Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim ben 4 dogum yaptim ama 3 kizim var yanimda.ilk bebegimi erken dogum yaptim.3 gün yasayabildi.beyin kanamasi dedi doktorlar kucuk oldugu icin organlar tam gelismemis..allah herkese saglikli hayirli evlat versin.cok zor bir durum
Allah kızlarını sana bağışlasin canım acılarını gostermesin

Peki o zaman Canım petibör dedim bandıra bandıra yedi ben yemedim kendimi suçlu hissettim
Mesela bir kasik pilavms makarnaymisss patatesmisssss bunlar bende ciss aslaaa ekmegin eee sini unuttum ben.. anca okdr kacarm ben hahah
Yani benm kacamagim cogu kisinin diyetidr :) merk etme sen ne yicen bak merk ettm

marlin18 canım çikolata lafını duyunca kaçtın mı tatlım şaka bir yanada benim çalıştığım otele 15 günde bir Türkiye turuna gelen bir Alman ile kanki olmuştum 15 günde bir getirirdi bana sağolsun artık heryere biliyordu şaka gibi market çekilişi ile geliyordu belki biliyorsundur plus tur vardı şimdi battı allahım kabus gibi kadın 3 ay boyunca 15 günde bir hop bizim otelde kalırdı

Gelirken boş gelme ona göre oralarda böyle vişne likörlü çikolatalar olurdu ben otelde çalışırken rehberler bana getirirlerdi alkol tüketmem ama vişne ve vişneli şeyleri çok severim ona göre
Kizzz karatay hoca duymasin.sorun degil istedigin cikolata olsun

Ayyyyyy cikolataylami korkutcan beni miyavim.bizde yok öyle sans.hic bir yerden bisey cikmaz bize.benim bi tanidiga araba cikmis bir cekilisten

Kızlar benim bebiş huysuz evdeyizya giremiyorum ama akşamki sporumu yaptım.gecede uyutmuyo inş.geç kalmadan bildirimimi yapabilirim yarın.

selaam kızlar :)
bi türlü aranıza katılamadım bi adapte olamadım...
bakın ne buldum
ben yarından itibaren yapmaya başlicam bakalım nasıl olucak...
bana eşlik etmek isteyen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…