- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #131.041
Böyle düşünme tatlimm benim lütfenKızlar akşama görüşürüz herkese bol eksiler ki vermişsinizdir takımın hımbılı benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle düşünme tatlimm benim lütfenKızlar akşama görüşürüz herkese bol eksiler ki vermişsinizdir takımın hımbılı benim
Evet bende düşünüyorum doktora çıkmayı inşallah doktorum yığın değildirÇıkmazsin da canım bi doktora mi görünsen çünkü yediklerin ve sporlarınla çok iyi kilo vermen lazim hatta sen çok yesen bile bu yaptığın spor sana kilo verdirirama moralini bozma balım ne yediğini biliyorum sonuçta bütün hafta kaçamak yaparak gelmedin bu kiloya gidecek sonunda merak etme
![]()
Kesin git canım bizi de haberdar et ben inaniyorum bu yemeye bu spora hani bazi haftalar gitmeyebilir ama şuan 7li rakamlara çoktan inmiştin bi görün baklim tatlimEvet bende düşünüyorum doktora çıkmayı inşallah doktorum yığın değildir
Mutlaka ayarlıyacam ve gidicemKesin git canım bizi de haberdar et ben inaniyorum bu yemeye bu spora hani bazi haftalar gitmeyebilir ama şuan 7li rakamlara çoktan inmiştin bi görün baklim tatlim
Bikmak yook yola devam
Günaydın canım..ödem falan vardır belki ondan olabilir..bazen vücut su tutabiliyor..Günaydın kızlar bol eksiler
Geçen hafta 62
Bu hafta 61.9
Giden_100 gr
O kadar yürümeye rağmen. Moralim bozuldu yaww