- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #131.061
Kaptanim 52i görde mezun ol lutfennn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kuzum teşekkür ederimmGünaydınnn
Kaptanım mezun oluyormuşsun tebrikler.
2.20 yap canimSekerPancarii kaptanim hesaplamam dogrumu 2.19 cikiodu 2.2 ye yuvarladim
Canim yarış başında hedef kilomu 53 belirlemiştim bide sıkıldım diyet modundan artık korumaya geçicemKaptanim 52i görde mezun ol lutfennn![]()
Günaydın tatlişGunaydnnn fistklar
Inşallah canim hep koruruz verdigimiz kilolariSekerPancarii haklisin tabii selincim..inşALLAH biz hedefimize ulasirken sende kourusun kilonu hatta -bile olursun...Yaparsin sen kaptansin
ama buzi birakmicaksin dimi![]()
canimmmmm tebrik ederimmm harikasinnnnnnnnnnnnnEki Görüntüle 1771326 Eski kg:78.1
Bugun: 76.8
Vay be kendim 4 ocakta basladim
87kg ---76.8
Hey gidiii beeeeeeeeeeee![]()
Sagol canimmmm.. mutluluk boyle biseeeey..canimmmmm tebrik ederimmm harikasinnnnnnnnnnnnn![]()
evet evet bazen hirpala biziInşallah canim hep koruruz verdigimiz kilolariyokk canim birakir miyim hatta hedef kilomda olduğum için daha acımasız eleştirebilirim sizi
![]()
bendere oyle diodumm 6lari ne zaman gorucem diye....devam et canim goruceksinnn yakinda cok yakindaaaaSagol canimmmm.. mutluluk boyle biseeeey..
6lari ne zaman gorcem.acaba
Hatta 88dimde hadi 87den aliyorm o sabah oyle cikmistimbukadar surede 11 kilo harikaaaaaa muhtesemmmmmm gözzz kamastiriciiii![]()
Ayy insallaaaaahhhhbendere oyle diodumm 6lari ne zaman gorucem diye....devam et canim goruceksinnn yakinda cok yakindaaaa![]()
helal olsun arkadasimmmm birlikte debam edelim...daha ince olucazzzz...baliketindende kurtulucaz bildigin zayifça olucaz girdugumuz herseyi giyebilme lüksumuz olucak bana yakismaz cumlesi hayatimizdan cikicak..gerci ben sagliksiz besleniorumm..Hatta 88dimde hadi 87den aliyorm o sabah oyle cikmistim
yasasinnnnn saglikli beslenmeeeeeek![]()
Eveeeeet olucazzZzzzz wuhuuuuhelal olsun arkadasimmmm birlikte debam edelim...daha ince olucazzzz...baliketindende kurtulucaz bildigin zayifça olucaz girdugumuz herseyi giyebilme lüksumuz olucak bana yakismaz cumlesi hayatimizdan cikicak..gerci ben sagliksiz besleniorumm..![]()