Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben 24 kilo almıştım:KK11: Allah izin verirde ikinci hamilelik olursa (uzuuuun bi süre düşünüyorum gerçi:KK22:) bende çok dikkatli olucam sonra vücut çok genislediği için daha çok bozuluyor:KK33:
Bende 24 kilo almıştım çok psikolojim bozulmuştu çok şükür çoğunu verdim o yüzden ikinci hamilelikten korkuyorum:110::stop:

İyi akşamlar kızlar bugünki menüm kahvaltı bir muz ,havuç ,peynir ,1 çay bardağı ,kuruyemiş 2 adet gün kurusu, şekersiz çay 1 adet turp ve zeytin akşam ise dışarıda arkadaşla yedim tek iskender ekmeğini yemedim yanında yogurt madensuyu ve turşu :kk77::kk77:

İyi akşamlar kızlar bugünki menüm kahvaltı bir muz ,havuç ,peynir ,1 çay bardağı ,kuruyemiş 2 adet gün kurusu, şekersiz çay 1 adet turp ve zeytin akşam ise dışarıda arkadaşla yedim tek iskender ekmeğini yemedim yanında yogurt madensuyu ve turşu :kk77::kk77:
Afiyet olsun canim :)

Sen nasılsın oldun canım. Dikkat et kendine ayaklarını sıcak tut.sıcak su torbası koy varsa iyi gelir
Koydum Canım bugün burası çok soğuk dün hava çok güzeldi günlük güneşlik bugünde yağmur fırtına arkadaşla gezmeye gittik üşüdüm galiba evdeyim makineye çamaşır attım bir an önce bitsin yatıcam çok kötüyüm adaçayı yapıcam birazdan

KahvaltıM ; bir tabak mercimek li tarhana çorbası
Ara iki gün kurusu , bir kuru erik
Öğle; sabahki çorbadan bir tabak, iki ceviz
Aksam;sebze çorbası içine biraz bulgur koydum.üç ceviz , bir lokma kavrulmuş kıyma
Spor 2 saat yürüdum

Back
X