3 ben 65 olsam varya kaydirigubbakcemile4 alkisalkisalkis

:

ayy haklısın canm bir öğün yerim haşlanmş zaten =))) bu arada verdğin bilgi içinde teşkkr ederm bolca yoğurtlarrr yerm =) tuzla aram yok zaten cnm şanslıyım o yüzden hihoyyyt

kkızlar ben yatıyorum ii geceler zaten yarım saattir zorla gizli gizli duruyodum kaydirigubbakcemile3 yarın görüşürüz inşallah erken kalkarım :Saruboceq: yarın yeni bi diyet beni bekliyo kaydirigubbakcemile4

kaptan sne 3 bebegi dogur bak takim olarak sana kosu banti alacaz bebek gormeye gelince veririz:emir_bebek::roflol:

ay hakkaten kız valla boşver sen bak adama yalvarmayı dogur da getirelim koşu bandını..kaydirigubbakcemile3
tabi ozaman fırsat bulabilirmisin kullanmaya bilmem
kaydirigubbakcemile3
ben ilk doguman sonra 1 yıl yüzümü yıkamaya fırsat bulamamıştım..
2 .doguman 2 yıl sonra aynaya baktıgımda 120 kiloluk bi dev vardı karşımdakaydirigubbakcemile3

çizelgen çok güzel tam yazlık..
ohhhhhhhhhh
yarın salataya bol bol da koy o limonlardan hem enerji verir..
hem yag yakarsın kızopuyorumnanaktan

tatlım çok heveslisin inş.en kısa zmanda sağlıklı bir şklde varrsın ideal kilonaa yada hedefinee ;) bu arada boyun kaç senn??

seninde çizelgen çok güzel rakamları yani...
inşallah bi gün benimde hedefime o kadar az kalır

ay aslım nere gittin kı ..kaydirigubbakcemile4
görüşemedik kı.:umursamaz:
opuyorumnanaktan

evet kızlar bugün yani 25/07/2009 şu saatten itibaren kendime düzen veriyorum..
artık egzersiz planı yaptım..
artı yeme planı..
yarın uygulayıp yazarım..
çok ciddiyim..
çok hassasım bu konuda bilesinizkaydirigubbakcemile3
hakkaten ya..

artık sportif olacam bakın çizelgemi bile degiştirdim(acık zor oldu ama neyse)
daha önceki kız gibi sallana sallana olmuyo bu iş ..

günaydın kızlar herkes spor konusunda kararlı görünüyorkaydirigubbakcemile2 bende dün bögürtlen yedim mahfetti beni midem çok fena bişey yemeye korkuyorum buğünde seyrüsefer halinde olacağım aksama belki yazamam tekirdağa dedeciğime gideceğim bahçeden bol bol salatalık domates yerim artık diyeti bozmadan hepinizi öpüyorum

Back
X