- 4 Haziran 2013
- 1.298
- 1.439
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #132.161
Benim bazen yediğim birşeyler dokunuyor midem bulaniyor ve karnim ağrıyor sende bulantı varmiKizlar cok kotu karnım ağrıyor. Nasıl geçer acaba.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bazen yediğim birşeyler dokunuyor midem bulaniyor ve karnim ağrıyor sende bulantı varmiKizlar cok kotu karnım ağrıyor. Nasıl geçer acaba.
Bende 24 kilo almıştım çok psikolojim bozulmuştu çok şükür çoğunu verdim o yüzden ikinci hamilelikten korkuyorumBen 24 kilo almıştımAllah izin verirde ikinci hamilelik olursa (uzuuuun bi süre düşünüyorum gerçi
) bende çok dikkatli olucam sonra vücut çok genislediği için daha çok bozuluyor
![]()
Canım karnın mı midem mi karnınsa gaz sancısıdır leblebi ye kuru bakliyat tüket midense ıhlamur içKizlar cok kotu karnım ağrıyor. Nasıl geçer acaba.
Çok almışsın gerçektenBende 24 kilo almıştım çok psikolojim bozulmuştu çok şükür çoğunu verdim o yüzden ikinci hamilelikten korkuyorum![]()
İkinci hamilelikte dikkat edersin artık CanımBen 24 kilo almıştımAllah izin verirde ikinci hamilelik olursa (uzuuuun bi süre düşünüyorum gerçi
) bende çok dikkatli olucam sonra vücut çok genislediği için daha çok bozuluyor
![]()
Afiyet olsun canim :)İyi akşamlar kızlar bugünki menüm kahvaltı bir muz ,havuç ,peynir ,1 çay bardağı ,kuruyemiş 2 adet gün kurusu, şekersiz çay 1 adet turp ve zeytin akşam ise dışarıda arkadaşla yedim tek iskender ekmeğini yemedim yanında yogurt madensuyu ve turşu![]()
Al bende o kadar çok kötü üşüyorum evin içi 24 derece ben resmen donuyorumSanirim grip oldum bir halsizlik bir üşüme var uzerimdeıyi hissetmiyorum kendimi
Bir ara geçiyor sonra geri geliyor. Birşey yersem ağrımaya başlıyor bende anlamadım neden
Canım bence gaz sancısı o ama bir doktora çık istersenBir ara geçiyor sonra geri geliyor. Birşey yersem ağrımaya başlıyor bende anlamadım neden
Geçmiş olsun canim kendini sıcak tut.çay çorba icSanirim grip oldum bir halsizlik bir üşüme var uzerimdeıyi hissetmiyorum kendimi
Hiç gidesim yok doktora.bebiş le zor oluyor. Saatlerce bekle bir sürü hasta insanın arasında. Bebişede bulaşır falan idare etcem artık bir iki günCanım bence gaz sancısı o ama bir doktora çık istersen
Sen nasılsın oldun canım. Dikkat et kendine ayaklarını sıcak tut.sıcak su torbası koy varsa iyi gelirAl bende o kadar çok kötü üşüyorum evin içi 24 derece ben resmen donuyorum
Yanlış yapıyorsun yanlış hatırlamıyorsam Eltim vardı ona bırak çocuklarıHiç gidesim yok doktora.bebiş le zor oluyor. Saatlerce bekle bir sürü hasta insanın arasında. Bebişede bulaşır falan idare etcem artık bir iki gün
Koydum Canım bugün burası çok soğuk dün hava çok güzeldi günlük güneşlik bugünde yağmur fırtına arkadaşla gezmeye gittik üşüdüm galiba evdeyim makineye çamaşır attım bir an önce bitsin yatıcam çok kötüyüm adaçayı yapıcam birazdanSen nasılsın oldun canım. Dikkat et kendine ayaklarını sıcak tut.sıcak su torbası koy varsa iyi gelir