- Konu Sahibi Pinarbartu
- #132.141
Herkese günaydın kızlar mutlu pazarlar...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oylemi oyy seversiniz sizde minigiBengimm ne güzel kokuyordur faruk şimdi@gadriell benim içinnn boynunu koklaaa bebişinn
bize de bebiş gelecek az kaldi ablam 1 aya kadar doğuracak Allah izin verirse bi prensesimiz olacak
![]()
Bende geliiiiimmmm olurmuAy buyur gel Canım bende Kocada yok sabaha kadar kaynatırız![]()
Yok canım regl değil. Arada oluyor bana böyle. Bende bilmiyorum neden .birşey dokunuyor galiba.hâlâ karnım ağrıyorGeçmiş olsun canim neden ağrıyor karnin regl mi oldun![]()
Gaz sancısı olabilir Canım turp ye gaz yapsın yada kurubakliyat yeYok canım regl değil. Arada oluyor bana böyle. Bende bilmiyorum neden .birşey dokunuyor galiba.hâlâ karnım ağrıyor
Bende geliiiiimmmm olurmu![]()
aynen Canım bakıcılık bitti şükür başlarına bir iş gelmedenAğrı değilde şişlik çok var bende de doğumdan önce kıvranirdim ağrıdan ilaç bile fayda etmezdi ama doğumdan sonra kalmadi ağri ilk gün biraz oluyor sonra rahatimoohh yürü ne güzel
çocuklar gitti yürüyüş geldi
![]()
Çok almamış ne güzel bende hamile kalırsam dikkat edicem bekleriz aramıza hoş gelirSaol canimmm16 kilo falan aldi sanırım bizim ailenin kizlarinda kilo takintisi var ablamin şuan aklındaki hayırlısıýla doğurup hemen zayiflamak
@pinkibal oda kk'da doğumdan sonra gelir belki aramıza
![]()
Hemde nasilll seviceemmOylemi oyy seversiniz sizde minigiaz kalmış selinimm
Miyav_suyun dediği gibi gaz sancısı olabilir canim yer elması da çok iyi gaz sökücü dene istersenn :**Yok canım regl değil. Arada oluyor bana böyle. Bende bilmiyorum neden .birşey dokunuyor galiba.hâlâ karnım ağrıyor
Ben 24 kilo almıştımÇok almamış ne güzel bende hamile kalırsam dikkat edicem bekleriz aramıza hoş gelir![]()
Geçmiş olsun canım bitkisel bir şeyler iç belki iyi gelirYok canım regl değil. Arada oluyor bana böyle. Bende bilmiyorum neden .birşey dokunuyor galiba.hâlâ karnım ağrıyor