- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.855
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #133.121
Aynen canm yarinki menüden meyveyi çıkardı benim diyetisyen zatenHmm öğle hiç olmamışama akşam hafif yemişsin yarinda hafif beslenir telafi edersin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canm yarinki menüden meyveyi çıkardı benim diyetisyen zatenHmm öğle hiç olmamışama akşam hafif yemişsin yarinda hafif beslenir telafi edersin
En son saat 10 da girmis arkadas sanirim paylasamayacak sırrını.14.TAKIMDAN===== @ Sevtal87 %4,85
kızlar bu haftanın etap birincisi sizin takımdan ve birinciler sırlarını paylaşıyor bölümüne bu haftaki performansının sebebini açıklaması gerekiyor zorunlu kural bugun son lütfen ilgilenin
Harika canm afiyet olsunBugünkü menüm..
Sabah: menemen, kk peynir, yeşillik, iki ceviz..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, bir tabak keşkek, marul salatası..
Zorunlu bir uygulama lütfen yarın paylassin bugün girmezse bileEn son saat 10 da girmis arkadas sanirim paylasamayacak sırrını.
Bir sıkıntı olur mu ki paylaşmasa ?
Çok geçmiş olsun canım..benim yaptığım da sen gibi ıhlamur kaynatmak..bir de peditus şurup veriyorum benimki içiyor ama..antibiyotik mi gerekir acaba..kizlar kizim cok oksuruo balgamli bir oksuruk..suruota kullanmak istemiorum balgami asagida birakiyor diye..bugun pekmzli ihlamur verdim,elma kabugu kaynattim ama pek icmedi..ne yapabilirim deneyimli anneler bi soyleyin bana
o oksurdukce icim aciyor uyuyamiyorum..gogsune havlumu isitio koysam naosam iyi gelir.Sabah dr.nu aricm am oda pek ilac kullandirtmayi sevmio evde pesitus ve ventolin suruplari var..burnu cok tikanik degil
Bir kuru soğanı incecik doğra çok küçük olsun.içine bir çağ kaşığı bal dök iyice karıştırın. Üstüne yarım çay bardağı kaynar su dök ağzını kapat .iyice ılinkin 40 45dakika bekle sonra bir yemek kaşığı içirica ligine günde 3 defa. Benim çocuk doktorumun tarifi.öksürük için. İstersen bi dene canım .eltimde denedi ve başarılı sonuç aldı. Allahtan benim ihtiyacım olmadı hiç denemedim.sen bilirsin.allahım şifasını versin tez zamanda iyileşsin kizinkizlar kizim cok oksuruo balgamli bir oksuruk..suruota kullanmak istemiorum balgami asagida birakiyor diye..bugun pekmzli ihlamur verdim,elma kabugu kaynattim ama pek icmedi..ne yapabilirim deneyimli anneler bi soyleyin bana
o oksurdukce icim aciyor uyuyamiyorum..gogsune havlumu isitio koysam naosam iyi gelir.Sabah dr.nu aricam oda pek ilac kullandirtmayi sevmio evde pesitus ve ventolin suruplari var..burnu cok tikanik degil
Afiyet olsun tatlım çok iyiBugünkü menüm..
Sabah: menemen, kk peynir, yeşillik, iki ceviz..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, bir tabak keşkek, marul salatası..
Günaydın erikcim çok saol14.TAKIMDAN===== @ Sevtal87 %4,85
kızlar bu haftanın etap birincisi sizin takımdan ve birinciler sırlarını paylaşıyor bölümüne bu haftaki performansının sebebini açıklaması gerekiyor zorunlu kural bugun son lütfen ilgilenin
Canim çok geçmiş olsunkizlar kizim cok oksuruo balgamli bir oksuruk..suruota kullanmak istemiorum balgami asagida birakiyor diye..bugun pekmzli ihlamur verdim,elma kabugu kaynattim ama pek icmedi..ne yapabilirim deneyimli anneler bi soyleyin bana
o oksurdukce icim aciyor uyuyamiyorum..gogsune havlumu isitio koysam naosam iyi gelir.Sabah dr.nu aricam oda pek ilac kullandirtmayi sevmio evde pesitus ve ventolin suruplari var..burnu cok tikanik degil
Tamamdir gelince söyleriz zaten etiket yapmistim gelince görüp paylasirZorunlu bir uygulama lütfen yarın paylassin bugün girmezse bile
Cok gecms olsn canmkizlar kizim cok oksuruo balgamli bir oksuruk..suruota kullanmak istemiorum balgami asagida birakiyor diye..bugun pekmzli ihlamur verdim,elma kabugu kaynattim ama pek icmedi..ne yapabilirim deneyimli anneler bi soyleyin bana