- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #13.061
yine ben geldiiiiimm opuyorumnanaktan mutfaktaydım fırsat bulunca geldim :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 of bugüün yine yürüdüm baya
öğlende de bişey yememiştim eve gelince domates,peynir filan atıştırdım öyle 1 dilim ekmekle. şimdi de yoğurt yicem. cokacimcoook off off yarın misafir var hemde bi sürü :umursamaz: şimdi onlara profiterol yapıyorum inşallah dayanamayıp yemem :Saruboceq: mirmirmirmir yok yok zaten o gün yediğim 4 dilim kekten sonra aklım başıma geldi yesem bile 1 tane yerim hatta onu da yemem belki :sinifsinif:
size bişey söylicem ama kızmayın :kedi: ben bugün dondurma yedim yine :icecream: yolda yürürken hava çok sıcaktı bizim de ağzımız kurudu bari dondurma alalım dedik mirmirmirmir kalorisine de baktım 200 kaloriydi galiba :tomato: fisfisfis

size bişey söylicem ama kızmayın :kedi: ben bugün dondurma yedim yine :icecream: yolda yürürken hava çok sıcaktı bizim de ağzımız kurudu bari dondurma alalım dedik mirmirmirmir kalorisine de baktım 200 kaloriydi galiba :tomato: fisfisfis