Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hiii çok tatlı :) benimde günler geçer aklıma bir bardak su gelmez bir ilaç filan iceceksem ozaman içerim ama bu meyve fikrine bayildim portakal koysam mesela 1 portakal olurmu bir dilim mi koyacağım nasıl yapacagim

Spor yorğunluğu canım sorma bugün çok hırpaladım kendimi yarın akşam yasaklı şeyler yiyecem zaten veremiyorum yarın kendime ödül vericem
Ben pazar odul yapmayi dusunuyorm masa hazirlicam sevgililer gunu icin.. disari cikarz belki planm evde olmak bakalm ogun degisik seylerden tadarm

hiii çok tatlı :) benimde günler geçer aklıma bir bardak su gelmez bir ilaç filan iceceksem ozaman içerim ama bu meyve fikrine bayildim portakal koysam mesela 1 portakal olurmu bir dilim mi koyacağım nasıl yapacagim
Olur kabuklarını yıka kabuğu ile dilimle koy ama gözünün önünden ayırma ben açlığa dayanırım susuzluk rabbim göstermesin

Canım benden gaza gelmedin değil mi en son S SEVTAL87 benim yüzümden petibör yedi benim yüzündense üzülürüm
Hahahaahahahah hayir canm ya koptum kiz allah seni
Oylee kacamak degil aslinda kacamakta degil benim diyetime gore kacamak oluyo yoksa burda ki menuleri goruyorum onlar gibi diyelm :)

Canım sende 4 çocuk var peki bende senin yanında 4 çocuklu ana ben olurum yarın ki menümü sadece sağlıklı olanları yazarım gerisi bip
Canim ben 4 dogum yaptim ama 3 kizim var yanimda.ilk bebegimi erken dogum yaptim.3 gün yasayabildi.beyin kanamasi dedi doktorlar kucuk oldugu icin organlar tam gelismemis..allah herkese saglikli hayirli evlat versin.cok zor bir durum

Canim ben 4 dogum yaptim ama 3 kizim var yanimda.ilk bebegimi erken dogum yaptim.3 gün yasayabildi.beyin kanamasi dedi doktorlar kucuk oldugu icin organlar tam gelismemis..allah herkese saglikli hayirli evlat versin.cok zor bir durum
Amin inşallah hayırlı evlat versin ne güzel 3 kızı olan cennetlik derler ilerde allahım nasip ederse bana da bende kızımın olmasını çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…