- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #129.261
Birden kendine böyle yüklenirsen sıkılır bırakırsın Can'ım sporu hemen böyle başlan önce haftada 2 gün sonra ki hafta 3 gün şekilde arıtırak gitsen diyorumkızlar kendime hala düzgün bir spor programı ayarlayamadım.
leslie ve plates yapmak istiyorum ama ikisini de aynı gün yapacak vaktim yok...
iş saatlerime göre ayarlarsam eğer
haftanın 2 günü plates
3 günü leslie
1 gün (izin günümde ikisi birden )
bu şekilde yapmış oluyorum...
aslında leslie sonrası 15 dk da bölgesel cardio da yapabilirim.
size bu iyi bir program olur mu ?
Afiyet olsun Can'ım gözün doydu mu bariMemümm
Uyaninca 3 kuru kayısı ve boll su içtim
Sabah: 1 kaşık karışık kepek, 1 tam bir yumurta beyazi az sütle krep kağıt inceliginde 3 tane çiktigerçekten kağıtdan bile ince yaptim sirf gözüm doysun diye biraz peynir çeşitlerinden ve bi kaç lokma tahin pekmez şekersiz çay
Ara: 1 buçuk elma
Ara: 1 elma
Akşam: 1 kase et suyuna Şehriye çorbasi
Birden kendine böyle yüklenirsen sıkılır bırakırsın Can'ım sporu hemen böyle başlan önce haftada 2 gün sonra ki hafta 3 gün şekilde arıtırak gitsen diyorum
Anladım ben öyle düşünmüştüm tabiki en iyisi sen tanırsın kendini birde 30 dk Kardiolar var onlardan da yap olur mu?öyle 2-3 gün yapınca asıl bırakıyorum canım ya, bi de öyle olduğu zaman yorucu oluyor alışmak ve düzenli hale getirmek istiyorum açıkçaası
Doydu valla kizAfiyet olsun Can'ım gözün doydu mu bari
Ne güzel böyle kanıyorsan ben kendimi zor kandırırdımDoydu valla kizben çavdar ekmeğinin dilimini bile bir daha kesiyorum ortadan sirf çok görünsün gözüm doysun diye
Anladım ben öyle düşünmüştüm tabiki en iyisi sen tanırsın kendini birde 30 dk Kardiolar var onlardan da yap olur mu?
Geldim
Sgolsin canim hepiniz iyiki varsiniz valla verdiginiz moraller olmasa coktan yoldan donmustumSudbanazenin moralini bozma canim artida ciksan stres yapma yola devam durmak yok
miyacım bana link atabilir misin ? benim bulduğum cardiolar hep 5-6 dk tek bölge için, jillian flan da yapamıyorum şu an çok ağır geliyor
Afiyet olsun Can'ım menün güzelmişBen erken yedim ama daha simdi yazabiliyorum.
Sabah; haslanmis yumurta, pastrma
Aksam; yulfli yogurt ve tavk
Afiyet olsun canımKızlar menumu yazayimda daha fazla yemeyeyim
Bugun normalde ayran günümdü orucluydum kendimi tutamadim baya bi yedim
1 kase keten tohumlu yogurt bir tabak fırında tavuk 6 zeytin 1 avuç kadar peynir 1 bardak ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?