Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba kizlar
Ben gruptan ayrilmak istiyorum
Malesef yetistiremiyorum hem okul hem ev hem oglum hem burasi bana zor geliyor
Aksam da esim izin vermiyor
Kaptanima duyrulur SekerPancarii SekerPancarii
Tatlim sana çok alışmıştık gitmeni istemem ama sende haklısın çok yoğunsun :KK15: ama bize ara ara uğra diyeti de birakma olur mu fit bir anne olursun inşallah:KK60:

Yok canım yaa ne eglenmesi. Benim ortanca kız sabah çok kötü düştü kay kay sürerken. Ağız burun çene diz ne varsa yara .kan içindeydi. Ağlama sızlanma yavrum yazık kötü düşmüş. Ablasıyla evde kaldı bizde esim ve bebiş le bi görünüp geldik .hem komşu hem sevdiğim bir arkadaş gitmesen ayıp olcak.gittik hemen hediyemizi verip yemek yiyip geldik.arkadaş yemek yiyin diye cok israr etti.valla karnım da çok açtı. Pilav falan ne varsa yedim.
Ayy yavrumm kiyamam canimm ya nasil şimdi iyi mi çok geçmiş olsun kuzuya:KK74:

Kızlar merhaba ben geldim.bwni kutlayan herkese tşk.ederim.
Benim yine belim tutuldu annemdeyim.dün zorla 30 dk eliptik yapabildim devam edemedim. Gece 11'dede eşim lahmacun almıştı yarımını yedim.genel olarak dikkat ediyorum ama.
İnş.bel tutulması uzun sürmezde düzenime dönerim hemen.hepinizi öpüyorum kocaman.
Geçmiş olsun canimm:KK200:

Harika canm valla sizin su az az yemelerinizi görüyorum ne cok yiyorm ben ya diye kendime kızıyorum
Bende hayatta dayanamam öyle aç kalmaya az yerim ama sık yerim:KK53::KK53: 2 gün kaynanamlardaydik dikkat ettim ama kilomu deli gibi merak ediyorum sabah olsa da tartilsam:confused::confused:

Kızlar bugünkü menüm ama fazla kaçırdım şimdi pişmanım tüh sabah dilim ekmek peynir domates öğlende kızıma pizza yapmıştım dominos halt etmiş öyle bir pizzaydı büyük bir dilim yedim dayanamadım o_Oakşamda 1 kase kuruyemiş bir bardak süt içtim yarın telafi edicem inş hepinize iyi geceler kızlar:KK25:
Pizzayi öğlen yemişsin akşami da kuru yemişle geçirmissin canim yarin da hafif yer telafi edersin:KK19:

SekerPancarii SekerPancarii canım ben bu hafta menü yazımıcam kilo bildirimini yazarım teyzemin eşi vefat etmiş bugün yurtdışından geliyor spor sonrası ve öncesi orada olurum zaten köyüne gidecekmiş cenaze bir kaç gün orada olurum cumaya dönerim kızlar görüşürüz

Hepinize günaydın :KK15: kızlar. Herkese bol eksilı bir hafta olur inşallah. :KK19:
Cuma kilom 60.1
Bugünkü kilom 59.9
5 li sayıları ucundan gördüm sonunda:KK55:

SekerPancarii SekerPancarii canım ben bu hafta menü yazımıcam kilo bildirimini yazarım teyzemin eşi vefat etmiş bugün yurtdışından geliyor spor sonrası ve öncesi orada olurum zaten köyüne gidecekmiş cenaze bir kaç gün orada olurum cumaya dönerim kızlar görüşürüz
Çok üzüldüm miyavim.başınız sağolsun. Rabbim ailesi ne ve size sabır versin.sensiz cumaya kadar zaman geçmez burda :cry::cry:

Back
X