Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hemen menümü yazayim misafirim var giremiyorum sabah 1 yumurtadan menemen salatalık maydonoz 2 dilim cavdar ekmek
Öglen 1 kase corba 6 kasik ispanak 1 kase baharatli yogurt 1 dilim ekmek ve az yagsiz salata
Arada 1 bardak tarçınlı süt
Aksamda 4 kaşık kıyma kavurması yarim dilim ekmek az yagsiz salata
Yatmadan aclik hissedersem 1 bardakta süt içerim
3 litreyi aşkın su ve 8000 adim da yürüyüş
Menün güzel afiyet olsun canım

Kızlar bugünkü menüm sabah 2 kaşık yulaf ezmesi 1 avuç goji berry 5 fındık light süt hepsini karıştırıp yedim ara öğün 7 kaju fıstık öğlen pırasa yemeği yoğurt ara öğün 9 lu çay yarım dilim trileçe akşamda 1 kase yoğurt yeşil çay bu kadar 2 saatte yürüyüş yaptım
KahvaltıM , 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , turp , bir dilim ekmek , bir avuç badem , iki catal tahin pekmez
Ara , yarım dolma , bir gün kurusu , 4 ceviz
Aksam, çorba, 3 tane patlıcan dolma , yoğurt, salata , 2 kare bitter çikolata
Spor 15 bin adım yürüdüm
Menün güzel afiyet olsun canım sporda yerinde...

Kızlar bugünkü menüm sabah 2 kaşık yulaf ezmesi 1 avuç goji berry 5 fındık light süt hepsini karıştırıp yedim ara öğün 7 kaju fıstık öğlen pırasa yemeği yoğurt ara öğün 9 lu çay yarım dilim trileçe akşamda 1 kase yoğurt yeşil çay bu kadar 2 saatte yürüyüş yaptım

Senin menün de çok güzel canım. Sende baya yürümûssun

kizlar kizim cok oksuruo balgamli bir oksuruk..suruota kullanmak istemiorum balgami asagida birakiyor diye..bugun pekmzli ihlamur verdim,elma kabugu kaynattim ama pek icmedi..ne yapabilirim deneyimli anneler bi soyleyin bana:KK43:
o oksurdukce icim aciyor uyuyamiyorum..gogsune havlumu isitio koysam naosam iyi gelir.Sabah dr.nu aricam oda pek ilac kullandirtmayi sevmio evde pesitus ve ventolin suruplari var..burnu cok tikanik degil

Cok gecmis olsun canim. Oksuruge en iyi gelen sey su. Ilik kaynamis sogumus su icir bol bol. Bulabilirsen dut pekmezi de iyi geliyor.

kizlar menumu yazip uyucam biraz..
Sabah:cok erkenden ayakta oldugum icin oncelikle 2si1 arada nescafe 1 saat sonra2 yumurtali cok az kepekli yagsiz omlet bolca koy peyniri sekersiz cay 5 adet zeytin
ara:yarim yesil elma bir isirik muz
oglen:haslanmis 1 buyuk tabak brokoli suzme yogurt ve baharatlarla zengiiiiinnnnlessstirildiiiiiiii!!!!!
1 avuc ay cekirdegi..
baska bisey yemicm artik aksamki durumuma gore belki 1 meyve yiyebilirim
Menün güzel. Kendini aç bırakma canım sakın. Sonra insanın gözü dönüyor kendimden biliyorum
Bebiş nasıl canım uyuyabildin mi biraz

Sabah; iki haslanmis yumurta,fume,peynir salatalik cay

Aksam; tavuk baget firinda, firinda mantar peynirli, ayran

:kk77::kk77:
Afiyet olsun canim her zamanki gibi harika :KK200::KK60:
kizlar menumu yazip uyucam biraz..
Sabah:cok erkenden ayakta oldugum icin oncelikle 2si1 arada nescafe 1 saat sonra2 yumurtali cok az kepekli yagsiz omlet bolca koy peyniri sekersiz cay 5 adet zeytin
ara:yarim yesil elma bir isirik muz
oglen:haslanmis 1 buyuk tabak brokoli suzme yogurt ve baharatlarla zengiiiiinnnnlessstirildiiiiiiii!!!!!
1 avuc ay cekirdegi..
baska bisey yemicm artik aksamki durumuma gore belki 1 meyve yiyebilirim
Afiyet olsun canim gayet guzel menün miniğin nasil oldu:KK200:
KahvaltıM , 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , turp , bir dilim ekmek , bir avuç badem , iki catal tahin pekmez
Ara , yarım dolma , bir gün kurusu , 4 ceviz
Aksam, çorba, 3 tane patlıcan dolma , yoğurt, salata , 2 kare bitter çikolata
Spor 15 bin adım yürüdüm
Çikolatayi kararinda birakmişsin canim afiyet olsun :KK19:yürüyüşde harika:KK49:
Hemen menümü yazayim misafirim var giremiyorum sabah 1 yumurtadan menemen salatalık maydonoz 2 dilim cavdar ekmek
Öglen 1 kase corba 6 kasik ispanak 1 kase baharatli yogurt 1 dilim ekmek ve az yagsiz salata
Arada 1 bardak tarçınlı süt
Aksamda 4 kaşık kıyma kavurması yarim dilim ekmek az yagsiz salata
Yatmadan aclik hissedersem 1 bardakta süt içerim
3 litreyi aşkın su ve 8000 adim da yürüyüş
Afiyet olsun canim çok güzel menün 8000 adim çokkk iyii:KK73::KK73:

Afiyet olsun canim güzel menün tatliyi az yemişsin:KK19:seninde yürüyüş çok güzel:21:

Canm yürüyüş cok iyi menüde de tek göze batan tatli afiyet olsun tatlm

Screenshot_2016-03-01-10-34-51-1.webp

A Ayferelif
:-)

SekerPancarii SekerPancarii canim gece surekli uyandi bide simdi yuz ustu yatmaya calisiyor ama kafasini gomerek nefes alamick diye korkudan surekli panik halindeyim..5te tamamen uyandi oksuruk nobetiyle pekmzli ilik su vereyim dedim icmedi mamasini icti sonra yatirdim devam etti oksurugu ardarda kucagima aldim ve oksurukle birlikte kustu yavrum ne var ne yoksa..Su verdim ardindan sonra babsiyla oyaladk biraz mama icirmk istedim ama icmeyince zorlamadm su icti uyudu:KK43:(
Cok sukur RABBIM'e dermansiz dert vermesin elbet olacak boyle seyler ama insanda uzulmeden yapamiyor iste..Ha bide dun aksam ustunu degistirirkn farkettik benek benek olmustu gögsune kadr yuzundede bikac kucuk sivilce vardi..acaba yaptigim bitki cayinin icindekilermi dokundu karanfil cubuk tarcin elma cekirdegi vardi..sabah yok olmus gibiydi ama ne bileyim iste herseye işkillenioruz birazda mucize bi bebek oldugu icin kendisi..RABBIM evlatlarimizin yokkugunu gistermesin..

marlin18 marlin18 canim saol ilgin icin iste yukarda yazdigim gibi oksuruk icin napsam bilemiorum..surubuda reddedio.

@kitap_asigi cabum saol denucem kaynamis ilik su..ondan kolay ne var inşALLAH iyi gelir

Back
X