Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

simdilik cikiyorum gece ugrar bakarim gelen olursa muhebt ederiz biraz simdi bebisler le evde sinema gecesi duzenledik aksam 8 basliyo filimkaydirigubbakcemile3 bos yerimiz mevcutur hala buyur gelin ...... unutum bak destinam izinli yazdirmis kendini destinam gecmis olsun insallah toparlarsin guzelim ara verdigin iyi olmus bol enerji topla aramiza tekrar gel...... yarin tum gun havuza gidiyoz ailecek piknikte yapacaz havuzda bol bol kalori atarim artik yarin yine gunduz giremem

slm kızlar yine kaynatmıssınız bensiz bugun yemeklerimi dışarda yemek zorunda kaldım herzaman ki gibi yine ızgara tavuk vallahi yumurtayıp gıdaklıcam napım tek kurtarıcım

selam kızlarr opuyorumnanaktan ben yokken kaynatıyosunuz hep :olmaz: bugün temizlik yatptım baya bi terledim yoruldum delikafadulden baya da kalori yakmışımdır :jeyyar: bugün 3 gibi azıcık bamyayla bol limonlu yağsız salata yedim yanında da 2 kaşık yoğurt yedim cokacimcoook 1-2 saat sonra da birkaç dilim karpuz yedim sonra da 2 saat hafif tempoda yürüyüş yaptım:lepi: birazcık acıktım şimdi leblebi yiyorum 1-2 dilim de karpuz yicem sonra da zayıflama çayımla papatya çayı içicem(papatya çayı uyku getiriyomuş yeni öğrendim kaydirigubbakcemile3 )
slm kızlar bu gün klasik yarım simit peynir kahvaltısı ve form çaydan başka bişi yemedim
daha acıkmadımda acıkınca geri kalan yarılarını yiyeceğim akşam allah kerim
domination senden naber şeker
senin adın ne güzelim bu arada
benim adım da özge zemuszemus memnun oldum opuyorumnanaktan
canım uykunu düzene koymalısın diyetin en büyük düşmanlarından biri sabah geç kalkmak sabah erkenden kalk bişiyler atıştır metabolizman çalışmaya başlar bi süre sonra yine uyursun istersen
benim adım nazmiye

supersin domination ama bak su uyku krizine bi son ver bak daha fazla verirsin ilk zamanlar cok kilo kaybi olur bunu degerlendirip bide spor yapsan daha guzel olur diyeteyken en fazla 8 saat uyku sonrasi zarar

biliyorum diyete çok zararı var ama sabahları saati kuruyorum azcık daha uyusam diye erteliyorum sonra da hiç duymuyorum mafoldumben
bugün inşallah erkenden yatıp 8 saat uyuyup erken kalkıcam :Saruboceq: :Saruboceq:

selam kızlarr opuyorumnanaktan ben yokken kaynatıyosunuz hep :olmaz: bugün temizlik yatptım baya bi terledim yoruldum delikafadulden baya da kalori yakmışımdır :jeyyar: bugün 3 gibi azıcık bamyayla bol limonlu yağsız salata yedim yanında da 2 kaşık yoğurt yedim cokacimcoook 1-2 saat sonra da birkaç dilim karpuz yedim sonra da 2 saat hafif tempoda yürüyüş yaptım:lepi: birazcık acıktım şimdi leblebi yiyorum 1-2 dilim de karpuz yicem sonra da zayıflama çayımla papatya çayı içicem(papatya çayı uyku getiriyomuş yeni öğrendim kaydirigubbakcemile3 )

:roflol::roflol::roflol:ozge uyku sorunun mu var ki papatya cayi iciyorsun kiz sen beni oldurecen gulmektenkaydirigubbakcemile3

günaydınnn a.s. delikafadulden erken kalktım bugün :jeyyar: kahvaltımı da yaptım 1 dilim ekmek yarım kbrit kutusu kaadar peynir azıcık da reçel yedim ama çok az yerimseniben

:roflol::roflol::roflol:ozge uyku sorunun mu var ki papatya cayi iciyorsun kiz sen beni oldurecen gulmektenkaydirigubbakcemile3

uykuya dalamıyorum ya erken yatsam erken kalkıcam ama erken yatamıyorum ondan içtim kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
hoşgeldin güzelim nasılsın kaydirigubbakcemile3[/QUOTEslm canım idare eder .. çok uykusuzum resmen uyukluyorum.. gece hiç yatamadım.. kronerde nöbetim bugün net acıktı bir slm diyim dedim sizlere.....aynalar yanlış görmedimse depresyondan bahsetmişsin... valla hiç yakıştıramadım ben sana.. kendini cabuk toparla.. demek benim yerimde olsan ne ederdin.. vala düşünmek bile istemiyorum.. yeni 2 tane arkadaş almışşsınız... hoş gelmiş sefa getirmişler

ben geldim nasılsınız bakalım ben eh işte kendimi toplamam lazım dur bakalım ne zaman olacak :uhm:

kız toparla artık hakkaten kendini ..
bak 13 kilo az degil..tabi baştaki gibi sıkı tutmuyoruz..hepimiz salladık biraz...
ama toplayalım artık iyi olur

Son düzenleme:
slm nazco walla cizelgen harika kiskandim bak aksam aksam naislsin gorusmeyeli isler naisl yaz olunca yogundur demi ahh simdi tr de olsam bi butike gitsem bi cay ismarlansa bana bi tabureye oturup yudumlasam:sinifsinif:of ne sinir tatile gitmemek bak nazco pazartesi dukkani actigin zaman ictigin ilk cayi beni yerime ic tamamikaydirigubbakcemile5

kız başkasının çizelgesine bakcana sende yap anam bi çizelge..
yapamıyosan yapanlara sor ..

ah canım saglık olsun..gelirsin inşallah..
istedigin gibi olur herşey.opuyorumnanaktan

simdilik cikiyorum gece ugrar bakarim gelen olursa muhebt ederiz biraz simdi bebisler le evde sinema gecesi duzenledik aksam 8 basliyo filimkaydirigubbakcemile3 bos yerimiz mevcutur hala buyur gelin ...... unutum bak destinam izinli yazdirmis kendini destinam gecmis olsun insallah toparlarsin guzelim ara verdigin iyi olmus bol enerji topla aramiza tekrar gel...... yarin tum gun havuza gidiyoz ailecek piknikte yapacaz havuzda bol bol kalori atarim artik yarin yine gunduz giremem

oh yarasın canım..
bide duygu sömürüsü yapıyo..tr de olsam diye..
sanki biz türkiyede hep tatildeyiz..
anacım kıymetini bil...havuzda benim için de yüz...oh şöyle serin serin:emir_bebek:

slm kızlar yine kaynatmıssınız bensiz bugun yemeklerimi dışarda yemek zorunda kaldım herzaman ki gibi yine ızgara tavuk vallahi yumurtayıp gıdaklıcam napım tek kurtarıcım

valla aslında en güzeli salata dışarda yiycen zaman salatayı tercih et..bol limonlu nar ekşili ohhhhhhhhhcokacimcoook

benim adım da özge zemuszemus memnun oldum opuyorumnanaktan

biliyorum diyete çok zararı var ama sabahları saati kuruyorum azcık daha uyusam diye erteliyorum sonra da hiç duymuyorum mafoldumben
bugün inşallah erkenden yatıp 8 saat uyuyup erken kalkıcam :Saruboceq: :Saruboceq:

eger başka kaçamak yapmadıysan bence beslenmen süper olmuş...kaydirigubbakcemile5
böyle devam et alkisalkisalkis

bence özge gece geç yattıgı için sabah erken kalkamıyo..ondan erken vakitte papatya içecek..ama anacım insanın uykusu yoksa uyku ilacı bile içse uyuyamıyo..
hele ben sık nöbet tutnca uyku düzenim bozuluyto evde geceleri 3-4 e kadar dönüp duruyom

hoşgeldin güzelim nasılsın kaydirigubbakcemile3[/QUOTEslm canım idare eder .. çok uykusuzum resmen uyukluyorum.. gece hiç yatamadım.. kronerde nöbetim bugün net acıktı bir slm diyim dedim sizlere.....aynalar yanlış görmedimse depresyondan bahsetmişsin... valla hiç yakıştıramadım ben sana.. kendini cabuk toparla.. demek benim yerimde olsan ne ederdin.. vala düşünmek bile istemiyorum.. yeni 2 tane arkadaş almışşsınız... hoş gelmiş sefa getirmişler

hayırdır kı neden uyuyamadın..
bişi mi oldu..
merak ettm ya açarsan ve anlatmak istersen memnun olurumopuyorumnanaktan

ben bu gün güya çok sıkı bi diyet yapcaktım..
ama arkadaşlarla süper bi kahvaltı yaptım..
köy ekmegi ,salatalık domates.peynir.valla ne desm kayısı reçeli çilek reçeli.vişne reçeli..of of..:çok üzgünüm:
bu gün başka hiç bişi yememem lazım artık:oklava:
allahtan form çayım var..
öglene belki bi bardak ayran..akşamada meyve suyu ..arada kayısı ve erik getirdim..
yemekhaneye inmezsem sorun çözülür..a.s

Back
X