Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SekerPancarii SekerPancarii haklisin tabii selincim..inşALLAH biz hedefimize ulasirken sende kourusun kilonu hatta -bile olursun...Yaparsin sen kaptansin:KK19:
ama buzi birakmicaksin dimi:KK61:

SekerPancarii SekerPancarii haklisin tabii selincim..inşALLAH biz hedefimize ulasirken sende kourusun kilonu hatta -bile olursun...Yaparsin sen kaptansin:KK19:
ama buzi birakmicaksin dimi:KK61:
Inşallah canim hep koruruz verdigimiz kilolari:KK19: yokk canim birakir miyim hatta hedef kilomda olduğum için daha acımasız eleştirebilirim sizi:KK45::p:p

IMAG1022.webp
Eski kg:78.1
Bugun: 76.8

Vay be kendim 4 ocakta basladim
87kg ---76.8:KK59:
Hey gidiii beeeeeeeeeeee:KK55:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hatta 88dimde hadi 87den aliyorm o sabah oyle cikmistim :KK70:
yasasinnnnn saglikli beslenmeeeeeek:KK73:
helal olsun arkadasimmmm birlikte debam edelim...daha ince olucazzzz...baliketindende kurtulucaz bildigin zayifça olucaz girdugumuz herseyi giyebilme lüksumuz olucak bana yakismaz cumlesi hayatimizdan cikicak..gerci ben sagliksiz besleniorumm..:KK58:

@ParteMoralll ama bugun cok dukan bi kahvalti yaotim yumurta beyazi ve koy peyniri simdide 2si1 arada kahvemi iciorum dukanami temelli donsem..ayy kafamda deli sorular var dukanda ben cok durakliorum sp gectimmi hep +oluorum..seyda coskunun 6 gunluk diyetini okudum ne okusam aklim kayiyo zaten biraz ayran gonulluyumdur ben:KK17:

helal olsun arkadasimmmm birlikte debam edelim...daha ince olucazzzz...baliketindende kurtulucaz bildigin zayifça olucaz girdugumuz herseyi giyebilme lüksumuz olucak bana yakismaz cumlesi hayatimizdan cikicak..gerci ben sagliksiz besleniorumm..:KK58:
Eveeeeet olucazzZzzzz wuhuuuu

Evet menulerin hic begenmiyorum:KK20::KK20::KK20:

Bak bana yediklerimi goruyosun ne kadar gitmis.. :63:

Back
X