Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben geldim kaydirigubbakcemile3 uyanır uyanmaz tartıldım ama hala 79 :sm_confused: kahvaltıda da 2 galeta,form çayı içicem yine kaydirigubbakcemile2 yok yok benim şu uykumu düzene sokmam lazım o yüzden de yavaş kilo veriyorum. dün de giremedim baya yürüyüş yaptık annemle kaydirigubbakcemile3 bugün de yapıcaz inşallah. şu misafirleri bi atlatıyım da her gün düzenli spora da başlıyorum :enbuyukkk:

iyi geceler arkadaslarzemuszemus nasilsiniz bakem??? ben anca bu saate geldim yine bebisler olunca geziyoz bol bol aksama kadar rejim derseniz korumakla geciyo bu hafta versem mucize olur ama hic sanmam:umursamaz:destinam kotu bi durum olmadigina sevindim arkadasim ....siyah ugramis ama niye gelmedigini yazmamis izinlide ben mi kacirdim .....cagla ablam snein icin bol yuzdum dun havada acayip sicakti mis gibi serin su walla morel depoladim aksama kadar tatile gitmeyince boyle avunuyoz bizde iste ama tr yi tutmaz ama izine bi sene var nasipse simdikten tatil panlari kuruyorum otel fala bakiyom:jeyyar: kendi basima avunuyom istesırnaşık şey
huu komsuu bu hafta vermmelazim ne korumadan bahsediyon kurallari unuttun sanirim hem sen onceden gunduzde girerdin simdi cee diyip kaciyon cadi
ver bu hafta diskalifiye olmaktan kurtul dikkat et

günaydın hanımlar ben geldim.tatil bitti diyete devam,tatile giderken doktorum diyeti kesmişti.aslında o bu kilo size yeter başka diyet vermeyeceğim dedi ama ben dün tekrar gidip devam etmek istediğimi söyledim.bugün yine diyete başladım.şuanki kilom 65.400 inşaallah 60 kg olana kadar devam.sizler nasılsınız neler yaptınız.özledim valla sizi.neyse kimseler yokken ben biraz işlere bakayım sonra gelirim.bu ara müfettişler varda işler biraz yoğun.öptüm hepinizi.
hosgeldin kiz bizde seni ozledik sen gelmisin bir mesaj yazip gitmisin otur anlat bakalim nereye gittin taile neler yaptin merakliyiz biz ona gore
valla kilo alip gelmedigine sevindim aferim sana

günaydın kızlar size yazarken bir yandanda yeşil çayımı yudumluyorum:bbo:sabah klasiklerinden 2 etimek ve kaşar tükettim sabah tartıldım 87,6 kilodayım 200 gr daha gıtse 1 kılos olacak :lepi:
afiyet olsun bendede cekmecede yesil cay bakip bakip duruyor gozume beni ic deiye ama ben yuzune bile bakmiyom zamaninda bende cok ictim ama simdi yok anacim besi bir yerde cayimda var ama icesim yok
ben geldim kaydirigubbakcemile3 uyanır uyanmaz tartıldım ama hala 79 :sm_confused: kahvaltıda da 2 galeta,form çayı içicem yine kaydirigubbakcemile2 yok yok benim şu uykumu düzene sokmam lazım o yüzden de yavaş kilo veriyorum. dün de giremedim baya yürüyüş yaptık annemle kaydirigubbakcemile3 bugün de yapıcaz inşallah. şu misafirleri bi atlatıyım da her gün düzenli spora da başlıyorum :enbuyukkk:
gunaydin kiz tatilde insan gec kalkiyor benim cocuklarda 10da kalkiyor artik bende bugun yattim valla 10a kadar ama ben sabah esime kalkiyorum sonra yatiyorum anliyacagin
bende bir trye gelim bende anacigimla yuruyecegim her sabah :dilcikar:

kızlarr durmadım araştırdım sizin için kaydirigubbakcemile3 nivea body cd linklerini buldum şimdi indiriyorum eğer sağlamsa buraya tekrar eklicem kaydirigubbakcemile5 spor yapasım geldi ya birden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

hosgeldin kiz bizde seni ozledik sen gelmisin bir mesaj yazip gitmisin otur anlat bakalim nereye gittin taile neler yaptin merakliyiz biz ona gore
valla kilo alip gelmedigine sevindim aferim sana

merhaba canım hoşbulduk.valla tatilimiz çok güzel geçti.baya gezdik.ilk durağımız mersinden hareket ederek balıkesir altınoluk'tu.çok güzel bir yerdi.beş gün boyunca altınolukta ve diğer ilçelerinde gezdik,cunda adasına,hasan boğuldu göletine gidip dolaştık.denize girdik.sonra çanakkaleye gittik.asosu ve truvayı gezdik.feribotla karşıya geçip şehitliklere gittik.ordan sonra karabük'e ve safranboluya gittik.safranbolu evleri ve sokakları çok ama çok güzeldi.10 gün kadar şehir dışında kaldık.geri kalan 1 haftada evdeydim.ev temizliği yaptım.makina makina çamaşır yıkadım.tatilin en kötü kısmı oydu zaten.ama dinlendim.şimdi işe ve diyete kaldığım yerden devam.tatilde diyet yapmadım ama yediklerime dikkat ettim.yalnız karabükte halamın oğlunun düğünü vardı.orda tepsi tepsi ev baklavalarını görünce baya bir tatlıdan kaçamak yaptım ama şimdi o günleri telafi edicem.inşaallah 60 kilo olana kadar diyete devam.bu arada ben bu haftadan itibaren katılmış olacağım yine gruba değilmi.

kaydirigubbakcemile3kuralari unutmadim komsum ... vermem laizm biliyom bak bu oglen salata 4 kasik patates puresi yedim birde kaptanim tatil olunca hep disardayiz giremiyom fazla gunduzleri dun gece cok yorgundum o yuzden bi ceee deyip ciktimkaydirigubbakcemile hemen kizdin sende bana.....bak step makinesi cikardim ortaya nasipse yapacam gece

merhaba canım hoşbulduk.valla tatilimiz çok güzel geçti.baya gezdik.ilk durağımız mersinden hareket ederek balıkesir altınoluk'tu.çok güzel bir yerdi.beş gün boyunca altınolukta ve diğer ilçelerinde gezdik,cunda adasına,hasan boğuldu göletine gidip dolaştık.denize girdik.sonra çanakkaleye gittik.asosu ve truvayı gezdik.feribotla karşıya geçip şehitliklere gittik.ordan sonra karabük'e ve safranboluya gittik.safranbolu evleri ve sokakları çok ama çok güzeldi.10 gün kadar şehir dışında kaldık.geri kalan 1 haftada evdeydim.ev temizliği yaptım.makina makina çamaşır yıkadım.tatilin en kötü kısmı oydu zaten.ama dinlendim.şimdi işe ve diyete kaldığım yerden devam.tatilde diyet yapmadım ama yediklerime dikkat ettim.yalnız karabükte halamın oğlunun düğünü vardı.orda tepsi tepsi ev baklavalarını görünce baya bir tatlıdan kaçamak yaptım ama şimdi o günleri telafi edicem.inşaallah 60 kilo olana kadar diyete devam.bu arada ben bu haftadan itibaren katılmış olacağım yine gruba değilmi.

hosgeldin usarem oh mis gibi tatilini yapmis gelmisin ustelik kilo almadan supersin:lepi:

kaptanin yardimcisinin yardimcisinin arkadasi olduguma gore yoklama yapiliyo bugun gelmeyenler = aynalar cagla ablam nazco nerdesiniz bak oglen oldukaydirigubbakcemile3

vavv supermis gezin be guzelim harika ohh senenin stresini atmissindir umarim kaldigin yerden devam canim bu hafta aramizdasin hadi hosgeldin tekrardan
kaydirigubbakcemile3kuralari unutmadim komsum ... vermem laizm biliyom bak bu oglen salata 4 kasik patates puresi yedim birde kaptanim tatil olunca hep disardayiz giremiyom fazla gunduzleri dun gece cok yorgundum o yuzden bi ceee deyip ciktimkaydirigubbakcemile hemen kizdin sende bana.....bak step makinesi cikardim ortaya nasipse yapacam gece
himm aferim unutmama iyi olmus ay gezecek nereyi buluyon kiz demekki akraban arkadasin cok benim kimse olmayinca tabi sasiyom sana
kaptanin yardimcisinin yardimcisinin arkadasi olduguma gore yoklama yapiliyo bugun gelmeyenler = aynalar cagla ablam nazco nerdesiniz bak oglen oldukaydirigubbakcemile3
allahim ben bu kizi ne yapim simdi kaptanin yardimcisinin yardimcisi kim oluyor ben onu anlamis degilim bir konuyu acsan hii yok benim arkadasim degilmisin yani kisa yoldan kaptanin arkadasi olarak deseydin olmuyormuyd sen niye kizdiriyon soyle bakimm
yoklamada yaparmis allah iyiligi versin emi kendi cok geliyor bide yoklama yapiyor guldurdun beni kiz kaydirigubbakcemile3

vavv supermis gezin be guzelim harika ohh senenin stresini atmissindir umarim kaldigin yerden devam canim bu hafta aramizdasin hadi hosgeldin tekrardan

himm aferim unutmama iyi olmus ay gezecek nereyi buluyon kiz demekki akraban arkadasin cok benim kimse olmayinca tabi sasiyom sana

allahim ben bu kizi ne yapim simdi kaptanin yardimcisinin yardimcisi kim oluyor ben onu anlamis degilim bir konuyu acsan hii yok benim arkadasim degilmisin yani kisa yoldan kaptanin arkadasi olarak deseydin olmuyormuyd sen niye kizdiriyon soyle bakimm
yoklamada yaparmis allah iyiligi versin emi kendi cok geliyor bide yoklama yapiyor guldurdun beni kiz kaydirigubbakcemile3

kaptan caktirma iste boyle yoklama yapinca ben her zaman burda kimse gelmiyo gibi oluyo sucumu bastiriyom iste:roflol: bak simdi kaptan sen yardimcin sibel sibelin yardimcisi aynalar bende aynalarin arkadasi bu kadar basit iste olaykaydirigubbakcemile3

harika valla günden güne küçülüyorum işyerindekiler bile farkediyor sen nasılsın diyetin devam degılmı? aman sakın bırakma kolay alınıyor bu kilolar ama vermesi zor sengözlerimebaksanab

o süpersinn tebrik ederm evet bnde devm spor+diyet e ama kilom durdu tıkk ilerlemiorr bayaa morelim bozuk anlıycağınızz :1no2:senağlamasenağlama

maaşallah çok azimlisin,aynn devm şmdiden kolay glsinn kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

kızlarr maydonoz suyunn faydası var mı yada bünyeyi şoka uğratck bi önerinz war mı off 1,5 haftadır 63 üm kafamçokkarıştımirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

kaptan caktirma iste boyle yoklama yapinca ben her zaman burda kimse gelmiyo gibi oluyo sucumu bastiriyom iste:roflol: bak simdi kaptan sen yardimcin sibel sibelin yardimcisi aynalar bende aynalarin arkadasi bu kadar basit iste olaykaydirigubbakcemile3
ya sus allah askina kizim sibelin yardimcisi degil aynalar benim yardimcim sibel olmadigi icin yani yardimcinin yardimcisi olmyor sadece yardimci oluyor seni seni demek sucunu bastirmak icin boyle bir yontem buldun aferim sana
o süpersinn tebrik ederm evet bnde devm spor+diyet e ama kilom durdu tıkk ilerlemiorr bayaa morelim bozuk anlıycağınızz :1no2:senağlamasenağlama

kızlarr maydonoz suyunn faydası var mı yada bünyeyi şoka uğratck bi önerinz war mı off 1,5 haftadır 63 üm kafamçokkarıştımirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

ay guzelim olsun kilonu sabit tutsan bence senin icin yin eiyi 63u biz gorebilirmiyiz acaba ne guzel bence cokta morelini bozma

sahi ya aynalar hic girmez oldu bizi terk etti sanirim anam yoksa bu kiz hala masadada masadan kalkamiyormu n eye dediysek butun gun ye demedik be gel suraya gicik

ay guzelim olsun kilonu sabit tutsan bence senin icin yin eiyi 63u biz gorebilirmiyiz acaba ne guzel bence cokta morelini bozma

ay cnaım pek fark yok zaten aramızdaa olursun inş. ya bozulmuck gibi deil spor salonuan gidiorum affedersnz eşşek gibi çalışıorum çokta yemiorum off neden gitmiorrr bakalım cumartesi tatile gidicez orda daha fakrlı bü düznle karşılaşıck bünye inş.ii gelir ve kilo veririm..bol bol yüzmeii düşnüorum ve geceleride yürüyüşü fisfisfisfisfisfis inş.fazla kaçırmm ondanda korkuorumm :1no2::1no2:

Back
X