Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bengiisuu bengiisuu saol cnm evet kalabalik olunca bende naptim die korktum..karabugdayi cok seviorum yaaa valla hala tokumm cok doyurucu..ceviz fazla yedim ben..zaten ben oyleyimdir azim acildimi durmak bilmez ya hep ya hic:KK70:

c
Eh iste zorla ise yolladim bugun sana ihtiyaclari vardir git dedim muhendis onsuz olurmu adamlar cagirmadi ama olsun yolladim hem kafasini hesaba verince dagilir diye dusundum...
ben alistim sanki bir bosluk hayat devam ediyo modunda herkes sadece esim durgun..
Ama cok yoruldum inan annemde kaliyoruz kizimi birakiyorm aksam eve geliyoruz hergun kuran okunuyo 7gun kosturmaca misafirler o bu, bir yandan aklim kizimda ozluyorum emin ellerde ama napalimm :KK61:
Ay cok konustum galiba yaaaa
canimmm ben kacirmisim vefat mi etti:(

@ParteMoralll basinz sagolsun canim..RABBIM mekanini nurlandirsin..Ahh cok zordur bilirim ben 20 yasinda babami kaybettim..ALLAH kabul etsin i aciyla annm abim kurban kestirdi babamin nisafirleri yesin diye ete sertmis diyenler oldu..Ahhh ah insanlar yengelerim bulasik yikamamak icin tabaklarimizi cope atiyolardi..ayy gozumun inune geldi simdi..Son ablamlar baktiki olmicak canlarim bulasik yikayip yemek yapmaktan cay getir gotur uapmaktan babamin acisini yasayamadilar..hastayken son gunkerindede oyleydiler sag olsunlar yanlz birakmamak icin geldiler ama kalabaliktn babamizin basucunda oturamadik..yatak secenler vardi ahh ahh..hespinin mekankari cennet olsun..aglamanizi feryadimizi bile laf ettiler oyke aglanirmiymis biri bagrina basmadi dedikodular dedikodular..boyke iste insanlar sabah sabah sinirim bozuldu gercktn..hirsizliklarda cabasi babamla son fotograflarimizn okdugu telefonm laptopum calindi kiyafetlerimiz cunku kapimz hep acikti..cevremiz genistr ev cok kalabalikti..3 gun sonra kuzenlerimin miras dedikodulari buyuye ne birakmis kucuge ne birakmis..ordada arsa felan varmiydi sana ne birakti diye sorusu...off offff yalan dunya..

Ama niramlde 1 lt cola icmisligim var ayni anda..hemde 2 burger menuyle birlikte..Arkadaslarim sok olurlardi bana

Hatta daha gecenlerde izne ayrildigim vakit 2 burger menu yedim ayni anda..yine o gunlerde esim gec gelicem dedi kizarmis tavuk soylemiatim bnde ikimz icin gelmiceni ogrenince butun bi kizarmis tavuk yedim yarim lt kola ile:kk77::KK70:

@ParteMoralll basinz sagolsun canim..RABBIM mekanini nurlandirsin..Ahh cok zordur bilirim ben 20 yasinda babami kaybettim..ALLAH kabul etsin i aciyla annm abim kurban kestirdi babamin nisafirleri yesin diye ete sertmis diyenler oldu..Ahhh ah insanlar yengelerim bulasik yikamamak icin tabaklarimizi cope atiyolardi..ayy gozumun inune geldi simdi..Son ablamlar baktiki olmicak canlarim bulasik yikayip yemek yapmaktan cay getir gotur uapmaktan babamin acisini yasayamadilar..hastayken son gunkerindede oyleydiler sag olsunlar yanlz birakmamak icin geldiler ama kalabaliktn babamizin basucunda oturamadik..yatak secenler vardi ahh ahh..hespinin mekankari cennet olsun..aglamanizi feryadimizi bile laf ettiler oyke aglanirmiymis biri bagrina basmadi dedikodular dedikodular..boyke iste insanlar sabah sabah sinirim bozuldu gercktn..hirsizliklarda cabasi babamla son fotograflarimizn okdugu telefonm laptopum calindi kiyafetlerimiz cunku kapimz hep acikti..cevremiz genistr ev cok kalabalikti..3 gun sonra kuzenlerimin miras dedikodulari buyuye ne birakmis kucuge ne birakmis..ordada arsa felan varmiydi sana ne birakti diye sorusu...off offff yalan dunya..
Allah rahmet eylesin cnmmmm... Insanlar boylee kaynanam derdi kapini uc turlu insan ziyaret edermis biride hirsizliga derdi sizinkide oyle olmus..
Insanlar boylee yaaaaa acimi yasasinlar yemekmi dagitsinlar sacma sapan seyler bosverrrrr allah herseyi goruyo

Back
X