- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.855
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #133.141
Herkese günaydın kızlar mutlu sabahlar![]()
Sizlerede günaydın kızlarGünaydın kızlarr hayırlı sabahlarrmutlu ve hafif bir gün olsun
hava harikaaaa
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese günaydın kızlar mutlu sabahlar![]()
Sizlerede günaydın kızlarGünaydın kızlarr hayırlı sabahlarrmutlu ve hafif bir gün olsun
hava harikaaaa
![]()
Saol Canım benim kız 8.5 aylık şuanda o yüzden bal veremiyorum ama senin veBir kuru soğanı incecik doğra çok küçük olsun.içine bir çağ kaşığı bal dök iyice karıştırın. Üstüne yarım çay bardağı kaynar su dök ağzını kapat .iyice ılinkin 40 45dakika bekle sonra bir yemek kaşığı içirica ligine günde 3 defa. Benim çocuk doktorumun tarifi.öksürük için. İstersen bi dene canım .eltimde denedi ve başarılı sonuç aldı. Allahtan benim ihtiyacım olmadı hiç denemedim.sen bilirsin.allahım şifasını versin tez zamanda iyileşsin kizin
Saıl Can'ım..dr.u aradım oda peşiyiz ver dedi mamasını içti sonra verdim kustu genelde şurup verince kusuyor..ay inşALLAH antibiyotik falan gerekmezÇok geçmiş olsun canım..benim yaptığım da sen gibi ıhlamur kaynatmak..bir de peditus şurup veriyorum benimki içiyor ama..antibiyotik mi gerekir acaba..
Insallahh cnmm allah sabir versinGittik canım doktora..insülin direnci çok yüksek üç aya kadar düşmezse ilaç başlayacak doktor..listeyi aldık bakalım ilk gün güzel uyguladık böyle devam ederse kilo verimi olur..en korktuğum insülin iğnesine başlaması..inşallah olmaz..
Oyy kuzumm ya yazik uyusun bari biraz kalkinca tekrar verirsin♡♡inşallah hemen iyileşir♡♡♡SekerPancarii canm pekmezli ıhlamur içirdim dün..bugünde elma kabuğu ıhlamur 2 karanfil 1 çubuk tarçını kısık Ateş'te biraz demledim onu içiricem..Akşamda sizin tavsiyelerinizi yapar yarın denerim.dr.umuz pedikürlü ver dedi verdim hemen kustu sonra tekrar doyurdum biraz Zaman geçsin şurubu veririm dedim yavrum uyudu veremedim
zaten emmiyor formül mama veriyorum ve tabiki ek gıda
Canım gecmiş olsun geceleri havlu ısıtıp koysan sırtına ve döşüne oda balgamı söktürüyorSekerPancarii canm pekmezli ıhlamur içirdim dün..bugünde elma kabuğu ıhlamur 2 karanfil 1 çubuk tarçını kısık Ateş'te biraz demledim onu içiricem..Akşamda sizin tavsiyelerinizi yapar yarın denerim.dr.umuz pedikürlü ver dedi verdim hemen kustu sonra tekrar doyurdum biraz Zaman geçsin şurubu veririm dedim yavrum uyudu veremedim
zaten emmiyor formül mama veriyorum ve tabiki ek gıda
Iyyim ben canim kizimi uyutup keyif yapıcamHerkese slm kızlar nasılsınız iyisinizdir umarım![]()
Bende iyiyim canım tşkler diyet filan uğraşıyoruz işteiIyyim ben canim kizimi uyutup keyif yapıcamsen nasilsin
![]()
canim oda aklimda ama cok terler die korkuorum oyle havluyu isitp koyunca oylemi kalsin uyanana kadrCanım gecmiş olsun geceleri havlu ısıtıp koysan sırtına ve döşüne oda balgamı söktürüyor
canim peditus surup yazicama pedikurlu yazmis tabletten yazinca otomatik duzeltme yapio saçmalio boyle:)Oyy kuzumm ya yazik uyusun bari biraz kalkinca tekrar verirsin♡♡inşallah hemen iyileşir♡♡♡
Menün çok güzel canım afiyet olsunSabah; iki haslanmis yumurta,fume,peynir salatalik cay
Aksam; tavuk baget firinda, firinda mantar peynirli, ayran
![]()
Canım havlu terinide çeker sonra çıkarırsın sabaha kadar durmasa iyi olurcanim oda aklimda ama cok terler die korkuorum oyle havluyu isitp koyunca oylemi kalsin uyanana kadr