- 16 Şubat 2009
- 34.832
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #133.021
iyi geceler iyi uykular canımKızlar hepinize iyi geceler iyi uykular .![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler iyi uykular canımKızlar hepinize iyi geceler iyi uykular .![]()
Yaraları kabuk bağlamaya başladı iyileşiyor artık. Bakalım nappcaz yarın okula gitmek istemiyor .bebiş de uyumadı çok yorgun ve uykusuzum.bıraksalar 24 saat uyurum belkikızın nasıl oldu canım![]()
agrısı var mı ? ay canım bende olsam gitmezdim kendisi kötü hissediyordurYaraları kabuk bağlamaya başladı iyileşiyor artık. Bakalım nappcaz yarın okula gitmek istemiyor .
Bünyem alıştı galiba canım..tatlı krizi tutmadığı sürece yemek pek aramıyorum..heleki diyetteyken kahvaltı hiç yapmak istemiyorum..Harika canm valla sizin su az az yemelerinizi görüyorum ne cok yiyorm ben ya diye kendime kızıyorum
Yokmus agrisi öyle söyledi. Ama diğer çocuklar bakar ,soraylar diye istemiyoagrısı var mı ? ay canım bende olsam gitmezdim kendisi kötü hissediyordur
Olağan sıkıntılardandır canım üzme kendini..erkeklere göre herşey mükemmel olmak zorunda cefayı sadece kadınlar çeksin..aynen öyle canım birde gelince biraz soğuk davrandım kızıyor ona karşı nasıl davrancamı şaşırdım sıcak davranıyorum itiyor soguk davranıyorum kızıyor bıktım bende
aynen benimde artık tatlı krizlerimde tutmuyorBünyem alıştı galiba canım..tatlı krizi tutmadığı sürece yemek pek aramıyorum..heleki diyetteyken kahvaltı hiç yapmak istemiyorum..
evet onlara göre bizler çok rahat insanlarız ne yapıyoruz kiOlağan sıkıntılardandır canım üzme kendini..erkeklere göre herşey mükemmel olmak zorunda cefayı sadece kadınlar çeksin..
Gün içerisinde ufak kaçamak yapılınca peşi geliyor sanırım yani bende öyle..olsun canım telafi edersin..Kizlar ben gofrette yedim 5 tane.ama bidaha olmucak .
Kizlar ben gofrette yedim 5 tane.ama bidaha olmucak .
Bugün bir plan yapayım dedim inan hergün doluyum bir işim var..hafta sonuna küçük kızın doğumgünü hazırlıkları olacak..eşime sorsan bir günlük işmiş ne olacakmış..gel bi de bana sor..evet onlara göre bizler çok rahat insanlarız ne yapıyoruz ki
bir günlük iş mi allahım bunun temizliği var ikramı varBugün bir plan yapayım dedim inan hergün doluyum bir işim var..hafta sonuna küçük kızın doğumgünü hazırlıkları olacak..eşime sorsan bir günlük işmiş ne olacakmış..gel bi de bana sor..
Onu düşünmüyo beyfendi sanki elimde sihirli değnek var..bir günlük iş mi allahım bunun temizliği var ikramı var
İyi geceler canımBebiş uyudu ben de yatayım iyi geceler hepinize kızlar..
İyi akşamlar canım iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsınIyi akşamlar kızlar ben geldimmayy çok özledim sizlerii
kaynanmlara kahvaltıya diye gittik cumartesi sabah bırakmadılar orda kaldık telim yanimda değildi giremedim ama hep aklimdaydiniiiz
nasılsınızzz bakalım
![]()