Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

@bengiisuu saol cnm evet kalabalik olunca bende naptim die korktum..karabugdayi cok seviorum yaaa valla hala tokumm cok doyurucu..ceviz fazla yedim ben..zaten ben oyleyimdir azim acildimi durmak bilmez ya hep ya hic:KK70:
Aynen bende öyleyim canım bir kere yedimmi gerisi geliyor doyma hissimde yok ilginç bir şekilde tatlıda hiç kesmez benim işim daha zor anlaşılan:KK51::kk77:

Gofretler biraz fazla olmuş sankim:KK59:afiyet olsun sevtalcimm:KK200:

Afiyet olsun canim :KK60: bebişin aşı yeri nasıl :21::KK46:

Olsun bengimmm halettim işin varmış :KK60:

Ne güzel sporlarin tatlim hem zayiflayip hemde çok güzel sıkılaşıcaksın:KK49::KK49::KK49:
Canim asi ywri oyide 4 lu karma olunca bayagi sarsildi atealendi hep halbuki calpolunu verdim hep gwcede hoc uyumadi kuzum swnin cimcime nasil

Iyi aksamlar kizlar
Bugunki menum
Sabah
1 dlm ekmk
Peynir domates
Yumurta yarim simit
( kuzenim vardi biraz fazla oldu )
Oglen
Canim istemedi
15.00
4 kasik taze fasulye
2 kasik patlican salata kozlenmis
Aksam da birsey yemicem sanirim istahim yok
Glifora basladim insulin direncim var
Aksam da spor yaparim olur biter

Iyi aksamlar kizlar
Bugunki menum
Sabah
1 dlm ekmk
Peynir domates
Yumurta yarim simit
Oglen
Canim istemedi
15.00
4 kasik taze fasulye
Afiyet olsun canım

Benim menümde sabah 1 yumurta haslanmış domates maydonoz 2 zeytin bir dilim peynir bir dilim ekmek ara öğünlerim 2 çilek 8 fındık akşamda balık salata az helva yedim balık öldüğünü anlasın diye:-)bugünlük bu kadarr...

Iyi aksamlar kizlar
Bugunki menum
Sabah
1 dlm ekmk
Peynir domates
Yumurta yarim simit
Oglen
Canim istemedi
15.00
4 kasik taze fasulye
Bende de var insülin direnci seviyen kaç ve ilacı kaç ml alıyorsun ?

Hatta daha gecenlerde izne ayrildigim vakit 2 burger menu yedim ayni anda..yine o gunlerde esim gec gelicem dedi kizarmis tavuk soylemiatim bnde ikimz icin gelmiceni ogrenince butun bi kizarmis tavuk yedim yarim lt kola ile:kk77::KK70:
Maşallah kız yarım litre kolayı ben içsem 10 tane iğne yemiştim asitli içeceklere alerjim var:KK53::KK53::KK57::KK57:

İyi akşamlar kızlar benimde bugün kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 1 çay bardağı kuruyemiş ve 4 adet kuru kayısı turp ve zeytin şekersiz çay şekersiz Türk Kahvesi ve şekersiz filtre kahve arkadaşımda idim akşam ise 1 adet lahmacun ,ayran, salata 4 adet ızgara köfte arkadaşda yedim :KK45::KK45::kk77::kk77:

Back
X