- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #132.061
Hepinize günaydın kızlar , iyi hafta sonları .mutlu ,huzurlu , sağlıklı kalin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepinize günaydın kızlar , iyi hafta sonları .mutlu ,huzurlu , sağlıklı kalin![]()
Günaydın kızlar hepinize huzurlu ve sağlıklı hafta sonları diliyorum![]()
Canimmm nasilsin bizde özledik seniiNapionuz kizlar ozledim sizi
Gunayfin canimmm burdayimmmmMiyavcım mooncum nerelerdesiniz
gunaydin cnm bizde sebi ozledikkNapionuz kizlar ozledim sizi
canimmm ben kacirmisim vefat mi ettiEh iste zorla ise yolladim bugun sana ihtiyaclari vardir git dedim muhendis onsuz olurmu adamlar cagirmadi ama olsun yolladim hem kafasini hesaba verince dagilir diye dusundum...
ben alistim sanki bir bosluk hayat devam ediyo modunda herkes sadece esim durgun..
Ama cok yoruldum inan annemde kaliyoruz kizimi birakiyorm aksam eve geliyoruz hergun kuran okunuyo 7gun kosturmaca misafirler o bu, bir yandan aklim kizimda ozluyorum emin ellerde ama napalimm
Ay cok konustum galiba yaaaa
kizz yok kucuk siselerdennnn1 şişe gazoz mu yani 2,5 litre mi içtinay miden bulanmadı mı Canım maşallah sana
![]()
Ay birden şişe diye söyleyince 2,5 litre sandım bu kız ne yapmış dedimkizz yok kucuk siselerdennnn![]()
Ayy gukdurdun beni miyavvvAy birden şişe diye söyleyince 2,5 litre sandım bu kız ne yapmış dedim![]()
Allah rahmet eylesin cnmmmm... Insanlar boylee kaynanam derdi kapini uc turlu insan ziyaret edermis biride hirsizliga derdi sizinkide oyle olmus..@ParteMoralll basinz sagolsun canim..RABBIM mekanini nurlandirsin..Ahh cok zordur bilirim ben 20 yasinda babami kaybettim..ALLAH kabul etsin i aciyla annm abim kurban kestirdi babamin nisafirleri yesin diye ete sertmis diyenler oldu..Ahhh ah insanlar yengelerim bulasik yikamamak icin tabaklarimizi cope atiyolardi..ayy gozumun inune geldi simdi..Son ablamlar baktiki olmicak canlarim bulasik yikayip yemek yapmaktan cay getir gotur uapmaktan babamin acisini yasayamadilar..hastayken son gunkerindede oyleydiler sag olsunlar yanlz birakmamak icin geldiler ama kalabaliktn babamizin basucunda oturamadik..yatak secenler vardi ahh ahh..hespinin mekankari cennet olsun..aglamanizi feryadimizi bile laf ettiler oyke aglanirmiymis biri bagrina basmadi dedikodular dedikodular..boyke iste insanlar sabah sabah sinirim bozuldu gercktn..hirsizliklarda cabasi babamla son fotograflarimizn okdugu telefonm laptopum calindi kiyafetlerimiz cunku kapimz hep acikti..cevremiz genistr ev cok kalabalikti..3 gun sonra kuzenlerimin miras dedikodulari buyuye ne birakmis kucuge ne birakmis..ordada arsa felan varmiydi sana ne birakti diye sorusu...off offff yalan dunya..