Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SekerPancarii SekerPancarii canım ben bu hafta menü yazımıcam kilo bildirimini yazarım teyzemin eşi vefat etmiş bugün yurtdışından geliyor spor sonrası ve öncesi orada olurum zaten köyüne gidecekmiş cenaze bir kaç gün orada olurum cumaya dönerim kızlar görüşürüz
Aaa başınız sağolsun cnm Allah rahmet eylesin cumaya görüşürüz o zaman diyeti ihmal etme bak

Bugün çok sinirliyim ya.benim bebiş uyumuyor bir türlü .hem uykusuz hem yorgunum. Dışarda uyurdu hep.bugün dışarda da uyumadı. başladı ağlamaya .1 saat zor yürüyebildim.

SekerPancarii SekerPancarii canım ben bu hafta menü yazımıcam kilo bildirimini yazarım teyzemin eşi vefat etmiş bugün yurtdışından geliyor spor sonrası ve öncesi orada olurum zaten köyüne gidecekmiş cenaze bir kaç gün orada olurum cumaya dönerim kızlar görüşürüz
Başın sağolsun canım..fırsat buldukca uğra özleriz seni :110:

Ayy kıyamam..diş falan mı çıkarıyor acaba..bitane de bende var iki gün iyiyse birgün fena..
Sanmıyorum csnım yaa.zaten uyku sorunumuz var.doğduğundan beri doğru düzgün uyumaz.bazen çok huysuz oluyor inan hiç çekilmiyor kafama ağrılar girdi. Bende bu kafayla yarım paket çikolata yedim:KK34::KK53: hep huzursuzluktan oldu yaa.yürüyüş de yapamadım iyice moralim bozuldu:mad:

Basin sagolsun canm.. allah sabir versin..

Kizlar butun gun basim agridi kizim.cok huysuz hem hasta oldu oksuruyor hapsiriyor hemde diş huysuzlugu var 1 dk oturtmadi beni..ayajta durmyi ogrendi cok sukur simdide poposu yer gormuo.kalkicakmis tutucakmisiz onu izlicekmisiz kafamizi baska yere cevirmicekmisiz yoksa basarmis cigligi yaparmis yaygarayi...Migrenim had safada 3 agri kesici banamisin demedi..menunu yazayim p.tesi aşkınaaa
Sabah:6-7 cherry domates koy peyniri ve 5 zeytin
aksam..3 dilim ekemk koy peyniri,tere,1 kadik ketcap ve 1 kasik mayonezle yedim
birazdn inşALLAH kahve icicem 2si1 arada

Back
X