Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugünki menüm 2 dilim ızgarada sucuk peynir bol yeşillik akşam ise cocuklardan kalma makarna vardı 1 tabak onu yedim yogurtlu 3 litreye yakın su tükettim birde sade türk kahvesi

aynen öyle canım birde gelince biraz soğuk davrandım kızıyor ona karşı nasıl davrancamı şaşırdım sıcak davranıyorum itiyor soguk davranıyorum kızıyor bıktım bende
Olağan sıkıntılardandır canım üzme kendini..erkeklere göre herşey mükemmel olmak zorunda cefayı sadece kadınlar çeksin..

Bugün bir plan yapayım dedim inan hergün doluyum bir işim var..hafta sonuna küçük kızın doğumgünü hazırlıkları olacak..eşime sorsan bir günlük işmiş ne olacakmış..gel bi de bana sor..
bir günlük iş mi allahım bunun temizliği var ikramı var

Iyi akşamlar kızlar ben geldimm:KK54: ayy çok özledim sizlerii:KK74::KK68: kaynanmlara kahvaltıya diye gittik cumartesi sabah bırakmadılar orda kaldık telim yanimda değildi giremedim ama hep aklimdaydiniiiz:KK15::KK15: nasılsınızzz bakalım:21::21:

Kızlar bugünkü menüm ama fazla kaçırdım şimdi pişmanım tüh sabah dilim ekmek peynir domates öğlende kızıma pizza yapmıştım dominos halt etmiş öyle bir pizzaydı büyük bir dilim yedim dayanamadım o_Oakşamda 1 kase kuruyemiş bir bardak süt içtim yarın telafi edicem inş hepinize iyi geceler kızlar:KK25:

Back
X